***نسیم معرفت***
به نام خدا
دوحدیث از پیامبر اکرم (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) :
** رسولخدا (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) فرمود : إنّ مُعَلِّمَ الْخَیْرِ یَسْتَغْفِرُ لَهُ دَوابُّ اْلأَرْضِ وَ حِیتانُ اْلبَحْرِ وَ کُلُّ ذِى رُوحِِ فِى اْلهَواءِ، وَ جَمیعُ أَهْلِ ألسَّماءِ وَ اْلأَرْضِ .جنبندگاه زمین، ماهیان دریا و هر صاحب روحی در هوا، و تمام اهل آسمان و زمین برای کسی که مُعلِم و آموزگاز خوبی ها است استغفار می کنند. (بحارالانوار، ج 2، ص 17)
** رسولخدا (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) فرمود : أقرَبُ النّاسِ مِنْ دَرجَةِ النُّبوَّةِ أهلُ الْجِهَادِ وَ أَهلُ الْعِلْمِ نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند. «کنزالعمّال، ح 10647»
***نسیم معرفت***
به نام خدا
** پرهیز از تقابل و دشمنی+(اقسام تقابل+ نسیم معرفت
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَیْنَ أَخَوَیْکُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ
مؤمنان برادر یکدیگرند; پس دو برادر خود را صلح و آشتى دهید و تقواى الهى پیشه کنید، باشد که مشمول رحمت او شوید!
(سوره حُجُرات آیه10)
برادران دینی نباید با هم دشمنی کنند و بلکه باید خیرخواه هم باشند نکته ای را درباب تقابل عرض می کنم :
در منطق تقابل بر چهار قسم است که این تقابل اربعه بین مفاهیمی است که با واقع سنجیده می شود :
1-تقابل سلب و ایجاب ( تقابل نقیضان)
2-تقابل تضاد (تقابل ضدان)
3- تقابل تضایُف
4- تقابل عدم و ملکه
بین دو برادر دینی هیچیک از اقسام تقابل اربعه نباید وجود داشته باشد.
تقابل نقیضان و سلب و ایجاب نباید باشد به این معنی که یکی خود را اثبات کند و دیگری را از همه هستی به طور مطلق ساقط کند .این فرض در صورتی است که یکی قدرت فوق العاده افسار گسیخته لاشعور و لا عقل داشته باشد و سبب نابودی طرف دیگر گردد
تقابل تضاد و ضدان نباید باشد به این معنی که هردو از موقعیتی برخوردارند و باهم تنازُع و ضدیت می کنند .
تقابل تضایُف هم نباید باشد به این معنی که یکی احساس تفوُّق و برتری طلبی نماید و دیگری را ضعیف و بیچاره و پست تلقی کند ( مثل فوقیت و تحتیت)
تقابل عدم و ملکه هم نباید باشد به این معنی که یکی خود را دارای(مَلَکَه) و منزلت بداند (مَلَکَه در لغت به معنای دارا بودن است) و دیگری را عدم مَلَکَه ببیند.
این تقابل اربعه در منطق درست است و معناهای خاص خودش را دارد که بنده آن را در اموری غیر از مفاهیم منطقی سرایت دادم .
ونیز بین برادران دینی تقابلِ تَعانُد و تقابلِ حُبّ وبغض هم نباید باشد بلکه تنها چیزی که بین برادران دینی و مسلمین (با وجود همه دیدگاه ها و اختلاف سلایق ) باید حاکم باشد عبارت است از پیوند اُخُوَّت و برادری و دوستی و محبت است . پس ثابت شد که ما ها باهم برادریم و خداوند در سوره حُجُرات آیه 10 چنین فرمود:
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَیْنَ أَخَوَیْکُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ
سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی
**حضرت آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
***نسیم معرفت***
به نام خدا
حدیث :
امام حسن مجتبی (ع) فرمود :عَجِبْتُ لِمَنْ یتَفَکَّرُ فی مَأْکُولِهِ کیْفَ لا یَتَفَکَّرُ فی مَعْقُولِهِ فَیُجَنِّبُ بَطْنَهُ ما یُؤذیهِ وَ یُودِعُ صَدْرَهُ ما یُرْدیهِ.
در شگفتم از کسی که درباره خوراکیهای خود اندیشه میکند ولی در رابطه با معقولات و افکار و اندوخته های فکری و علمی خویش اندیشه نمیکند . پس شکم خود را از غذاهای آزار دهنده، دور می دارد ولی نسبت به آنچه که موجب فساد و نابودی سینه و قلب وفکرش می شود بی توجه می باشد. (قلب و فکر خود را رها کرده و تسلیم فساد و تباهی می کند)
(بحار الانوار، ج 1، ص 218.)
