....... در این مدت دو کلمه حرف حساب از دولت نشنیدهایم! آقا بنویسید بر پدر برجام لعنت، بر جد و آباد برجام لعنت! دولت تا کی میخواهد همه مشکلات را با برجام حل کند؟! تا کی میخواهد مملکت را اینطوری که میبینید به حال خود رها کند؟! این جوان 31 ساله از کدام جهنم درهای آمده است که یکجا 38 هزار سکه میخرد؟ این کدام بی...ی است که ظرف چند روز قیمت دلار را به 8 هزار و 9 هزارتومان میرساند؟! چه کسانی چند هزار دستگاه ماشین گرانقیمت خارجی وارد میکنند؟! چند هزار کانتینر قاچاق چطوری وارد کشور میشود و کسب و کار ما را به لجن میکشد و چند میلیون نفر را بیکار میکند؟! شهر هرت که نیست! اینها به کجا وصل هستند؟! ماموران امنیتی و نظارتی کجا هستند که کاری به کار آنها ندارند؟!
آنچه در سطرهای بالا آمده است چکیدهای از مجموع اظهارنظر مغازهداران است که با خبرنگاران در میان گذاشتهاند. نکته درخور توجه آنکه تمامی آنان با بستن مغازهها مخالف بودهاند و ضمن گلایههای جدی از نابسامانیهای اقتصادی ابراز میداشتند که چاره کار را در بستن مغازهها نمیدانند و غائلهآفرینی را به سود دشمنان ارزیابی میکردند و به شدت نیز از مسئولان اقتصادی، امنیتی و اطلاعاتی گله داشتند که چرا با بیتوجهی خود کار را به اینجا کشانده و دست آشوبگران را برای سوء استفاده از بلبشوی اقتصادی موجود باز گذاشتهاند!.......
..... شناسایی تروریستهای اقتصادی نه فقط دشوار نیست بلکه به سادگی نیز امکانپذیر است. چه کسانی قیمت دلار را ساعت به ساعت بالا برده و به مرز 9 هزار تومان رساندهاند؟ چه کسانی در یک فاصله کوتاه تعداد 4 میلیون و700 هزار سکه را خریداری کرده و بهای آن را در هر قطعه به نزدیک 3 میلیون تومان رقم زدهاند؟ چه کسانی با کارت بازرگانی فلان خانم روستایی و فقیر فقط در یک فقره تعداد 600 دستگاه خودروی بنز و پورشه وارد کردهاند؟ آن جوان 31 ساله پول خرید 38 هزار سکه را از کجا آورده و سکهها اکنون در اختیار کیست؟! چه کسانی با هک سایت وزارت صنعت توانستهاند مجوز ورود چند هزار دستگاه خودروی لوکس را جعل کنند و این خودروها را بیدغدغه وارد کشور کنند؟! چرا باید تعداد اندکی در حدود 108نفر، بتوانند منابع کلان و نجومی چندصدهزار میلیارد تومانی را به عنوان وام دریافت کرده و از بازگرداندن آن خودداری ورزند؟! و ...
.... گفتنی است که تعداد شهدای مدافع حرم از میان بازاریان و سایر کسبه کم نبوده و نیستند و شعار علیه مدافعان حرم تنها میتواند از دهان آلوده وکثیف کسانی بیرون بیاید که مردم مظلوم این مرز و بوم را با پیکرهای غلتیده به خون، زیر پای تروریستهای داعشی میپسندند....
https://www.farsnews.com/news/13970404001379/%D8%A2%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85%D8%AA
به نام خدا
** ساکِتم اما درونم موج هاست+نسیم ادب
ساکِتم اما درونم موج هاست
اندرونم غُصّه ها و رنج هاست
با که گویم درد خود را در میان
جز خدای مهربان در این جهان
** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
به نام خدا
** صدق پیش آر که از خدعه گری بیزاریم +نسیم ادب
از ریا و کَلَک و حیله گری بیزاریم
از دَغَل بازی و از فتنه گری بیزاریم
گرتوخواهی که شوی همره ماصادق باش
صدق پیش آر که از خدعه گری بیزاریم
** آیت الله سید اصغر سعادت میرقدیم لاهیجی
قرض در قرآن
در قرآن کریم آیاتی راجع به قرض آمده است، از جمله در سوره بقره، آیه 245 [ مَنْ ذَا الَّذِی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَیُضاعِفَهُ لَهُ أَضْعافاً کَثِیرَةً وَ اللَّهُ یَقْبِضُ وَ یَبْصُطُ وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ ] و سوره مائده، آیه 12 [ وَ لَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ میثاقَ بَنی إِسْرائیلَ وَ بَعَثْنا مِنْهُمُ اثْنَیْ عَشَرَ نَقیباً وَ قالَ اللَّهُ إِنِّی مَعَکُمْ لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلاةَ وَ آتَیْتُمُ الزَّکاةَ وَ آمَنْتُمْ بِرُسُلی وَ عَزَّرْتُمُوهُمْ وَ أَقْرَضْتُمُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً لَأُکَفِّرَنَّ عَنْکُمْ سَیِّئاتِکُمْ وَ لَأُدْخِلَنَّکُمْ جَنَّاتٍ تَجْری مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ فَمَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ مِنْکُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبیلِ] و سوره تغابن، آیه 17 [ إِنْ تُقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً یُضاعِفْهُ لَکُمْ وَ یَغْفِرْ لَکُمْ وَ اللَّهُ شَکُورٌ حَلیمٌ ] و سوره حدید، آیه 11و 18 [ مَن ذَا الَّذِى یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً فَیُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ کَرِیمٌ * إِنَّ الْمُصَّدِّقینَ وَ الْمُصَّدِّقاتِ وَ أَقْرَضُوا اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً یُضاعَفُ لَهُمْ وَ لَهُمْ أَجْرٌ کَریمٌ ] و سوره مُزَّمِّل، آیه 20 [ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ أَقِیمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّکاةَ وَ أَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِکُمْ مِنْ خَیْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَیْراً وَ أَعْظَمَ أَجْراً وَ اسْتَغْفِرُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِیمٌ. ] اگر آیات قرض را از نظر کیفیت و کمیت با آیات ربا مقایسه نماییم، آیات ربا بیشتر و با توبیخ و تشدید بیشتری است، امّا از نظر فلسفه وجودی هر دو تقابل دارند. اگر کلمات آخر آیات هر دو را کنار هم بگذاریم، این چنین خواهد بود (در آخر آیات ربا): « عَذَابٌ أَلِیمٌ»، « فَأُولئِکَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فیها خالِدُونَ » و در آخر آیات قرض هم آمده: « یَغْفِرْ لَکُمْ » و « لَأُکَفِّرَنَّ عَنْکُمْ سَیِّئاتِکُمْ » و « أَجْرٌ کَریمٌ » و « وَ لَأُدْخِلَنَّکُمْ جَنَّاتٍ تَجْری مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ »، این دو دسته از آیات را اگر کنار هم بگذاریم، یکی تهدید اکید و دیگری تشویق کریم است.
