سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

 

 

ویژگی های یک سیاستمدار مسلمان انقلابی وراه های مقابله بادشمنان.

 

یکی از ویژگی های یک سیاستمدار خوب اینکه حداقل 200 بیوگرافی از مشهورترین سیاستمداران جهان را خوانده باشد.
میگن زمانی که گاندی می خواست خودش را به جلسه ای برساند که قرار بود آنجا از حق ملتش در برابر انگلیسی ها دفاع کند دیر به قطار  می رسد و قطار در حال حرکت بوده که مجبور میشود دنبال قطار بدود بالأخره به قطار میرسد و سوار میشود اما یک لنگه کفشش از پایش می افتد کنار ریل و خودش آن یک لنگه را هم می اندازد وقتی میرسد به مقصد و وارد جلسه می شود، تمام حضار به گاندی پابرهنه میخندند و یکی از انگلیسی ها می گوید: آقای گاندی کفشهایتان؟ نکند با پای برهنه می خواهید از حقوق ملت تان دفاع کنید؟
مجددا همه حضار خنده بلند و طولانی سر دادند و گاندی با نگاهی آرام و لبخندی بر لب آنها را نظاره میکرد . وقتی خنده آنها تمام شد گاندی گفت :وقتی به علت تاخیر بدنبال قطار می دویدم تا به اینجا برسم یک لنگه کفشم از پایم در آمد و من آن یکی لنگه را نیز درآوردم و نزدیک لنگه دیگر انداختم که اگر پا برهنه ای پیدایشان کرد یک جفت کفش داشته باشد نه یک لنگه...سکوت مرگباری سالن را فراگرفت.

آری این است معنای انسانیت و معنای یک رهبر ایده آل و کاریزما، لاغر و نحیف اما سرشار از آرمان و تهعد وتلاش، برای منفعت مردم و کشورش پای برهنه و با نفس های سوخته به دنبال قطار می دود، پا برهنگی و گرسنگی را عار نمی داند اما با همت و ایمان نیرومند از حق و حیثیت ملت و مردمش جانانه دفاع می کند، جان و جهانش مردم و ملتش بود.


یکی از ویژگی های یک سیاستمدار مسلمان انقلابی در جمهوری اسلامی ایران این است که ببیند وتأمل کند که حضرت امام خمینی ره وامام خامنه ای در برابر مستکبران شرق وغرب بویژه آمریکا چه موضعی داشته  واینک یک نمونه از مواضع  مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای  در برابر آمریکا را با هم مرور می کنیم:

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای  در دیدار کارگزاران حج و مسئولان برگزارکننده مراسم دهه فجر در بهمن‌ماه سال 80  چنین فرمودند:....
 
آمریکایی‌ها باطن خود را نشان دادند. رئیس‌‏جمهور امریکا در نطق اخیرش، مثل کسى حرف مى‌زند که تشنه خون انسان‏هاست! کشورها و ملتها را تهدید و متّهم مى‌کند. همه دنیا مى‌دانند که شیطان بزرگ، امریکاست؛ این یک حرف متّکى به دلیل است. این عنوان «شیطان بزرگ» براى امریکا، یک نام‏گذارى بى‌دلیل نبود. شما به تاریخ سى، چهل سال گذشته نگاه کنید؛ بیشترین کارشکنى را نسبت به نهضتهاى مردمى و مستقل، امریکا کرده است. بیشترین ترور شخصیتهاى مؤمن پاک‏دامن را در دنیا، دستگاه جاسوسى سیاى امریکا کرده است. بیشترین حمایت را از رژیم‌هاى ضدّ مردمى در دنیا، امریکا کرده است. بیشترین فروش اسلحه و سلاحهاى مرگ‏بار را در دنیا امریکا کرده است. بیشترین چپاول و غارت را نسبت به ثروتهاى ملتها، امریکا کرده است. این‏ها شیطنت است؛ پس بزرگترین شیطا‌ن‌هاست. البته این کارها را شیطانهاى دیگرى هم در دنیا مى‌کنند، اما هیچ‏کدام به شیطنت امریکا نیستند؛   پس او حقّاً شیطان بزرگ است.