أَوْدَعَ : یعنی سپرد , تسلیم کرد , امانت گذارد , ارسال کرد ،واگذار کرد ، حفظ کرد .
***نسیم معرفت***
به نام خدا
هفته بسیج برشما مبارک
** 30جمله در باره بسیج و بسیجی :
1-بسیج تَبَلوُر قدرت و خدمت همراه با اخلاص و صفا و یکرنگی است .
2- بسیج ، جوشیده انقلاب و چشم تیز بین و بینای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران است.
3- بسیج، قدرت بازدارنده در برابر تهاجم فرهنگی و نظامی است.
4- بسیج، محبوب ترین نهاد مردمی است .
5- بسیج، مظهر قدرت و اقتدار ملی و حافظ آرمان های انقلاب اسلامی است.
6- بسیج، فراگیرترین نهاد مردمی است که همه اقشار از ملت را دربرمی گیرد.
7- بسیج، فرهنگش ، فرهنگ شهادت و شهامت و ایثار و عشق و خلوص و ولایتمداری است.
8- بسیج، عصاره ملت است.
9- بسیج ،حامی محرومان و مستضعفان است
10- بسیج ،حافظ و نگهبان ارزش های دینی و انقلابی است .
11- بسیجی ،رنگی جز رنگ الهی ندارد.
12- بسیجی را می توان در صفا و عشق و خلوص شناخت.
13- بسیجی ،در بند بندگی خداست.
14- بسیجی ،سرباز مخلص حضرت ولعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
15- بسیجی ، سمبل صفا و یکرنگی است.
16- بسیجی ، نان به نرخ روز نمی خورد.
17- بسیجی ، جان برکف و اهل ایثار و گذشت و جود و کرم و بزرگواری است.
18- بسیجی اهل خدمت بی منت است.
19- بسیجی دردمند و درد آشنا و گره گشا است.
20- بسیجی بی تکلف است.
21- بسیجی متعهد و مسولیت پذیر است.
22- بسیجی رضای الهی را بر رضایت هرچیزی مقدم می دارد
23- بسیجی اهل کار است نه اهل شعار و گفتار صرف.
24- بسیجی اهل سازش و مجامله با اجانب نیست .
25- بسیجی هیچگاه تن به ذلت نمی دهد.
26- بسیجی همیشه آماده به خدمت است.
27- بسیجی امین و مورد اعتماد مردم است.
28- بسیجی مرعوب قدرت های استکباری قرار نمی گیرد.
29- بسیجی دینمدار و ولایتمدار است.
30- بسیجی براساس عقل و درایت و حکمت و عزت و مصلحت اسلام و مسلمین عمل می کند.
سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی
پنجم آذر1395 ه.ش
25 صفرالمظفر1438 ه.ق
روزجمعه.
**حضرت آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
***نسیم معرفت***
به نام خدا
*** بسیجی رنگی جزرنگ الهی ندارد
هفته بسیج بر همه شما مبارک باد
بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده اند ... من همواره به خلوص و صفاى بسیجیان غبطه مى خورم و از خدا مى خواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند، چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجى ام.... لحظه اى نباید از کید دشمنان غافل بمانیم.
(امام خمینی )
پنجم آذر روز تاریخی تشکیل بسیج مستضعفین با فرمان حضرت امام خمینی است. او با فراست و کیاست عرشی خویش و با اندیشه روشن و تابناک و بلند و ژرفایی که داشت به خوبی و به موقع دریافته بود که تشکیل بسیج مستضعفین جهت حفظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و دفع نقشه های شوم دشمنان اسلام و انقلاب و برای خدمت به اسلام و قرآن و کشور و مردم ، یک ضرورت است. حضرت امام خمینی در جمع اعضاء سپاه پاسدران مرکز تهران در ضمن بیانات مهم و روشنگرانه خویش چنین فرموده بودند :
.....همه جا باید این طور بشود که یک مملکت بعد از یک چند سالی بشود یک کشوری با 20 میلیون جوان که دارد (باید) بیست میلیون تفنگدار داشته باشد. بیست میلیون ارتش داشته باشد.و این یک همچه مملکتی آسیببردار نیست.....