قرض در ادیان دیگر
در قرآن، سوره مائده، آیه 12 [ وَ لَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ میثاقَ بَنی إِسْرائیلَ وَ بَعَثْنا مِنْهُمُ اثْنَیْ عَشَرَ نَقیباً وَ قالَ اللَّهُ إِنِّی مَعَکُمْ لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلاةَ وَ آتَیْتُمُ الزَّکاةَ وَ آمَنْتُمْ بِرُسُلی وَ عَزَّرْتُمُوهُمْ وَ أَقْرَضْتُمُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً لَأُکَفِّرَنَّ عَنْکُمْ سَیِّئاتِکُمْ وَ لَأُدْخِلَنَّکُمْ جَنَّاتٍ تَجْری مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ فَمَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ مِنْکُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبیلِ] حکایت از قوم بنی اسرائیل می کند که قرض در میان آنها رایج بوده و هدف انبیا(ع) برای هدایت مردم، از جمله رواج قرض بوده است، و در این آیه، قرض همردیف نماز و زکات و ایمان به انبیا(عَلَیهِِمُ السَّلامُ) آمده است، و این دلیل بر آن بوده که اهمیت قرض در آن جامعه، همچون نماز و زکات و ایمان به انبیا بوده است و معمولاً جامعه های یهودی پیش از آمدن انبیا(ع) مرتکب ربا شده بودند. دلیل این که انبیا مردم را از ربا منع می کرده اند آیه 158، سوره «نساء» است، آن جا که می فرماید: «وَأَخْذِهِمُ الرِّبَا وَقَدْ نُهُوا عَنْهُ» و آیه 12، از سور? مائده: «وَ لَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ میثاقَ بَنی إِسْرائیلَ وَ بَعَثْنا مِنْهُمُ اثْنَیْ عَشَرَ نَقیباً وَ قالَ اللَّهُ إِنِّی مَعَکُمْ لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلاةَ وَ آتَیْتُمُ الزَّکاةَ وَ آمَنْتُمْ بِرُسُلی وَ عَزَّرْتُمُوهُمْ وَ أَقْرَضْتُمُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً لَأُکَفِّرَنَّ عَنْکُمْ سَیِّئاتِکُمْ وَ لَأُدْخِلَنَّکُمْ جَنَّاتٍ تَجْری مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ فَمَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ مِنْکُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبیلِ» یعنی خداوند از بنی اسرائیل پیمانگرفت و دوازده نفر رهبر پیاپی برای آنها فرستاد به آنها وعده داد که اگر نماز بپا دارند و زکات بپردازند و به رسول او ایمان آورند و او را تأیید نموده و پشتیبان او باشند و قرض الحسنه در میان آنها رواج یابد، با آنها باشد و گناهان آنها را نادیده بگیرد و آنها را وارد بهشتی که آبهای مختلف در آن جریان دارد، کند، و کسی که بعد از این همه وعده ها و امیدها گمراه شود، در راه بدی افتاده است.» در سور? المزمل، آیه 20، [ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ أَقِیمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّکاةَ وَ أَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِکُمْ مِنْ خَیْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ هُوَ خَیْراً وَ أَعْظَمَ أَجْراً وَ اسْتَغْفِرُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِیمٌ. ] قرض در ردیف جهاد و نماز و زکات آمده است. با توجه به این که نماز و زکات و جهاد از واجبات است و قرض از مستحبات اسلام است، اما در کنار واجبات (نماز و زکات و جهاد) آمده است و این دلیل بر اهمیت قرض در اسلام است.
قرض الحسنه در سنّت
قرض در اسلام به عنوان یک عمل پسندیده مطرح شده است. با توجه به این که در ادیان دیگر هم مانند دین قوم بنی اسرائیل بوده (که آیه 12، سوره مائده، به آن اشاره شد.) در کتاب مُستَدرَکُ الوسائل، ج 12، ص 395، از امام صادق(عَلَیهِِ السَّلامُ) آمده: « اَلْقَرْضُ وَ الْعارِیةُ وَ قِرَی الضَّیفِ مِنَ السُّنَّةِ » یعنی «عمل قرضی، قرض دادن و عاریه دادن و پذیرایی از میهمان از سنت اسلامی است». در حدیث معروف از پیامبر (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَآلهِ وَسَلَّمَ) دربار? ثواب قرض، این چنین آمده است: «قال (ص) : رَأَیتُ مَکتُوباً عَلی بابِ الجنّةِ اَلصَّدَقَةُ بِعَشَرَةٍ وَ القَرضُ بِثَمانِیَةَ عَشرَ وَ صِلَةُ الْاِخوانِ بِعِشرینَ وَ صِلَةُ الرَّحِمِ بِاَربَعَةٍ وَ عِشرینَ؛ »[19] یعنی «رسول خدا (ص) فرموده اند: دربِ بهشت را دیدم که بر آن نوشته شده صدقه دادن، ده ثواب ولی قرض دادن هیجده ثواب دارد، صله دوستان بیست ثواب و صله رَحِم بیست و چهار ثواب.»
با توجه به ثواب قرض و اجر آن، کسی که قدرت پرداخت به موقع را ندارد و یا احتیاج شدید ندارد – براساس روایات موجود در باب قرض – نباید قرض بخواهد. در باب اول [ از أبوَابُ الدَّینِ وَ القَرضِ از کتاب وسائل الشیعه، ج 13، ص 77. ] از روایت دوم که امام صادق(ع) از رسول خدا(ص) نقل قول می فرماید، که حضرت فرموده اند: ««إِیَّاکُمْ وَ الدَّیْنَ فَإِنَّهُ شَیْنُ الدِّینِ»[20] یعنی «بپرهیزید از اینکه خود را بدهکار کنید، این بدهکاری دِین انسان را خراب می کند.» نباید بیجهت و بدون احتیاج شدید، سراغ قرض رفت، اگرچه آن کسی که توانایی قرض دادن را دارد و قرض بدهد، کار خوبی انجام داده، اما نباید انسان خودش را مقروض نماید.