 

**************************************************************************

راه های مقابله بادشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران:


1-ایمان  واخلاص وتوکل به خداوند

2-دشمن شناسی 

 3-حکمت وتدبیر ومصلحت

4-قاطعیت واستواری

5-فریب نخوردن از حیله های رنگارنگ دشمنان

6-تسلیم نشدن در برابر خواسته های نامشروع وناحق  آنها

7-دفع نقشه های شوم آنان قبل از اقدام شان

8-آمادگی همه جانبه وهمیشگی  در برابردشمنان

9-ترویج وحفظ ارزش های اسلامی ودینی وپایبندی به آن ها

10-کارهای فرهنگی حساب شده در همه سطوح کشور

11-آگاهی بخشی به جامعه وملت نسبت به ترفندها ونقشه های دشمنان

12-پرهیز از سستی وضعف

13-توجه و اهتمام به فرامین قرآن واهلبیت  علیهم السلام

14- توجه واهتمام به فرامین بزرگان ومراجع عظام

15-پشتیبانی واطاعت ازولی فقیه ورهبری

16-ترویج وحفظ ارزش های انقلاب اسلامی ودفاع مقدس

17-ترویج وحفظ اندیشه های ناب حضرت امام خمینی (ره)

18-ترویج وحفظ ارزش های عاشوراء وغدیر

19-نترسیدن ونهراسیدن از دشمنان

20-پرهیز از خود باختگی در برابردشمنان

21-توجه به سرمایه های داخلی کشور

22-رفع مشکلات اقتصادی کشور

23-توجه جدی به اشتغال جوانان

24-استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های داخلی کشور

25-چشم ندوختن به وعده های دشمنان وبیگانگان

26-حفظ وحدت وهمدلی

27-پرهیز از اختلافات ودشمنی ها نسبت به یکدیگر

28-کارفرهنکی صحیح وسنجیده در مدارس ودانشگاه ها

29-اتحاد حوزه ودانشگاه

30-توجه به نسل جوان ودغدغه های آنها

31-صداقت مسؤلین نسبت به مردم وملت

32-مجال وزمینه ندادن به منحرفین وفتنه گران

33-جلوگیری از نفوذ منحرفین وفتنه گران داخلی وخارجی در کارهای مهم نظام وکشور

34-پرهیز از نرمش ذلیلانه در برابر دشمنان

35-توجه به عنایات وکمک های خداوند

36-توجه به عنایات اهل بیت علیهم السلام  وحضرت ولی عصر(عج)