در پنجم آذر سال 1358 نهال پاک نهالِ پاکِ بسیج مستضعفین با الهام از این سخن و کلام و یا فرمان حضرت امام خمینی شکل گرفت و روز به روز ریشه دارتر و تنومندتر شد . هفته بسیج یاد آور رشادت ها و جانبازی ها و ایثارگری ها و فداکاری های درخشان بسیجیان در عرصه های مختلف می باشد. بسیج که شجره طیبه است از سوی کسی پایه گذاری و تشکیل شده است که خود یکی از مخلص ترین و بهترین بسیجی ها بوده است. بسیجی های مخلص ما با پیروی از بنیانگذار بسیج یعنی حضرت امام خمینی و با تبعیت از مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه ای لحظه ای از کار وتلاش و جهاد برای نظام جمهوری اسلامی و آرمان های مقدس انقلاب اسلامی و خدمت کردن به اسلام و قرآن و ملت و محرومین و مستضعفین بازنیستادند بلکه با عشق و علاقه و ایمان و اخلاص وصف ناپذیر در عرصه های گوناگون آماده خدمت و فداکاری بودند و هستند و خواهند بود .بسیجی را می توان در صفا و عشق و خلوص شناخت . بسیجی رنگی جز رنگ الهی ندارد. بسیج و بسیجی در همه عرصه ها حضور دارد . در عرضه جنگ و جهاد و مقاومت و مبارزه با دشمنان ، در عرصه دفاع از انقلاب و ارزش های انقلابی و دینی ، در عرصه مقابله با شبیخون فرهنگی ، در عرصه کار و خدمت به مردم و محرومین ، ، در عرصه سیاست و مدیریت ، در عرصه اقتصاد و پیشرفت اقتصادی کشور ، در عرصه علم و تحقیق و فناوری ، در عرصه تعلیم و تربیت ، در عرصه نوآوری ها و ابتکارات و اختراعات ، در عرصه احیاء شعایر دینی و قرآنی ، درعرصه دفاع از حقانیت اهل بیت علیهم السلام و نشر فضایل و تعالیم حیاتبخش آنها ،در عرصه فرهنگ و نشر فضایل و اخلاق که مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند : مهمترین وظیفه بسیج ، ترویج اخلاق و فضایل معنوی است . بر همه ما لازم است که کارنامه درخشان و خدمات و عملکردهای بسیج و بیسجیان را مرور کرده و سعی کنیم که خود نیز یکی از بسیجی های مخلص و بی پیرایه باشیم.
انشاءالله.
سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی
روزجمعه
پنجم آذر 1395 ه.ش
25 صفرالمظفر 1438 ه.ق
**حضرت آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبحِ (روز چهارشنبه سوم آذر 1395 ه.ش) در دیدار هزاران نفر از بسیجیان، بسیج را «لشکر انقلاب» و «مظهر مردم سالاری دینی» و متکی بر بصیرت خواندند و با تأکید بر لزوم برنامه ریزی دقیق و مبتنی بر تشکیل هیأت های اندیشه ورزی برای هم افزایی لایه های مختلف بسیج به منظور حضور پرقدرت و تأثیر گذار در عرصه های گوناگون جامعه، گفتند: روحیه بسیجی یعنی خدا را همواره در کنار و همراه خود دیدن، و دچار ناامیدی و افسردگی، و بن بست نشدن؛ بنابراین در پاسخ افراد ضعیف النفس که دچار ترس از دشمن و روحیه «نمی توانیم» شده اند، می گوییم با اتکاء به قدرت الهی و باور قدرت حضور مردم، میتوان بر همه مشکلات فائق آمد و از هیچ قدرتی هم نهراسید.
حضرت آیت الله خامنهای در ابتدای سخنان خود، راهپیمایی با شکوه اربعین را «پدیدهای تاریخی» و نشاندهنده «دست قدرت الهی» خواندند و خاطرنشان کردند: در پدیدهها و خیزشهای ماندگار و عظیمی همچون راهپیمایی اربعین یا نمونههایی نظیر تسخیر لانه جاسوسی، 9 دی 88 و اعتکافها که برخاسته از تبلیغات نیستند، دست خداوند روشنتر از هر جای دیگری دیده میشود.
ایشان پیروزی انقلاب اسلامی را نمونه دیگری از این پدیدههای الهی برشمردند و خاطرنشان کردند: این دست الهی در حضور مردمی و شکلگیری انقلاب اسلامی کاملاً مشهود و برجسته بود و امام بزرگوار نیز فرمودند من در طول انقلاب همواره دست قدرت الهی را در پشت حرکت عظیم مردمی میدیدم.
رهبر انقلاب اسلامی، حضور میلیونی مردم در پدیده الهیِ راهپیمایی اربعین را نشانه «عشق و جاذبه همراه با بصیرت» دانستند و افزودند: به زائرانی که موفق به این کار بزرگ شدند، خوشامد و زیارتقبول میگوییم و از مردم عراق که این جمعیت عظیم را با محبت، پذیرایی و اداره کردند، تشکر میکنیم.