« عَنْ أَبِی سَعِیدٍ الْخُدْرِیِّ : قَالَ سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ (ص) یَقُولُ : یَقُولُ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الْکُفْرِ وَ الدَّیْنِ قِیلَ یَا رَسُولَ اللَّهِ أَتَعْدِلُ الدَّیْنَ بِالْکُفْرِ قَالَ نَعَمْ »[21] یعنی: «رسول خدا از کفر و بدهکاری پناه به خدا بردند، اَبی سَعید خُدْرِی عرض کرد: آیا بدهکاری و کفر در کنار هم قرار دارند؟ رسول خدا(ص) فرمودند: آری.» خلاصه سخن در این موضوع این است که انسان نباید بدون جهت خود را بدهکار نماید، که این موجب هَمّ و غمّ و ضایعات دینی و اخلاقی است.
در وسائل الشیعه، ج 13، ص 79 ، باب دوم، احادیثی است در بیان این که انبیاء و ائمه معصومین (عَلَیهِِمُ السَّلامُ) هم مقروض بوده اند. یعنی: قرض یک چیز خلاف دِین نیست، اما باید احتیاج شدید به پول باشد، و انسان راهی جز قرض گرفتن نداشته باشد، تا اقدام به کاری بکند. از این باب به این موضوع می رسیم که قرض مال حاجتمندان بوده و برای این جهت، تشریع شده است. و می خواهیم بگوییم، وضع و جعل قرض، به این منظور است و البته افراد توانگر برای کارهای غیر ضروری، اگر پول احتیاج دارند باید به عنوان شرکت یا مضاربه از آن استفاده کنند.
** آیت الله محمد حسین ابراهیمی کازِرونی
نام و نام خانوادگی: محمد حسین ابراهیمی ( 1 فروردین 1329 ه.ش. - ) مذهب: تشیع تابعیت: ایران ناشر: انتشارات تأمین محل نشر: قم، ایران. تاریخ ترجمه حاضر: 1387 روش ترجمه: ترجمه محتوا به محتوا، ساده و روان همراه با توضیحات در داخل قلاب.
|
توضیحات:
وی در سال 1329 شمسی در یک خانوادة مذهبی در روستای مهرنجان از توابع کازرون استان فارس متولد شد. تحصیلات ابتدایی را در مکتب قرآن و دبستان همانجا گذرانده و مقدمات علوم دینی و عربی را در حد مقدماتی در محضر شیخ عبدالکریم مختاریان از علمای شهر کازرون طی کرد. سپس در سال 1346 به قم آمده و با دستور حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی در یکی از مدارس حوزوی به تحصیل دروس ادبیات عرب پرداخت. در جریان نهضت انقلاب اسلامی به دلیل فعالیت های انقلابی در سال 1351 تا 1353 به استان سیستان و بلوچستان تبعید و زندانی شد که پس از گذراندن یک دوران کوتاه زندان مجددا به حوزة علمیة قم برای ادامة تحصیل بازگشت.
در ادبیات عرب از محضر اساتیدی چون آیتالله سید جواد طالقانی و امام جمعة سابق ابرقو شیخ محمد فلاحزاده و امین شیرازی و در مشهد ادیب نیشابوری استفاده نمود همچنین دروس منطق و فلسفه را در محضر آیات عظام یحیی شیرازی، جوادی آملی، حسنزادة آملی، مرحوم آیتالله صدر، آیتالله سبحانی و شهید مطهری و جمعی دیگر تلمّذ نمود. در فقه و اصول مقدماتی در دروس اساتیدی چون خرازی، بنی فضل، و مظاهری، علوی گرگانی، شبزندهدار، پایانی و لنکرانی شرکت نمود.
در سطح عالی فقه و اصول از اساتیدی چون مرحوم ستوده، استاد صلواتی، مرحوم بنیفضل و سبحانی و مکارم شیرازی و مرحوم پایانی استفاده نمود. اساتید وی در دورة چهارده ساله تحصیل خارج فقه و اصول عبارتند از: گلپایگانی، مشکینی، سید رضا صدر، شبیری زنجانی، احمدی میانجی، فاضل لنکرانی و وحید خراسانی.
به مدت 30 سال مسئولیتهای درسی، علمی و مدیریتی در حوزة علمیة قم را بر عهده داشته و پس از چند دورة تدریس در سطوح عالی، هفت سال است که به تدریس خارج فقه و اصول و تفسیر قرآن اشتغال دارد.
در خلال تدریس، تأسیس و ادارة مؤسسة فرهنگی هنری دارالتفسیر قرآن و نشر تأمین را به عهده دارد. در این رهگذر حدود 40 جلد از آثار علمی و پژوهشی وی در دو بخش ذیل به چاپ رسیده است:
1ـ بخش اقتصادی که شامل یک دورة هفت جلدی به نام نظام اقتصاد اسلامی است که از طرف نشر تأمین چاپ و منتشر شده و نیز تألیفات دیگر وی توسط دفتر تبلیغات اسلامی( انتشارات بوستان کتاب) به چاپ رسیده است.
2ـ بخش قرآن و علوم قرآنی: یک دوره تفسیر را در دست تألیف دارد که سه جلد مقدماتی آن چاپ و منتشر شده است.
برخی آثار و تألیفات:
1. اقتصاد در قرآن، نشر تأمین، 1374
2. با کاروان حج، دفتر تبلیغات اسلامی، 1375
3. بیع و احکام معاملات به زبان فارسی، نشر تأمین، 1375.
4. پول، بانک، صرافی، دفتر تبلیغات اسلامی، 1380.
5. توسعه اقتصادی در قرآن، انتشارات سازمان بازرگانی، 1377
6. حسین وارث احمد، نشر تأمین، 1380.
http://www.cthq.ir/newweb/index.php/2014-02-28-17-30-52?id=224:2015-01-21-06-56-27&catid=86
در حاشیهی هجمهی سایت جماران نسبت به حجتالاسلام رحیمیان
نمیشود هم مدعی امام بود هم با دشمنان امام عکس یادگاری گرفت
چرا به رحیمیان هجمه میکنند؟
سه شنبه 22 خرداد 1397 .
