معاون تبلیغ حوزه
مسجد مطب روحانی است
به گزارش خبرگزاری حوزه ،حجت الاسلام والمسلمین نبوی معاون تبلیغ حوزه های علمیه امروز در مراسم افتتاحیه همایش و نمایشگاه دستاوردهای معاونت تبلیغ استان ها که در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزارشد، به تبیین اهمیت تبلیغ دین و وظایف معاونت های شهرستان ها در انجام هرچه بهتر امور تبلیغی مبلغین و روحانیون مستقر پرداخت.
وی گفت: امروز دشمنان اسلام و انقلاب با تمام قوا به صحنه آمده اند تا جوانان و مردم کشور اسلامی ایران را از دین و اعتقادات اسلامی جدا نمایند و در این شرایط حساس نباید حواس خود را به چیز های کم اهمیت و جزئی پرت کرد
معاون تبلیغ حوزه با بیان این که نباید از امور دینی و شبهات غافل شد بیان داشت: در این راه باید هم خود مقاوم باشیم و هم مردم را دعوت به مقاومت کنیم، چرا که دشمن از طریق ماهواره، اینترنت،شبکه های اجتماعی و سایر تجهیزات روز، برای نابودی اسلام به میدان آمده است.
وی با اشاره به روایتی که بهترین همت ها، همت بلند است و ارزش یک انسان به مقدار همت اوست خاطرنشان کرد:
درس خواندن ها ، نشریات علمی ، پژوهش و دیگر کارها برای این است که یک مبلغ آن را بخواند و به مردم بگوید و اگر تبلیغ نباشد، هیچ فایده خاصی ندارد و تنهامثل این می ماند که یک سری مهمات و ابزاراآلات جنگی داشته باشیم، اما کسی نباشد که این ابزارها و گلوله های جنگی را به کار گیرد.
*نسبت به بیتالمال بیمبالات نباشیم
معاون تبلیغ حوزه های علمیه افزود: در روایات اهل بیت(ع)آمده است دست و دلبازی والیان، با بیت المال مسلمین، ظلم و جور است و باید در امضا کردن حقوق کارمندان و مبلغین دقت کافی شود؛ مبادا تنها در امور شخصی و اموالی که متعلق به خود ماست دقت کنیم و در بیت المال بی دقتی و بی مبالاتی شود که بسیار خطرناک و عقوبت سختی به همراه خواهد داشت.
*مبلغان همیشه معمم باشند
حجت الاسلام و المسلمین نبوی، یکی از شرایط مهم مبلغین را معمم بودن به طور دائمی دانست و گفت: معاونت های تبلیغ شهرستان ها که به نام حوزه علمیه شناخته می شوند و به جهت اتصال به حوزه دارای وجهه هستند، باید از این وجهه در راه تبلیغ دین استفاده نمایند، این اعتبار و عنوان نیز یکی دیگر از امانت هایی است که در نزد ما گذاشته شده است و تنها باید درراه اعتلای دین از آن استفاده کرد.
وی گفت:معاونان تبلیغ در شهرستان ها می توانند با طلاب و مدارس علمیه ملاقاتی داشته باشند و طلاب آن مدرسه را در مساجد و مدارس آموزش و پرورش فعال نمایند و برکات حوزه را تا شعاع زیادی از خود به جاهای مختلف برساند که این کاری بسیار ارزنده و موجب پاداش الهی است.
*هر مدرسه 50 پایگاه فرهنگی داشته باشد
معاون تبلیغ حوزه های علمیه خاطر نشان ساخت:باید مدرسه علمیه را به گونه ای فعال کنیم که تا شعاع زیادی از اطراف خود درراه اعتلای دین به کار گیرد که این طرح" بینات "نام دارد و هرمدرسه علمیه باید حداقل 50پایگاه فرهنگی داشته باشدو نیاز های معنوی و دینی آن منطقه را برآورده کند.
وی با ابراز خرسندی از حضور مبلغین در استادیوم های ورزشی گفت:حضور مبلغین در میان تماشاگران فوتبال، اثرات بسیار خوبی داشته و در این ملاقات ها جوان های زیادی که دچار گناهان زیادی بودند با راهنمایی های مبلغین دست از معصیت برداشتند و اقامه نماز در استادیوم ها باعث می شد بسیاری از کسانی که نمازشان قضا می شد نماز های خود را اول وقت به جماعت بخوانند .
*انتقاد از بسته شدن مساجد در غیر اوقات نماز
حجت الاسلام والمسلمین نبوی خاطر نشان ساخت: مسجد باید مطب روحانی برای درمان بیماری های روحی و معنوی مردم باشد، نباید از مسجد تنها برای نمازجماعت استفاده کرد بلکه مبلغ باید در مسجد بنشیند تا مردم به او رجوع نمایند و مشکلات دینی خود را با روحانی در میان بگذارند و اینکه مسجد بسته شود کاری خلاف و مغایر وقف نامه مساجد است.
.: Weblog Themes By Pichak :.