ایشان لازمه ماندگاری و استمرار پدیده فوقالعاده راهپیمایی اربعین را شکر این نعمت خواندند و گفتند: شکرگزاری واقعی باید در عمل انجام شود و همانطور که اکثریت مردم ایران با فداکاری و ایثار، نعمت انقلاب اسلامی را پاس داشتند، باید نعمت اربعین را با حفظ روحیات و حالات بهدست آمده در این سفر نورانی همچون برادری، مهربانی، توجه به ولایت و آمادگی برای حضور در میدان های سخت، شکرگزاری کرد.
حضرت آیت الله خامنهای خاطرنشان کردند: برخی در دنیا بهدنبال محو یا تحریف کردن پدیده نورانی اربعین هستند که موفق به این کار نخواهند شد و قطعاً این نعمت بزرگ برای ملتهای ایران و عراق، پایدار و موجب سرافرازی و سربلندی خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه، بسیج را از پدیدههای شگفتآور دوران انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: امام بزرگوار ما با تعلیم و الهام الهی، این شجره طیبه را پایهگذاری کرد و سرنوشت انقلاب را به دست جوانان سپرد.
ایشان با اشاره به امانتداری جوانان در انتقال نسل به نسل «روحیه انقلابی»، گفتند: با وجود آنکه جوانانِ امروز، دوران انقلاب و امام(ره) را درک نکردهاند اما با همان روحیه انقلابی و با بصیرت، آگاهی و تجربهای فراتر از جوانان اول انقلاب، در میدان حضور دارند که این نشاندهنده پیشرفت انقلاب اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر اینکه حفظ و پاسداشت انقلاب، وظیفه و مأموریت آحاد ملت است، جوانان را پیشران و موتور مُحرِّکه این حرکت بزرگ دانستند و افزودند: قطعاً حرکت بسیجی در کشور ما پیروز است اما شرط تحقق این پیروزی، پیشهکردنِ تقوای فردی و گروهی و انجام عمل صالح است که این دو عامل مهم، موجب جلب نصرت و همراهی خداوند خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نمونه قرآنیِ معارضه و مبارزه حضرت موسی ع و برادرشان هارون، با دست خالی علیه قدرت عظیم فرعونی، خاطرنشان کردند: خداوند به موسی(ع) فرمود "نترسید که من با شما هستم و میشنوم و میبینم" و پس از آن نیز موسی(ع) در پاسخ به قوم بنیاسرائیل که از دیدن لشکریان فرعون هراسان شده و میگفتند آنها ما را نابود خواهند کرد، گفت "هرگز! پروردگارم با من است و مرا هدایت خواهد کرد".
ایشان، لازمه حفظ همراهی خداوند را تقوا و عمل صالح دانستند و تأکید کردند: اگر لوازم این همراهی الهی را حفظ کنیم، حتی قدرتی با 10 برابر قدرت آمریکا نیز توان غلبه و تسلط را نخواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به پنج سرفصل مهم که باید در برنامه ریزیها و رویه سازیهای بسیج مورد توجه جدی قرار گیرند، اشاره کردند.
متکی بودن بسیج به «بصیرت» اولین سرفصلی بود که حضرت آیت الله خامنه ای به آن اشاره کردند و گفتند: بسیج یک حرکت احساسی صِرف نیست، بلکه متکی بر فهمیدن، دانستن و بصیرت است و این جهت گیری باید همچنان در بسیج حفظ شود.
ایشان با اشاره به برخی افراد که در اوایل انقلاب اسلامی بسیار پرشور و انقلابی بودند امّا اکنون در مقابل انقلاب قرار گرفته اند، افزودند: این افراد بهدلیل «نداشتن عمق دینی، حرکت بر اساس احساسات و هم نشینی با زاویه داران با انقلاب»، فاصله زیادی از انقلاب اسلامی گرفتند و در نهایت در مقابل انقلاب ایستادند.
رهبر انقلاب اسلامی، «بصیرت» را بسیار مهم خواندند و خاطر نشان کردند: علت تأکید مکرر من بر بصیرت در قضایای سال 88 که البته عده ای هم از این تأکید ناراحت شدند، بهدلیل اهمیت این موضوع در تشخیص مسیر حق و باطل است.
حضرت آیت الله خامنه ای، گسترده بودن دایره بسیج برای آحاد ملت و جناحی نبودن بسیج را به عنوان دومین سرفصل بیان کردند و گفتند: بسیج لشکر انقلاب است و اگر دو گانگی هم وجود داشته باشد، آن دو گانهی «انقلابی» و «ضدانقلابی» است زیرا حتی «غیرانقلابی» را نیز می توان جذب کرد.