اینکه چهرههای شاخص بیت و دفتر و خط امام، نسبت به سالهای دهه شصت و هفتادشان تغییر کردهاند مسالهای است که به استدلال نیاز ندارد و بازخوانی روزنامهها و مطبوعات آن دوران میتواند آن را گواهی دهد. اینکه برخلاف شخص امام که کلیدواژهی «لیبرالها» و هشدار درباره خطر آنان جایگاه مهمی در اندیشهشان دارد، موسسه تنظیم و نشر آثار امام سالهاست در اینباره سکوت کرده قابل انکار نیست.
به گزارش رویش نیوز به نقل از رجانیوز، دو روز پیش و به فاصله چندساعت از انتشار مصاحبهای از حجتالاسلام رحیمیان در خبرگزاری فارس، سایت جماران- ارگان موسسه تنظیم و نشر آثار امام- با انتشار مطلبی به ایشان حمله کرد. حمله به یک عضو دفتر امام توسط رسانه رسمی موسسه تنظیم و نشر آثار امام اقدام بیسابقهای بود که تعجب خیلی از اهالی تاریخ و سیاست را برانگیخت. اما ماجرا چه بود؟
رحیمیان چه گفت؟
حجتالاسلام رحیمیان، از اعضای دفتر امام خمینی در بخشی از گفتگوی تفصیلی خود با خبرگزاری فارس درباره امام خمینی، به انتقاد از انفعال یاران سابق مرحوم حاجاحمدآقا در برابر هجمههای نهضت آزادی و جریان آیتالله منتظری پرداخته و گفته بود:
«خیلی عجیب است و من واقعاً نتوانستهام هنوز یک توجیه برای این قضیه پیدا کنم که چطور میشود کسانی که یکزمانی خودشان را جزو حواریون حاج احمد معرفی می کردند،رنجنامه حاج احمد آقا را چاپ و منتشر کنند البته برخی از این افراد در حال حاضر نیز در همان خاکریز و سنگر پیرامونی دفتر و بیت امام جا خوش کردهاند و از حواریون فرزندان حاج احمد آقا تلقی میشوند؛ چطور میشود امروز دلباخته و مدافع همان کسی باشند که امام در نامه 6/1 /68 خطاب به او فرمود: «...برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف بهاشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند» در حالیکه آن شخص به اشتباه و گناه خود اعتراف نکرد و رویه خود را با شدت بیشتری ادامه داد.
چطور میشود همانهایی که در آن زمان بهحسب ظاهر به پیروی از امام پیشتاز تقابل با نهضت آزادی و جبهه ملی بودند و امروز همچنان مدعی خط امام و قرابت خاندان امام هستند و گویی خود را وارث انحصاری خطه جماران میپندارند امروز در محافل و پیامهایشان و...بهطور اغراقآمیز نسبت به جریان بهاصطلاح نهضت آزادی عرض ارادت میکنند و حتی آقایان جماران نشین پای درس تفسیر عضو برجسته نهضت آزادی زانو میزنند درحالیکه امام درباره آنان و حتی تفسیر قرآنشان اینگونه فرمودند: «و ضرر آنها به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بیمورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویلهای جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر حتی منافقین این فرزندان عزیز مهندس بازرگان بیشتر و بالاتر است» (نامه امام درباره نهضت آزادی خطاب به وزیر کشور وقت)
من میخواهم بپرسم آیا نهضت آزادی عوضشده و انقلابی شده است و اصول خط امام را پذیرفته است و به ولایتفقیه اعتقاد پیداکرده است؟! آنها آن زمان معتقد به جدایی دین از سیاست بودند آیا از این نگاه خود برگشتهاند؟ یا شما عوضشدهاید یا اینکه از ابتدا نیز در اعتقاد به امام ، صادق نبودهاید یا ...»
رحیمیان با انتقاد از سیاستهای رسانهای موسسه تنظیم و نشر آثار امام درباره این دوجریان ادامه داد: «تمجیدهایی که در سایت جماران از آقای یزدی بعد از فوت او داشتند و مطلبی که آقای خاتمی در تکریم و تجلیل از یزدی نوشت جای تعجب دارد و آنها چطور میخواهند توجیه کنند که هم پیرو خط امام هستند و هم طرفدار نهضت آزادی!»
او همچنین با اشاره به ماجرای تهمت جعل دستخط امام به مرحوم حاج احمدآقا توسط نهضت آزادی گفته بود «همان زمان نهضت آزادی همچنین تهمتی را زدند و حاج احمد آقا نیز از مجاری حقوقی و دستگاه قضایی شکایت کرد و وقتی کارشناسان بررسی کردند تشخیص دادند این خط، خط حضرت امام است و از این رو آقای ابراهیم یزدی محکوم به شلاق شد، هرچند که احمد آقا گذشت کرد، بنابراین این مسئله ازلحاظ فنی و دادگاهی روشن است.»
فرارِ رو به جلوی بیت امامیها و سوالات بی پاسخ
چندساعت پس از انتشار این مصاحبه، سایت جماران با انتشار یادداشتی کوتاه با تیتر «رحیمیان از چه زمانی دیگر به بیت امام نیامد» که ترجیح داده نام نویسندهاش را بیان نکند، حمله تندی به این عضو دفتر امام کرد.
نویسنده بدون ورود به مباحث محتوایی و تاریخی مطرح شده توسط آقای رحیمیان، فقط به او حمله کرده و سعی کرده بود به نوعی انتقامکِشی کند. جالب آن که نویسنده میکوشد برای تضعیف آقای رحیمیان، او را دلبسته آقای منتظری معرفی کند و مینویسد: «به سفارش مرحوم آیت الله منتظری و به خاطر خط خوبی که داشت ، به دفتر امام آمد. منشی آقای رسولی محلاتی بود و همه ی کاری که در دفتر امام داشت این بود که قبض های وجوهات را می نوشت. هیچ دخالتی در امور سیاسی دفتر امام نداشت و با مراجعینی که میخواستند وجوهات شرعی پرداخت کنند در ارتباط بود. از ارادتمندان خاص مرحوم منتظری بود و برادرش را داماد بیت اقای منتظری کرد. روزی که امام ایشان را عزل کرد ،گویا بسیار عصبانی و معترض بوده و به مرحوم حاج احمد آقا بد می گفته است.»