37-توجه وتوسل به حضرت فاطمه سلام الله علیها


متن از سید اصغرسعادت میرقدیم

***********************************************************************************

حادثه 16 آذر
  از جمله جریان‌هایی که پس از کودتای 28 مرداد 1332 در مقابل دیکتاتوری نظامی وابسته به آمریکا در ایران شکل گرفت، جنبش دانشجویی بود.
  در تاریخ معاصر ایران،  اوج فعالیت های این جنبش، در دوران مبارزه بر سر ملی شدن صنعت نفت و سقوط رضا شاه ، سال‌‌های پس از کودتای 28 مرداد 1332، به ویژه‌ فضای باز سیاسی 1342 – 1332، و دوران انقلاب 57 می باشد.
  از مقاطع مهم جنبش دانشجویی، تهاجم به دانشگاه تهران در روز دوشنبه 16 آذر 1332 و کشته شدن سه دانشجوی دانشکدة فنی به نام‌های (مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت رضوی) می‌باشد. که نقطة عطفی در تاریخ فعالیت‌های سیاسی دانشجویان علیه استبداد می‌باشد.
  پس از کودتای 28مرداد و سقوط دولت دکتر مصدق با همکاری آمریکا و انگلیس، جایگزینی دیکتاتوری زاهدی دولت کودتا به سرکوبی فعالیت‌های سیاسی جامعه پرداخت و کشور را عملاً به سمت وابستگی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی به غرب سوق داد. نیروهای ملی با تشکیل «نهضت مقاومت ملی» که یک روز پس از کودتا صورت گرفت، سعی در شکستن فضای اختناق کردند. در این میان دانشجویان به عنوان بازوی اجرایی نهضت، عمل می‌کردند.
  پس از بازگشایی دانشگاه در مهرماه 1332 که همزمان با شروع دادگاه فرمایشی دکتر مصدق، شایگان و مهندس احمد رضوی بود، جنب و جوش زیادی در میان دانشجویان برای فعالیت‌های سیاسی پدید آمد. نخستین حرکت عملی در این زمینه تظاهرات 16 آذر 1332 به نشانه اعتراض به محاکمه این سه تن بود.
  دانشجویان با سر دادن شعارهایی مثل «مصدق پیروز است»، نسبت به تجدید رابطه سیاسی با انگلیس شدیداً اعتراض کردند.
  در روز 14 آذر 1332 با ورود «دنیس رایت» کاردار جدید سفارت انگلیس به ایران دانشجویان دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی، دندان پزشکی، فنی، پزشکی و داروسازی در دانشکده‌های خود تظاهرات پر شوری علیه رژیم کودتا و مقاصد آن بر پا کردند که در روز 15 آذرماه این تظاهرات به خارج از دانشگاه کشیده شد و ماموران انتظامی در زد و خورد با دانشجویان، شماری را مجروح و گروهی را دستگیر و زندانی کردند. مجموعه این رویدادها و اعتراضات پیگیر دانشجویان پس از کودتا، که یکی از مهمترین قطب‌های متحرک و مخالف دولت را تشکیل می‌داد، رژیم را بر آن داشت که در آستانة ورود نیکسون معاون وقت رئیس جمهوری آمریکا به تهران، اقتدار خود را به آنها نشان دهد تا ورود نیکسون در کمال آرامش برگزار شود.
  از این رو در یک اقدام کم سابقه در روز 16 آذر 1332، نیروهای لشکر 2 رزمی به دانشگاه تهران اعزام شدند. نوع واحد نظامی اعزامی به دانشگاه، شیوه‌های بهانه جویی و نوع عملکرد و حتی تشویق‌های بعدی مهاجمان به دانشگاه تهران از سوی ارتش و ارتقاء درجه آنها از عواملی هستند که نشان دهندة قصد قبلی دولت کودتا برای سرکوبی دانشجویان در آستانه ورود نیکسون بود.
  دکتر چمران که خود از دانشجویان دانشکده فنی بوده و در روز حادثه در کلاس درس حضور داشته است در خاطرات خود این روز را این گونه توصیف می‌کند:
  «صبح شانزده آذر هنگام ورود به دانشگاه، دانشجویان متوجه تجهیزات فوق العاده سربازان و اوضاع غیر عادی اطراف دانشگاه شده وقوع حادثه‌ای را پیش بینی می‌کردند. نقشه پلید هیات حاکمه بر همه واضح بود و دانشجویان حتی الامکان سعی می‌کردند که به هیچ وجه بهانه‌ای به دست بهانه‌ جویان ندهند، از این رو دانشجویان با کمال خونسردی و احتیاط به کلاس رفتند و سربازان به راهنمایی عده‌ای کارآگاه به راه افتادند. ساعت اول بدون حادثه مهمی گذشت و چون بهانه‌ای به دست آنان نیامد به داخل دانشکده‌ها هجوم آوردند. آنها نقشه کشتن و شقه کردن دانشجویان را کشیده بودند و این دستور از مقامات بالاتری به آنها داده شده بود. سرکردگان اجرای این دستور و کشتار ناجونمردانه عده‌ای از گروهبانان و سربازان «دسته جانباز» بودند که اختصاصاً برای اجرای آن مأوریت در آن روز به دانشگاه اعزام شده بودند. در ساعت 10 صبح دسته جانباز به همراه سربازان معمولی به دانشکده فنی رفتند. در این ساعت دانشجویان در سر کلاس‌های درس حاضر بودند و به خاطر شرایط ویژه دانشگاه و حضور گسترده نظامیان، از هر اقدامی که بوی اعتراض و تظاهرات دهد، اجتناب می‌کردند. هنگام حضور سربازان در دانشگاه و مقابل دانشکده فنی، دکتر سیاسی، - رئیس دانشگاه-  مهندس خلیلی -رئیس دانشکده فنی- و دکتر عابدی -معاون وی- سعی کردند که با مذاکره نیروهای نظامی را از دانشکده فنی خارج کنند ولی توفیقی به دست نیاوردند و حتی دکتر سیاسی اظهار داشت که این جا سربازان جانباز هستند و از مقامات بالاتر دستور می‌گیرند و از این جهت من قادر نیستم کاری انجام دهم. سربازان به دانشکده‌ها حمله کردند و بدیت ترتیب سه تن از دانشجویان به نام‌های (مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا) به شهادت رسیدند و 27 نفر دیگر دستگیر و عده زیادی مجروح شدند».
  انتشار خبر واقعه 16آذر و کشته و مجروح شدن دانشجویان، بسیاری از دانشگاه‌های اروپا و آمریکا، با دانشگاه تهران ابراز همدردی کردند. در مراسم برگزاری سومین روز مقتولین، دهها هزار تن از مردم تهران و شهرستان ها بر سر مزار شهیدان در امام زاده عبدالله در شهر ری حاضرشدند و ونیروهای حکومتی می خواستند جلوگیری کنند، که با شکست روبه‌رو شدند. و دانشجویان به عنوان اعتراض به جنایت‌های دولت کودتا، مدت 15 روز از شرکت در کلاس‌های درس خود داری نمودند.
  حادثه 16 آذر 1332 به عنوان یک روز «مقاومت تاریخی» در تاریخ دانشگاه تهران ثبت شد. از آن پس همه ساله، دانشجویان دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه‌های ایران مراسمی به یاد شهیدان آن روز بر پا کردند. تا آنکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی روز 16آذر به عنوان «روز دانشجو» در تاریخ ایران گنجانده شد.
 