ایشان با تأکید بر لزوم جذب حداکثری افزودند: البته این جذب حداکثری به معنای استفاده از هر روش و اقدامی نیست، اما هر جناح یا فردی که انقلاب را قبول دارد و در خدمت انقلاب است، بسیج شامل او هم می شود.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: بسیج جزو هیچیک از جناح های انقلاب نیست بلکه بسیج، جریان و رود عظیم جاری به سمت اهداف انقلاب اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای لزوم «هم افزایی لایه های مختلف بسیج» را به عنوان سومین سرفصل حرکت بسیج، بیان کردند و افزودند: گستره بسیج شامل قشرهای مختلف مردم است و باید ساز و کار مناسبی برای هماهنگی و هم افزایی در آن بهوجود آید.
رهبر انقلاب اسلامی در بیان چهارمین سرفصل برای حضور قوی تر و تأثیرگذارتر، به موضوع «مظهر مردم سالاری دینی و اسلامی بودن بسیج» اشاره کردند و افزودند: برخی تصور می کنند مردم سالاری دینی فقط شامل حضور در پای صندوق های رأی و انتخابات است در حالیکه این موضوع، یکی از جلوه های مردم سالاری دینی است و معنی واقعی آن یعنی «مردم، سالارِ زندگی جامعه خود براساس دینِ اسلام»، هستند.
حضرت آیت الله خامنه ای، با تأکید بر اینکه بر اساس این تعریف، بسیج مظهر مردم سالاری دینی در همه عرصه ها است، خاطرنشان کردند: با چنین دیدگاهی، اگر بسیج وارد عرصه اقتصاد مقاومتی و علم هم شود، اقتصاد مقاومتی و علم نیز مردم سالار خواهند شد.
پنجمین و آخرین سرفصلی که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند: لزوم تشکیل هیأتهای اندیشه ورز در دو سطح رأس و بدنه بسیج بود.
حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: وظیفه این هیأت های اندیشه ورز در لایه های مختلف بسیج، طراحی برای مأموریتهای مختلف اعم از جنگ سخت و جنگ نرم، و سازندگی و خدمات رسانی است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه تشکیل این هیأت های اندیشه ورز موجب پویایی و خردمندی و تأثیرگذاری بیشتر و پیشرو بودن بسیج می شود، افزودند: در کنار مجموعه های اندیشه ورز، باید هیأت های رصدگر نیز تشکیل شوند که مأموریت آنها مراقبت از نفوذ نکردن ویروس ها و مورد آسیب قرار نگرفتن سازمان بسیج است.
ایشان، این پنج فصل را برای تکامل و ثمردهی مداوم شجره طیبه بسیج ضروری دانستند و تأکید کردند: این سرفصل ها، ناظر به عمل و واقعیت است و باید با برنامه ریزی دقیق، به مرحله اجرا درآیند.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به الگوبرداری از بسیج در برخی کشورهای منطقه و برنامه ریزی دشمن برای ضربه زدن به این الگو، خاطرنشان کردند: یکی از طراحی های دشمن موضوع بسیار مهم «نفوذ» است که از بیشتر از یک سال گذشته، بارها درباره آن هشدار داده شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای در خصوص چگونگی استفاده از «نفوذ» برای ضربه زدن به بسیج، گفتند: یکی از روش ها، ایجاد خطوط موازی و رقیب برای بسیج است که برخی هم اکنون در کشور به دنبال رقیب سازی برای بسیج هستند.
ایشان به یک نکته دیگر درخصوص بسیج اشاره کردند و افزودند: ما نمی خواهیم بسیج را به عنوان یک رقیب برای قوه مجریه قرار دهیم بلکه بسیج به عنوان یک مُکمِّل و امید بخش میتواند برای جهت دهی صحیح به قوه مجریه و همچنین کمک در عرصه های عملی حضور داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اظهار ناامیدی بعضی دستگاههای دولتی در برخی زمینه ها، خاطرنشان کردند: چگونه می توان با سابقه ای که از انجام کارهای بزرگ در کشور وجود دارد و با حضور سازمانی همچون بسیج، اظهار ناامیدی کرد زیرا نام بسیج، هر انسان افسرده و ناامیدی را هم امیدوار و با نشاط می کند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه در بسیج، هیچگاه بن بست وجود ندارد، گفتند: یک بسیجی هم ممکن است در برهه ای دچار ترس یا تردید شود اما هیچگاه دچار بن بست نمی شود زیرا عناصر قدرت بخش و راهنما در بسیج، آنقدر فراوان است که همه نقاط ضعف را تبدیل به نقاط قوت می کنند.