جالب است که نویسنده آقای رحیمیان را به خاطر اینکه از ارادتمندان خاص آقای منتظری- در دوره همراهی با جمهوری اسلامی- بوده شایستهی مذمت میداند، اما روابط خوب بیت امامیها با جریان آیتالله منتظری در دو دهه اخیر را مسکوت میگذارد. اگر آقای رحیمیان به خاطر اینکه برادرش را در آن دوره، داماد بیت منتظری کرده باید ملامت شود، نباید از آقای سیدسراج موسوی چهره معروف دفتر امام و مسئول حفاطت بیت امام سوال کرد که چرا در سالهای پس از عزل، دخترش را به عقد پسر سیدهادی هاشمی-رییس دفتر آقای منتظری- در آورده است؟ آیا اجازه داریم اصرار بیت امامیها بر عدم موضعگیری قاطعانه در برابر هجمههای متعدد جریان آیتالله منتظری را ناشی از این ازدواج و روابط مثل آن بدانیم؟
پس از انتشار صوت جلسه محرمانهی آیتالله منتظری با مسئولین اعدامهای سال 67 و جوسازی سنگین رسانههای ضدانقلاب علیه امام، چهرههای مدعی انحصاری بیت و خط امام که از پشت پرده و واقعیات تاریخی مطلع بودند چقدر احساس تکلیف کردند تا از امام دفاع کنند؟ چند نفرشان دست به قلم بردند؟ چندنفرشان مصاحبه کردند؟ سایت جماران چند مطلب در اینباره تولید کرد؟ چند مصاحبه گرفت؟ شوربختانه باید گفت تقریبا هیچ!
چرا وقتی آقای محمدعلی انصاری هشت اسفندماه 96 در نخستین جلسهی بیست و نهمین ستاد مرکزی بزرگداشت امام، پاسخ رقیقی به ادعاهای احمد منتظری علیه حاجاحمدآقا داد، سایت جماران آنقدر برای این مساله اولویت قائل نبود که آن را در تیتر خود برای این خبر بگنجاند؟ با وجود این همه هجمههای متعددِ جریان آیتالله منتظری علیه امام و حاجاحمدآقا، آخرین موضع صریح سیدحسن خمینی درباره این جریان چه سالی بوده است؟ چرا بیانیههای موسسه تنظیم ونشر آثار امام علیه اکاذیب بیت آیتالله منتظری در دهه هفتاد را جز در روزنامهها نمیتوان یافت؟
چرا موسسه تنظیم ونشر آثار امام سالیانه چند عنوان کتاب جدید- اعم از خاطرات و تالیفات خانواده و منسوبین امام و مباحث تفسیری حسن خمینی- منتشر میکند، ولی سالهاست رنجنامهی مرحوم حاجاحمدآقا را مستقلا منتشر نمیکند و برای مطالعهی این سند مهم تاریخ انقلاب، مراجعین را به کتاب دوجلدی «مجموعه آثار یادگار امام» ارجاع میدهد؟ چرا این سند مهم تاریخی آنقدر توسط موسسه تنظیم و نشر آثار امام مهجور است که تصویر دستنویس دوصفحه پایانی آن امسال پس از سه دهه سانسور، توسط یک موسسه پژوهشی دیگر منتشر شد؟ همهی اینها کنار هم چه پیام سیاسیای دارد جز تایید حرفهای آقای رحیمیان؟
یادداشت سایت جماران در بخش دیگری برای آن که از روابط حَسنهی منسوبان به بیت امام و نهضت آزادی در سالهای اخیر فرار کند، به سال 68 فرار کرده و در نقد سخنان آقای رحیمیان مینویسد «به دروغ، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام را نسبت به بحث نهضت آزادی بی تفاوت نشان داده، درحالیکه اصل پیگیری شکایت از این مجموعه به خاطر انتساب دروغ به یادگار امام تا کنون بوسیله مؤسسه واقع شده است.»
اینکه رسانهی موسسه تنظیم و نشر آثار امام، بالاخره درباره این پرونده سخن گفته جای تحسین دارد. چرا که در طول چندسال گذشته در برابر تهمتهای متعدد چهرهها و رسانههای حامی نهضت آزادی درباره تهمت جعل دستخط امام توسط مرحوم حاجاحمد خمینی، سکوت پیشه کرده بود. آیا نباید از مسئولین موسسه تنظیم و نشر آثار امام پرسید که علیرغم فرافکنیهای همیشگی نهضت آزادیها چرا تا به حال یک برگ از اسناد این پرونده را منتشر نکردهاند؟
در حالی که تهمت جعل دستخط هرچند وقت یکبار توسط چهرههای نهضت آزادی در رسانهها مطرح میشود، چرا مسئولین این موسسه تا به حال موضعگیری قاطعی در اینباره نداشتهاند؟ جز آن شکایت سال 68 چند موضع دیگر از این موسسه و مسئولین آن در پاسخ به اکاذیب نهضت آزادی میتوان یافت؟ تقریبا هیچ!
جای سوال ندارد که چرا چهرههایی مثل آقایان محمدعلی و حمید انصاری همانقدر که برای دفاع از سیداحمد خمینیِ جوان-فرزند سیدحسن خمینی- احساس رسالت کرده و با زبان و قلمشان بر منتقدان او تاختهاند، برای دفاع از فرزند امام، حاج احمد خمینی اینگونه رگ غیرتشان باد نکرده است؟ چرا آقای سید سراج موسوی در این سالها که جریان نهضت آزادی بر طبل تهمت جعل دستخط امام میکوبیدند، روزهی سکوت گرفته بود و پس از سالها نه در دفاع از مرحوم سیداحمد خمینی، بلکه در دفاع از عمامهگذاری نامتعارف سیداحمدِ جوانِ فرزند حسن خمینی دست به قلم برده است؟ آیا در این سالها امام و میراثش مورد هجمه و تخریب و توهین نبوده یا بوده و ایشان احساس تکلیف نکردهاند؟
چرا چهرههای خط امامی دیگر مثل سالهای دهه شصت و هفتاد، علیه نهضت آزادی و سازشکاران انقلاب سخنرانیهای آتشین نمیکنند؟
در کنار این مساله، اینکه هرازگاهی عکس دست دادن سیدحسن خمینی با ابراهیم یزدی توسط سایت جماران منتشر شود، اینکه سایت موسسه تنظیم و نشر آثار امام به مناسبت فوت ابراهیم یزدی مجموعه عکسهای او را منتشر کند و پوشش خبری قوی بدهد چه پیام سیاسیای دارد؟ اینکه پس از آن همه ظلم و جفای در حق مرحوم سیداحمد خمینی توسط نهضت آزادیها، سیدحسن خمینی در صفحه اینستاگرامش عکسی از پدرش و ابراهیم یزدی منتشر کند و فوتش را تسلیت بگوید در عالَم سیاست چه معنایی دارد؟
بهتر نیست مدعیان بیت امام به جای هجمه و فرافکنی، به این پرسش آقای رحیمیان پاسخ دهند که «آیا نهضت آزادی عوضشده و انقلابی شده است و اصول خط امام را پذیرفته است و به ولایتفقیه اعتقاد پیداکرده است؟! آنها آن زمان معتقد به جدایی دین از سیاست بودند آیا از این نگاه خود برگشتهاند؟ یا شما عوضشدهاید یا اینکه از ابتدا نیز در اعتقاد به امام صادق نبودهاید؟»
چرا به رحیمیان هجمه میکنند؟
عملکرد سیاسیکارانهی متولیان موسسه تنظیم و نشر آثار امام که منجر به تحریف سیره و شخصیت امامخمینی(ره) میشود، سالهاست مورد انتقاد جریان دلسوز انقلاب است. این روند در سالهای اخیر با اصرار بر خاطرهسازی های عجیب مرحوم رفسنجانی درباره مسائلی مثل مخالفت امام با شعار مرگ بر آمریکا شدت بیشتری یافت و نهایتا منجر به هشدارهای صریح رهبرانقلاب درباره خطر «تحریف امام» در سخنرانیهای چهارده خرداد حرم امام شد.