 
منابع:
1- افراسیابی، بهرام؛ ایران و تاریخ، تهران، نشر زرین، 1364.
2- اسماعیلی، علیرضا (و دیگران)؛ اسنادی از جنبش دانشجویی در ایران (1375 – 1322ه.ش)، تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 1381، ج 1و2.
3- چمران، مصطفی؛ شانزده آذر به یاد حماسه و مقاومت دانشگاه و سه قطره خون یاران دانشجو، نهضت آزادی ایران، آذرماه 61.
4- حجازی، مسعود؛ رویدادها و داوری، تهران، انتشارات نیلوفر، 1375.
5- شرکت ، حمید؛ کنفدراسیون جهانی محصلین و دانشجویان ایرانی (اتحاد ملی)، عطایی، تهران 1378.
6- شریعت رضوی، پوران؛ طرحی از یک زندگی، تهران، چاپخش، 1376.
7- متین، افشین؛ تاریخ جنبش دانشجویان ایرانی در خارج از کشور 57 – 1332، ارسطو آذری (ترجمه) ، تهران، مشر شیرازه، 1378.
8- نجاتی، غلامرضا؛ تاریخ سیاسی بیست و پنج ساله ایران، تهران، رسا،  ج1، 1371.  
9- نجاتی، غلامرضا، شصت سال خدمت و مقاومت، خاطرات مهندس بازرگان، رسا، تهران 1375.
      10 - یزدی، ابراهیم، جنبش دانشجویی در دو دهه از 1320 تا 1310،  شرکت انتشارات قلم، 1383.       
 
مقاله‌ها:
1-  مهدی، بازرگان؛ «دانشجو، دانشگاه و جنبش دانشجویی»، ماهنامه ایران فردا، سال اول، شماره 4، آذر و دی‌ماه سال 71.
2-     شاه حسینی، حسین؛ سه قطره خون، ماهنامه ایران فردا، شماره 38، آبان و آذر 1376.


http://www.pajoohe.com/25513/index.php?Page=definition&UID=28372

 

 

  **سید اصغر سعادت  (لاهیجان نیوز)

**سید اصغر سعادت   (رودسر نیوز)

**پایگاه خبری تحلیلی سیاهکل

 

**کلیک:{گیلانیان} خطه سرسبز گیلان

 

کالبد شکافی توافق‌نامه ژنو/حجت الأسلام سید محمود نبویان(لاهیجان نیوز)

***{ باسلام:  رمز موفقیت هیئت ایرانی در مذاکرات هسته ای (عمّار) است. عین یعنی عقل ودرایت میم یعنی مدیریت صحیح ودرست الف یعنی استقامت وپایداری راء یعنی رعایت اصول انقلابی واسلامی. در مذاکرات هسته ای حتما باید این رمز عملی شود تا ….. سیداصغر سعادت}




تاریخ : شنبه 93/9/15 | 6:38 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


  • paper | رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی
  • فروش رپورتاژ | بک لینک دائمی