***نسیم معرفت***
به نام خدا
** معیار شناخت و شناخت دکتر پزشکیان
یکی از معیارهای شناخت افراد آن است که ببینیم با چه کسانی معاشرت و مصاحبت و همنشینی و همفکری دارند . بخش مهمی از خلق و خوی و حتی باورها و اعتقادات و تفکرات آدم ها به همنشنیان و همفکران آنها بر می گردد . روی این جهت در اسلام و تعالیم دینی به مسئله معاشرت و همنشینی توجه خاص شده و بر اساس آیات و روایات وارده ، انسان باید توجه و مراقبت کند که با هر کسی همدمی و هم نشینی و دوستی و رفاقت نکند و از معاشرت با کسانی که انحرافات و مشکلات فکری و سیاسی و عقیدتی و اخلاقی و ... دارند باید پرهیز شود . اگر می خواهی به ماهیت و ریشه های فکری و بینشی و اخلاقی برخی ها پی ببری ببین با چه کسانی همراهی و همفکری و همنشینی دارد .
شاعر می گوید :
تو اول بگو با کیان زیستی
که تا من بگویم که تو کیستی
در بحث های سیاسی و حتی در مسئله انتخابات هم همینطور است . یکی از معیارهای شناخت افراد در مباحث سیاسی و انتخابات آن است که ببینیم این افراد از چه کسانی حمایت می کنند و چه کسانی از آنها پشتیبانی می نمایند و با چه کسانی جلسه برگزار می کنند و چه تیپ افراد و گروه ها و چه شخصیت هایی از داخل و خارج کشور از آنها حمایت می کنند ؟ چه اشخاص و چه حکومت هایی از خارج کشور از آنها اظهار خرسندی و یا ناخرسندی می کنند ؟ در رابطه با جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان که یکی از کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعد از شهادت آیت الله سید ابراهیم رییسی هست ، یکی از معیار های شناخت ایشان اظهار نظرهای مختلف و گاه متناقض او در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و حمایت فکری و سیاسی او از برخی شخصیت های مشکل دار و مسئله دار و نیز برخی از مواضع ایشان در تعامل با آمریکا و اروپا و غرب است که موجبات جلب نظر اجانب و دشمنان انقلاب و ارزش های انقلابی است . برخی از سخنان و اظهار نظرهای ایشان حتی مغایر و در تضاد با منویّات مَقام مُعظَّم رهبری حضرت آیت الله العُظمی امام خامنه ای است . از نوع حامیانِ معلوم الحال دکتر مسعود پزشکیان و نیز رضایت و خشنودی ایشان از آنها و همفکری و همنشینی و مصاحبت آنها با ایشان معلوم می شود که جوهره و ماهیت آقای پزشکیان چیست و دنبال چه اهدافی است ؟!!! نباید فریب سخنان فریبنده و چه بسا دیدگاه های مُقدَّس مآبانه و ساده لوحانه ایشان را خورد ؟!!! ملّت عزیز و انقلابی ما باید هوشیار باشند که تجربه شده را دوباره تجربه ننمایند و حافظ «عَلَیهِ الرَّحمَه» می گوید : مَن جَرَّبَ المُجَرَّبَ حَلَّت لَهُ النَّدامَةُ . هر کس تجربه شده را باز تجربه کند دچار پشیمانی می شود . در روایت است که پیامبر اکرم (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ) فرمود : لا یُلْدَغُ الْمُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ مَرَّتَیْنِ . یعنی مؤمن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود .
** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
************************************
**** گُزیده هایی از سخنان آیت الله اکبر هاشمی بَهرمانی رفسنجانی+آیت الله هاشمی کیست؟!!! +http://saadatmirghadimha.rzb.ir/post/91+سایت سعادت میرقدیم ها یا دانش پیما+کلیک کنید+
http://nasimemarefat.parsiblog.com/Posts/3925/+نسیم معرفت+آیا ازنظر اسلام مردان برزنان برتری دارند؟!!+آیت الله سیداصغر سعادت میرقدیم لاهیجی+http://nasimemarefat.parsiblog.com/ .+کلیک کنید! .
*** قرآن کتابی پراز خیر وبرکت+ کتابخانه اینترنتی آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی+پایگاه اندیشوران حوزه +http://saadat.andishvaran.ir/fa/ShowNote.html?ItemId=2252 +کلیک کنید .
.: Weblog Themes By Pichak :.