ذره‌بین فرهنگی بولتن نیوز
واکنش سریع و شفاف وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به رفتار خلاف عرف لیلا حاتمی در فستیوال کن و فرصت سوزی او جای تقدیر دارد.

گروه فرهنگ و هنر- ذرّه بین فرهنگی بولتن نیوز

آقای وزیر! ممنون که از حاتمی دفاع نکردید اما او غافلگیر نشد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت خانه ملت، علی جنتی با انتقاد از رفتار لیلا حاتمی در جشنواره کن، گفت: رفتار وی قابل قبول نبود البته احساسم این بود که غافلگیر شد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: متأسفانه یک فرهنگ نامناسب غربی را در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی شاهد هستیم که آقایان و خانم ها علاوه بر دست دادن، روی یکدیگر را می بوسند که این موضوع نیز در جشنواره کن موجبات غافلگیری بازیگر کشورمان را فراهم کرد.وی با بیان اینکه لیلا حاتمی در تلاش برای انتخاب نوع پوشش متین و مطابق با معیارهای ارزشی کشورمان بوده است، ‌افزود: در هر صورت غافلگیری وی در این جشنواره قابل توجیه و دفاع نیست.

چرا مدیریت فرهنگی دولت یازدهم، پای اصحاب فتنه را در عرصه‌ی فرهنگ باز می‌کند؟

ذره‌بین فرهنگی: واکنش سریع و شفاف وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به رفتار خلاف عرف لیلا حاتمی در فستیوال کن و فرصت سوزی او جای تقدیر دارد. اما قابل توجه آقای وزیر باید گفت که بر اساس فیلم و عکس‌های موجود، لیلا حاتمی دچار غافلگیری نشده و خودخواسته این رفتار را انجام داده است. اما از این حرف‌ها گذشته باید گفت با بروز این اتفاق و البته اتفاقات دیگری که از سوی بازیگر زن حاضر در جشنواره‌های خارجی رخ داده است، توقع می‌رود که وزارت ارشاد اقدامی عملی انجام دهد تا اولا کسانی که اینگونه عملکردها را انجام داده‌اند، هزینه‌ی فرصت سوزی‌ها و هنجارشکنی‌های‌شان را پرداخت کنند و ثانیا قوانین پیشگیرانه و بازدارنده‌ای تدوین شود که هیچ کس دیگری این اجازه را به خود ندهد که این رفتارها را از خود بروز دهد.




تاریخ : شنبه 93/3/3 | 12:1 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


  • paper | رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی
  • فروش رپورتاژ | بک لینک دائمی