اینکه چهرههای شاخص بیت و دفتر و خط امام، نسبت به سالهای دهه شصت و هفتادشان تغییر کردهاند مسالهای است که به استدلال نیاز ندارد و بازخوانی روزنامهها و مطبوعات آن دوران میتواند آن را گواهی دهد. اینکه برخلاف شخص امام که کلیدواژهی «لیبرالها» و هشدار درباره خطر آنان جایگاه مهمی در اندیشهشان دارد، موسسه تنظیم و نشر آثار امام سالهاست در اینباره سکوت کرده قابل انکار نیست.
آقای رحیمیان جزو معدود چهرههای بیت امام است که خط و ربط سیاسیاش با جریان بیت امام و چپهای خط امامی جداست. او حرف جدیدی نزده، بلکه واقعیتی را که همه میبینند و میدانند صراحتا بیان کرده است.
اینکه «نهضتآزادی» و « جریان آیتالله منتظری» دو جریانی هستند که چه در دوران حیات امام و چه پس از آن، بیشترین دشمنی را با امام داشتهاند شکی نیست، ولی همینقدر هم واضح و آشکار است که موسسه تنظیم و نشر آثار امام با این دوجریان آتشبس نانوشته و بلکه وحدت تاکتیکیِ سیاسی پیشه کرده است. تحریفِ امام، نتیجهی بزکِ دشمنان امام است. اتفاق جدیدی نیفتاده است، تناقض فعل و قول مدعیان بیت و خط امام هم جدید نیست، آقای رحیمیان چیزی را گفت که همه در شهر میدیدند، پادشاه لخت است!
http://rooyeshnews.com/130880
** نابودی رژیم جعلی صهیونیستی بطورقطعی درآینده نه چندان دورمحقق خواهد شد+امام خامنه ای
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز جمعه ( 25 خرداد 1397) در دیدار مسئولان نظام، جمعی از قشرهای مختلف مردم و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت عید سعید فطر، یکی از مهمترین عوامل و عناصر شرافت و کرامت جامعه اسلامی و امت اسلامی را اتحاد و رفع اختلاف ها دانستند و با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی عامل اصلی ایجاد اختلاف در منطقه و در میان کشورهای اسلامی است، گفتند: مشکل رژیم صهیونیستی، عدم مشروعیت است و رژیمی که بر پایه باطل تشکیل شده باشد، به توفیق الهی و با همت ملتهای مسلمان، قطعاً نابود خواهد شد و از بین خواهد رفت.
رهبر انقلاب اسلامی سیاست امروز استکبار در منطقه را ایجاد شکاف و اختلاف میان مسلمانان و در میان آحاد مردم کشورهای اسلامی، دانستند و افزودند: تنها راه مقابله با این سیاستِ امریکای جنایتکار و صهیونیستها، شناخت طراحی دشمن و ایستادگی در مقابل آن است.
حضرت آیت الله خامنه ای، مسئولیت دولت های اسلامی و زُبدگان سیاسی، دینی و فرهنگی امت اسلامی را برای ایستادگی ملتها در مقابل سیاستهای استکبار، خطیر برشمردند و با اشاره به اهداف ایجاد رژیم جعلی صهیونیستی در منطقه گفتند: یکی از اهداف اصلی تأسیس این رژیم، ایجاد اختلاف و مسئله سازی در میان ملتهای مسلمان است اما همه تجربههای تاریخی نشان میدهد رژیم صهیونیستی که با مشکل مشروعیت مواجه است، ماندگار نخواهد بود.
ایشان، با تأکید بر اینکه برقراری روابط دیپلماتیک آشکار یا پنهان برخی کشورهای سستعنصرِ منطقه با این رژیم اشغالگر و یا اقدام امریکا در انتقال سفارت خود به بیت المقدس، مشکل رژیم صهیونیستی را حل نخواهد کرد، افزودند: این رژیم بر مبنای زور و تهدید و کشتار و اخراج یک ملت از سرزمین خود شکل گرفته و به همین علت، عدم مشروعیت رژیم صهیونیستی در دل ملتهای اسلامی حک شده است و نمیتوان نقشه فلسطین را از حافظه تاریخیِ جغرافیای جهان حذف کرد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید مجدد بر لزوم برگزاری همهپرسی در میان فلسطینیان واقعی اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی و شکلگیری نظام حکومتی فلسطین بر مبنای این همهپرسی، خاطرنشان کردند: برگزاری چنین همهپرسی و تشکیل حکومت فلسطین براساس آراء فلسطینی، در واقع به معنای نابودی رژیم جعلی صهیونیستی است که بهطور قطعی در آینده نه چندان دور محقق خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنهای در پایان سخنان خود تأکید کردند: با نابودی رژیم صهیونیستی، امت اسلامی وحدت و عزت خود را به دست خواهد آورد.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای روحانی رئیسجمهور در سخنانی با بیان اینکه بیش از گذشته نیاز به تقویت فضای معنوی، وحدت، اعتماد و امید به آینده داریم، خاطرنشان کرد: آنچه باید در کنار دولت قرار گیرد، توان قوای دیگر و بهویژه مردم است.