ایشان به مشکلات اقتصادی کشور و نامگذاری امسال به عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» اشاره کردند و افزودند: دیروز مسئولان دولت، گزارشی از اقدامات انجام شده، از ابتدای امسال برای تحقق اقتصاد مقاومتی ارائه کردند که در آن آمار و ارقام کارهای انجام گرفته، بیان شده بود اما مهم آن است که نتیجه این اقدامات، در صحنه عمل دیده شود.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بسیج در این خصوص می تواند کمک و نقش آفرینی کند.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل مربوط به ایران و دولت مستکبر امریکا اشاره کردند و گفتند: ما فعلاً امکانی برای قضاوت درباره دولت جدیدی که قرار است سرکار بیاید نداریم، اما دولت کنونی، برخلاف آنچه در موضوع برجام تعهد کردند و تصمیم گیری های مشترک انجام شده، که آن زمان مسئولین به ما اعلام کردند، عمل می کند و تخلفات متعددی را مرتکب شده است.
ایشان با اشاره به تمدید قانون تحریم های ده ساله در کنگره امریکا، خاطرنشان کردند: اگر این تمدید، اجرایی و عملیاتی شود، قطعاً نقض برجام است و بدانند جمهوری اسلامی ایران حتماً در مقابل آن واکنش نشان خواهد داد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: توافق هسته ای یا همان برجام نباید به وسیله ای برای فشار بر ملت و کشور ایران تبدیل شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اظهارات مسئولان کشور و دست اندرکاران برجام که هدف از توافق هسته ای را برداشته شدن فشارها و تحریم ها بیان کردند، افزودند: دولت امریکا علاوه بر آن قول ها و تعهداتی که در قضیه برجام انجام نداده، و یا ناقص عمل کرده است و مسئولان دست اندرکار برجام هم صراحتاً به این موضوع اشاره کرده اند، اکنون برجام را وسیله ای برای فشار مجدد بر ایران قرار داده است.
ایشان تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به قدرت الهی و با باور به قدرت حضور مردم، از هیچ قدرتی در دنیا هراس ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کردند: اگر کسانی به تقلید از روحیه های ضعیف بنیاسرائیل بگویند که «نمی توانیم» و از دشمن هراس داشته باشند، ما نیز به تبعیت از حضرت موسی(ع) در پاسخ به آنها می گوییم هرگز این چنین نیست زیرا خداوند همراه ما است و ما را هدایت خواهد کرد.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر افزایش ظرفیتهای پیشروندگی انقلاب اسلامی، گفت: بسیج در حال تقویت خود و گسترش و تعمیق انقلاب اسلامی در جبهههای محرومیت زدایی، دفاع مردمی و پیشرفت علمی است.
سردار جعفری با اعلام آمادگی بسیجیان برای پیکار با دشمن در عرصه های مختلف، افزود: همه همدل و یکصدا با به صحنه آوردن تمام توانمندیهای خود در خدمت راهبرد عزتمندانه اقتصاد مقاومتی خواهیم بود و بسیج برای جاری شدن این جهاد مقدس تا آخر در کنار ملت ایستاده است.
همچنین سردار سرتیپ محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به شور و شوق بسیجیان برای جهاد و شهادت، خاطرنشان کرد: با مقاومت جانانه مردمِ بسیجی ایران، امروز بسیج تبدیل به الگوی آزادی خواهان جهان شده است.
وی با بیان گزارشی از فعالیتها و دستاوردهای بسیج در حوزههای مختلف از جمله اقتصاد مقاومتی، افزود: بسیجیان با نیروی ایمان و اراده، حماسههایی خلق خواهند کرد که دشمنان ناگزیر از اعتراف به شکست و پشیمانی شوند.
در این دیدار آقایان رضا قَمَشلو، محمدحسین عباسی و خانم سیدهمرضیه رفعتی نیز بهعنوان نماینده بسیجیان به بیان دیدگاهها و نظرات پرداختند و بر این محورها تأکید کردند:
- لزوم استمرار و تقویت طرح تربیتی حلقههای صالحین
- اهمیت زیارتگاههای راهیان نور و ضرورت افزایش حمایتهای مسئولان دولتی و توسعه زیرساختها
- نقش مدارس در آموزش و نهادینه کردن سبک زندگی ایرانی- اسلامی
- آسیبهای فضای مجازی برای نوجوانان و لزوم انجام اقدامات لازم همچون راهاندازی شبکه ملی اطلاعات
http://www.leader.ir/fa/content/16794/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1
** واکنش قهرآمیز ایران سبب عقب نشینی آمریکااست+نسیم معرفت
***نسیم معرفت***
ما دنبال این نیستیم که امریکا برای ما کار بکند. «ما امریکا را زیر پا میگذاریم» در این امور؛ نمیگذاریم که دخالت در امور ما بکند، نمیگذاریم کسی دیگر هم دخالت بر ما بکند.
امام خمینی (ره)
کتابخانه » صحیفه امام خمینی » جلد 17 » صفحه 404 .
