سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لاهیجان میزبان همایش نکوداشت امام مسجد هامبورگ شد
همایش نکوداشت حجت‌الاسلام محمد محققی لاهیجی ـ فقیه صاحب نام لاهیجانی ـ در لاهیجان برگزار می‌شود.
همایش نکوداشت حجت‌الاسلام محمد محققی لاهیجی ـ فقیه صاحب نام لاهیجانی ـ در لاهیجان برگزار می‌شود.
به گزارش "لاهیگ"، این همایش در ساعت 9 صبح روز پنج‌شنبه دهم اردیبهشت با حضور حجت‌الاسلام احمد مروی (معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری) در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار خواهد شد.
ریاست این همایش را آیت‌الله زین‌العابدین قربانی (نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت) و دبیری آن را عبدالله پوربابایی (مسئول دفتر مؤسسه احیای میراث مکتوب شیعه در استان گیلان) برعهده دارند.



حجت‌الاسلام محمد محققی لاهیجی در سال 1289 هجری شمسی در محله گابنه لاهیجان چشم به جهان گشود. وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی در شهر رشت، برای ادامه تحصیل عازم تهران شد و ضمن ادامه تحصیل علوم جدید در مدرسه کمال الملک و دارالفنون، با زبان فرانسه و روسی آشنا گردید و در مدسه مروی تهران، مقدمات ادبیات عرب را نیز به پایان برد.
محققی برای ادامه تحصیل به مشهد عزیمت نمود و در آن‌جا به تحصیل علوم دینی پرداخت. در همین ایام به‌عنوان مدرس ریاضیات در مشهد مشغول تدریس شد، سپس عازم قم شد و سطوح عالی علوم دینی را در قم دنبال کرد و همزمان در این شهر، علم هیئت، فیزیک و سایر علوم طبیعی را برای طلاب علاقه‌مند تدریس می‌نمود.
وی در سال 1330 به تهران منتقل شد و در سال 1334 به دستور و تأیید آیت‌الله العظمی بروجردی برای امامت مسجد هامبورگ و انجام فعالیت‌های دینی، عازم آلمان شد و به‌مدت نزدیک به ده سال با تلاش و همت فراوان به خدمات دینی در این شهر پرداخت. در طی این مدت سنگ بنای مسجد امام علی(ع) در شهر هامبورگ نهاده شد، بخشی از ساختمان مسجد زیر نظر ایشان بنا گردید و فعالیت‌های مسجد آغاز شد.


حجت‌الاسلام محققی لاهیجی کلنگ ساختمان مسجد امام علی(ع) هامبورگ
را در مراسم
نیمه شعبان در 24 بهمن 1336 به زمین می‌زند

محققی پس از فوت آیت‌الله العظمی بروجردی به قم مراجعت نمود و بار دیگر در حوزه علمیه این شهر به تدریس پرداخت. وی در سال 1348 در سن 59 سالگی در شهر قم دار فانی را وداع گفت و در بقعة العلماء قم مدفون شد.
آیت‌الله العظمی سیدموسی شبیری زنجانی، آیت‌الله مرتضی مطهری، آیت‌الله سیدعبدالجواد جبل عاملی، آیت‌الله محمد محمدی اشتهاردی و شمار زیادی از فقهای برجسته حوزه علمیه قم، از شاگردان این فقیه صاحب نام لاهیجانی بودند.

http://www.lahig.ir/fa/pages/?cid=7864



تاریخ : سه شنبه 94/3/19 | 2:58 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


  • paper | رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی
  • فروش رپورتاژ | بک لینک دائمی