رئیسجمهور، دشمن را در شرایط فعلی فاقد تجربه و عقلانیت دانست و افزود: تصمیم دشمن این است که نه تنها تعهدات خود در برابر ملت ایران بلکه همه تعهدات بینالمللی و منطقهای خود را زیر پا بگذارد.
آقای روحانی گفت: جای شگفتی است قدرتی که دستش به خون مردم این منطقه از افغانستان و عراق و سوریه و یمن گرفته تا سایر مناطق آلوده است، نقاب صلحطلبی بر چهره زده و از مذاکره و صلح دَم میزند و رژیم غاصبی که هر روز به کشتار مردم میپردازد، به دورهگردی روی آورده تا چهره غلط و دروغینی را از نظام جمهوری اسلامی و مردم ایران ترسیم کند.
آقای روحانی اظهار داشت: امروز مردم و کشورهای جهان، شرکای تجاری ایران، اروپا، روسیه، چین، همسایگان، مسلمانان و همه کشورها باید در برابر قلدرمابی حاکمان کاخ سفید بایستند.
http://www.leader.ir/fa/content/21306/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1%D8%A7%DB%8C-
**نظام،ملت ومسئولان زیربارهیچ باج طلب وزورگویی نخواهندرفت+ امام خامنه ای
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز چهارشنبه(سی ام خرداد 1397) در دیدار رئیس و نمایندگان و جمعی از کارکنان مجلس شورای اسلامی، مجلس را رکن رکین نظام و به فرموده امام راحل، عصاره فضائل یعنی جوهره برترین خصوصیات ملت خواندند و افزودند: نمایندگان در قانونگذاری و عمل به وظایف اساسی خود مسائل مهمی همچون «اولویتهای کشور، رفع مشکلات مردم بویژه طبقات ضعیف و متوسط، تأثیرناپذیری از دیدگاههای غربی، انقلابیگری و پرهیز از اشرافیگری» را مورد توجه کامل قرار دهند.
حضرت آیت الله خامنهای در ابتدای سخنانشان خدمت خالصانه به مردم را برترین عبادات دانستند و گفتند: همه اقدامات، رفتار و گفتار نمایندگان اگر برای خدا و در راه رضای او باشد، خدمت واقعی و موجب تقرب به پروردگار است.
ایشان با تأکید بر اینکه کیفیت مجلس در هر دوره باید نسبت به دوره قبل افزایش یابد، دستیابی به این هدف را در گرو کار بیشتر و بهتر برشمردند و خاطرنشان کردند: لازمه در صدر قرار گرفتن در میدان خدمت، کار برتر و اقدام و عمل اساسی است.
رهبر انقلاب اسلامی، گزارش رئیس مجلس از کارهای انجامشده را خوب ارزیابی کردند و در عین حال افزودند: شاخصهای کمّی همچون تعداد مصوبات برای این ارزیابی کافی نیست بلکه باید وزن مصوبات در مدیریت کشور یعنی تأثیر قوانین در پیشرفت ایران و رفع مشکلات مردم، اندازهگیری شود.
ایشان با اشاره به تعبیر امام بزرگوار از مجلس بهعنوان «عصاره فضائل ملت»، خاطرنشان کردند: ملت ایران در تاریخ نماد فضائلی همچون «ایمان، علم، اعتماد بهنفس، استقلال، پایداری و افتخار به داشتههای خود» بوده است و بر همین اساس، مجلس و نمایندگان آن باید عصاره چنین فضائلی و مظهر عزت ملی، اقتدار و استحکام نظام اسلامی باشند.
حضرت آیت الله خامنهای در همین زمینه تأکید کردند: مجلس نباید نماد تردید و خودکمبینی، یأس و ناامیدی، و بیاعتنایی و بیمبالاتی به مسائل کشور باشد و نباید با دید مأیوسانه به ظرفیتها و تواناییهای ملی نگاه کند.
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری دو نمونه تاریخی از تهاجم بیگانگان یعنی ورود سلجوقیان و مغولها به ایران و همچنین با اشاره به ورود اسلام عزیز به ایران، خاطرنشان کردند: در همه این دورهها زبان فارسی و فرهنگ و هنر و تمدن ایرانی محفوظ ماند و روز به روز پیشرفت کرد که این نشانه اقتدار و استحکام ملت است.
ایشان، با اشاره به دشمنی همهجانبه با مردم ایران در چهل سال گذشته افزودند: چهل سال است که جبهه عظیمی از دشمنان همچون جنگ احزاب در صدر اسلام با هر کار ممکن مانند جنگ و تحریم و توطئه امنیتی، سختترین اقدامات خصمانه را علیه ملت ایران انجام دادهاند اما امروز علم، اقتدار، پیشرفت، عظمت و حضور بینالمللی ایران روزافزون و غیرقابل مقایسه با روز اول انقلاب است.
حضرتآیت الله خامنهای در نوعی جمعبندی از این بخشِ سخنانشان خطاب به نمایندگان تأکید کردند: ملت ایران چنین ملت پرافتخار و ممتازی است، بنابراین شما که عصاره فضائل آنها هستید با این نگاه به خود و مجلس بنگرید و وظایفتان را انجام دهید.
رهبر انقلاب اسلامی، «قانون گذاری و ریل گذاری حرکت اجرایی کشور» را مهمترین وظیفه مجلس خواندند و با تأکید بر افزایش مستمر کیفیت قانون گذاری، نکات مهمی را در این زمینه بیان کردند.
«توجه به اولویتهای کشور و پرهیز کامل از قانونگذاری در زمینه مسائل کم اهمیت» نخستین نکته ایشان بود.
حضرت آیت الله خامنه ای به نمایندگان ملت خاطرنشان کردند: شما برای خدمت به ملت فقط چهار سال مهلت دارید، بنابراین لحظهلحظهی آن را صرف قانونگذاری در مسائل مهم و دارای اولویت کنید.
«عملی بودن قوانین» و «پرهیز از قانونگذاری در مسائل خلاف مصلحت کشور» دو نکته دیگر رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان مجلس بود.
ایشان در همین بحث در زمینه معاهدات و کنوانسیونهای بین المللی گفتند: این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پخت و پز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنباله رو یا مرعوب، شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد بهگونهای که اگر کشور مستقلی مانند ایران، آنها را قبول نکند او را مورد هجوم شدید قرار میدهند که مثلاً 150 کشور پذیرفته اند شما چطور آن را رد می کنید؟
رهبر انقلاب در تبیین راه صحیح برخورد با این گونه کنوانسیونها افزودند: همانگونه که درباره «برخی کنوانسیونهای بینالمللیِ اخیراً مطرح شده در مجلس» گفتیم، مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است، باید مستقلاً در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند.