مسلمانان تمامی کشورهای جهان، از آنجا که شما در سلطه بیگانگان گرفتار مرگ تدریجی شدهاید، باید بر وحشت از مرگ غلبه کنید؛ و از وجود جوانان پرشور و شهادت طلبی که حاضرند خطوط جبهه کفر را بشکنند استفاده نمایید. به فکر نگه داشتن وضع موجود نباشید؛ بلکه به فکر فرار از اسارت و رهایی از بردگی و یورش به دشمنان اسلام باشید؛ که عزت و حیات در سایه مبارزه است. و اولین گام در مبارزه اراده است. و پس از آن، تصمیم بر اینکه سیادت کفر و شرک جهانی، خصوصاً امریکا را بر خود حرام کنید.
کتابخانه » صحیفه امام خمینی » جلد 21 » صفحه 82.
**********************************************************************************
واکنش قهر آمیز ایران سبب عقب نشینی آمریکا است
[ آمریکا از واکنش قهرآمیز و باصلابت جمهوری اسلامی ایران نسبت به رفتار خصم آلود آمریکا در رابطه با مسایل هسته ای وحشت دارد و اگر هم در برخی مواضع عقب نشینی می کند به این جهتی است که ذکر شد و ربطی به چیزهای دیگر ندارد...... حضرت آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی ]
**علی مُطهری میرحسین موسوی دوم نشود +نسیم معرفت
***نسیم معرفت***
فرق شهید علامه مطهری و پسرش علی مطهری
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است
جناب مستطاب آقای علی مطهری ما متاسفانه از راه پدرش خیلی خیلی فاصله دارد و متاسفانه خارج از منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنه ای حرکت می کند
البته اِخلال در سخنرانی کسی که سخنانِ مفسده انگیز ندارد جایز نیست ولی جناب آقای علی مطهری رفتارها و گفتارهایش مشکوک است و متاسفانه پشت پرده ، نیات ناصاف دیگری وجود دارد که عده ای بازیگر و عامل آن نیات هستند ....
خداوند همه ما و از جمله علی آقای مطهری را از مفاسد و نقشه های شوم حفظ فرماید.
جناب آقای علی مطهری سوژه ای است که در پس و پیش آن فتنه یا فتنه ها وجود دارد....
سخنرانی علی آقای مطهری بهانه است ، اصلِ مطلب ، چیز دیگری است . هدفِ اصلی ، چیز دیگری است. ....
امیدواریم که علی آقای مطهری عزیز ما میرحسین موسوی دوم نشود.....
معیار و شاخصِ ما برای شناخت هویت جناب آقای علی مطهری رفتارها و گفتارها و مواضع سیاسی او است....
مِعیار ، تَبَعِیّت عملی از ولیّ فقیه زمان حضرت آیت الله امام خامنه ای است ....
سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی
اول آذر 1395 ه.ش
**پاسخ به یک سخن ناصواب حجت الاسلام زایری عزیز+نسیم معرفت
***نسیم معرفت***
به نام خدا
پاسخ به یک سخن ناصواب جناب حجت الاسلام زایری عزیز
سخنان جناب حجت الاسلام محمد رضا زایری (در میزگرد شبکه 3 سیما با حجت الاسلام سالک در برنامه دیروز-... -فردا) اگر چه بیانگر برخی حقایق و واقعیات تلخ در کشور است ولی ایراد هایی هم به جناب ایشان وارد است ......
ایشان باتوجه به نکاتی که مطرح کردند گفتند که کار فرهنگی اثری ندارد و همه ما سرِ کاریم ؟!!
پاسخ بنده به ایشان این است که در هیچ شرایطی کار فرهنگی و تبلیغی و امر به معروف و نهی از منکر و .... تعطیل نمی شود و وظیفه و رسالت تبلیغی و فرهنگی ما در عرصه های مختلف هیچگاه سرِکاری نبوده و نخواهد بود . هیچگاه و در هیچ شرایطی همه مردم یک منطقه و کشور بالفعل فاسد و فاجر و کافر نمی شوند. قاعده کلی این است که انسان ها به تدریج فاسد و طالِح و یا خوب و صالِح می شوند . در میان هر قوم و ملتی انسان هایی هستند که خواهان حقیقت و هدایت و ... می باشند اگرچه اکثری شان طالِح و ناصالِح و... باشند. سیره و عمل انبیاء و معصومین (عَلَیهِِمُ السَّلامُ ) برخلاف گفته های آقای زایری می باشد. انبیایی چون حضرت موسی ع و ابراهیم (عَلَیهِِ السَّلامُ ) و پیامبر اکرم (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) و امامان معصوم (عَلَیهِِمُ السَّلامُ ) با اینکه از نظر عِدّه و عُدّه و نیرو و امکانات مادی در قِلّت و اقلیت بودند اما هیچگاه مایوس نشدند و در سنگر هدایت و تبلیغ دین لحظه ای کوتاهی نکردند. امام حسین (عَلَیهِِ السَّلامُ ) در روز عاشورا خودش و اصحابش برای لشکر کفر در قالب نثر و نظم سخن گفتند و حضرت زینب (سَلامُ اللهِ عَلَیها) و امام زین العابدین (عَلَیهِِمُ السَّلامُ ) در برابر ابن زیاد و یزید و برای مردم در کوفه و شام خطبه و سخنرانی فرمودند. آنها هرگز نگفتند که چون در جامعه فساد و رشوه و ... هست و حاکم زمان هم که کمکی نمی کند پس کار فرهنگی و دینی چه فایده ای دارد ؟!! جناب آقای زایری کم لطفی کردند . کارفرهنگی و تبلیغی مُبلِّغین چه به عنوان رسالت و چه به عنوان (مَعْذِرَةً اِلَی رَبِّهِم و یا مَعْذِرَةً اِلَی رَبِّنا «اشاره به آیه 164 سوره اعراف ») (1) هرگز و هیچگاه سرِکاری نخواهد بود.
یکی از اشتباهات آقای زایری این است که خیال کرده که کارفرهنگی حتما باید امروز و فردا نتیجه بدهد و توجه نفرمود که کار فرهنگی گاهی زود نتیجه می دهد و آثار و برکات آن زودتر مشاهده می شود و گاهی هم دیربازدِه است و برکات آن نصیب نسل ها واعصار دیگر می باشد . اساسا کار فرهنگی زمان بر است و معمولا با موانع مختلف همراه است و مهم آن است که ما با الگو گیری از اهلبیت (عَلَیهِِمُ السَّلامُ ) و.... در هر شرایطی آماده برای کارهای فرهنگی و تبلیغی باشیم و با توکل بر خدا وند مصمّم تر و استوارتر به وظایف خویش عمل کنیم.
در کشور ما با وجود حاکمیت ولایت فقیه و وجود علماء و مراجع و طلاب و فضلاء و ... زمینه های مختلف جهت انجام کارهای فرهنگی وجود دارد و سخن از یاس و نومیدی در این عرصه جا ندارد و شایسته نیست که امثال آقای زایری عزیز از نومیدی و یاس سخن بگویند. بحمدالله ملت ما ملت فهیم و عاشق اهلبیت (عَلَیهِِمُ السَّلامُ ) هستند و زمینه های بسیار خوبی برای کارهای فرهنگی برای مردم و جوانان این آب و خاک وجود دارد هرچند که عوامل استکباری با امکانات گسترده خود در پی فساد و تباهی جوانان ما بودند وهستند و خواهند بود و هرچند که عده ای در داخل کشور سرسفره نظام و انقلاب نشسته اند و در عرصه فرهنگی کارشکنی و اخلال و ...می کنند و به وظایف خود عمل نمی کنند . پس کمر بندها را محکم ببندیم و استوارتر از دیروز با درایت و عقل و حکمت و ایمان و توکل به خداوند به کارهای فرهنگی در عرصه های مختلف بپردازیم و انشاءالله آثار و برکات فراوانی هم در پی خواهد داشت و دراین راه هیچگاه نباید نومید شد. وَ عَلَی اللَّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُتَوَکِّلُونَ. (2) سوره ابراهیم آیه 12 .
اول آذر1395
سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی
و ( به یاد آر ) هنگامی را که گروهی از آنها ( به گروه دیگر ) گفتند: «چرا جمعی ( گنهکار ) را اندرز می دهید که سرانجام خداوند آنها را هلاک خواهد کرد ، یا به عذاب شدیدی گرفتار خواهد ساخت؟! ( آنها را به حال خود واگذارید تا نابود شوند! ) » گفتند: « ( این اندرزها ، ) برای اعتذار ( و رفع مسئولیت ) در پیشگاه پروردگار شماست بعلاوه شاید آنها ( بپذیرند ، و از گناه باز ایستند ، و ) تقوا پیشه کنند!»
سوره اعراف آیه 164 .
و چرا بر خدا توکّل نکنیم ، با اینکه ما را به راه های ( سعادت ) رهبری کرده است؟! و ما بطور مسلّم در برابر آزارهای شما صبر خواهیم کرد ( و دست از رسالت خویش بر نمی داریم ) ! و توکّل کنندگان ، باید فقط بر خدا توکّل کنند!»
سوره ابراهیم آیه 12 .
**حضرت آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
.: Weblog Themes By Pichak :.