ایشان افزودند: البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بین المللی خوب باشد اما هیچ ضرورتی ندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیونهایی بپیوندیم که از عمق اهداف آنها آگاه نیستیم یا میدانیم که مشکلاتی دارند.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه بحث ضرورتهای قانونگذاری افزودند: قانون در درجه اول باید در جهت رفع مشکلات مردم بویژه طبقات ضعیف و متوسط باشد و به گونه ای نباشد که آلت دست و در خدمت صاحبان زر و زور قرار گیرد.
«رعایت کامل جنبه های کارشناسی با استفاده از توانمندیهای مرکز پژوهشهای مجلس و نیز آرا و دیدگاههای نخبگان خارج از مجلس» نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به نمایندگان ملت توصیه مؤکد کردند.
ایشان با انتقاد از برخی تأثیرپذیریها در مجلس از دیدگاههای غربی در بحث و بررسی مسائل مربوط به «خانواده» گفتند: در قانون گذاری در پی حل واقعی مشکلات باشید.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: سبک زندگی غربی در تعارض با معنای حقیقی خانواده است و مشکلات لاعلاجی را برای آنها بهوجود آورده است، بنابراین در قانون گذاری برای حل مشکلات خانواده های ایرانی، نباید به نگاه غربی ها به زن، فرزند، پدر و مادر توجه کرد.
«قانونگذاری در جهت اولویت مهم کشور یعنی حل معضلات اقتصادی» دستور کار دیگری بود که رهبر انقلاب برای مجلس ترسیم کردند.
ایشان با ابراز خرسندی از تشکیل جلسه سران و عناصر سه قوه برای ورود جدی به مسائل اقتصادی گفتند: این جلسه باید بِبُرد و با تصمیمات قوی، راه را برای حل مشکلات موجود باز و مجلس نیز در همین جهت حرکت کند و به دشمنان اجازه سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی ندهد.
«تازه گردانی و تنقیح قوانین»، «حذف برخی قوانین گذشته که فلسفه وجودی و منطق تصویب خود را از دست داده اند»، «رفع برخی قوانین متضاد و مشکل آفرین از جمله برای تسهیل در فضای کسب و کار»، نکته دیگر رهبر انقلاب در باب ضرورتهای قانونگذاری در خانه ملت بود.
ایشان با انتقاد از اجرا نشدن یا تأخیر در اجرای قوانین در برخی دستگاهها تأکید کردند: قانون برای اجرا تصویب می شود و مجلس اجرای قوانین را پیگیری و مطالبه جدی کند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر رفتار انقلابی نمایندگان یعنی «رفتار عاقلانه، مدبرانه و مجاهدانه» خاطرنشان کردند: شما در سوگند نمایندگی متعهد می شوید که از مبانی و دستاوردهای انقلاب و نظام صیانت کنید و عمل به این سوگند جز با رفتار انقلابی به معنای صحیح آن ممکن نیست، ضمن اینکه اگر به این تعهد عمل نشود، حضور نماینده در مجلس از لحاظ قانون اساسی و شرع دچار اشکال می شود.
رهبر انقلاب با اشاره به توصیه همیشگی خود به مسئولان کشور برای «مدیریت جهادی» گفتند: باید روحیه، ایمان و انگیزه انقلابی بر رفتار، سخن گفتن و اقدامات نمایندگان مجلس حاکم باشد.
«حضور به موقع و کامل در کمیسیونها و صحن علنی مجلس»، «پرهیز کامل از سفرهای خارجی غیر ضرور» و «پرهیز از اشرافیگری» توصیه های دیگر رهبر انقلاب به نمایندگان بود.
حضرت آیت الله خامنه ای، «اشرافیگری» را بلای بزرگ کشور خواندند و افزودند: اگر خلقوخوی اشرافی جزو سبک زندگی ما شد، تبعات منفی آن از جمله ریزشها پایانی نخواهد داشت و کار خیلی مشکل می شود.
رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان بحث «نظارت بر رفتار نمایندگان» را حتی از نظارت مجلس بر دولت و دیگر مجموعهها مهمتر دانستند و تأکید کردند: هیأتی که در این زمینه در مجلس ایجاد شده باید تقویت شود و به معنای حقیقی کلمه بر رفتار نمایندگان نظارت کند.
ایشان عملکرد مجلس شورای اسلامی به عنوان یک رکن اساسی نظام را تا به امروز خوب و رو به پیشرفت خواندند و تأکید کردند: این حرکت باید هرچه بیشتر تقویت شود، زیرا کشور به استحکام ساخت درونی ملت و نظام نیاز دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به آشکار شدن روزافزون خباثت ذاتی زورگویان بینالمللی افزودند: دیدن تصاویر جنایت جدا کردن هزاران فرزند از مادرانشان در آمریکا، انسان را بیطاقت می کند اما آمریکاییها با خباثت کامل، فرزندان را از والدین مهاجر جدا می کنند.
ایشان حملات جنایتبار و خونین چند کشور دارای تسلیحات پیشرفته برای خارج کردن یک بندر از دست مردم مظلوم یمن را نمونهای دیگر از ذات خبیث زورگویان جهانی خواندند و افزودند: این دشمنان بشریت به علت ایستادگی و عدالت طلبی ملت ایران با جمهوری اسلامی نیز دشمنی می کنند اما ملت ایران به فضل الهی با حفظ استحکام داخلی، بر آمریکا و دیگر دشمنان پیروز خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند:این جنایتکاران، شمرهای زمان هستند و بهفرموده قرآن، هیچ عهد و پیمان آنها مورد اعتماد نیست و این حقیقت را ملت ایران امروز به روشنی می بیند.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: دشمنان ملت ایران به معنای واقعی کلمه باجطلب و زورگو هستند و بدیهی است که نظام، ملت و مسئولان ایران زیر بار هیچ باجطلب و زورگویی نخواهند رفت.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، رئیس مجلس با بیان گزارشی از اقدامات مجلس در حوزه نظارت و قانونگذاری، گفت: در مجلس، 200 جلسه علنی برگزار شد و 109 قانون و 14 مورد تحقیق و تفحص به تصویب رسید.
آقای لاریجانی با اشاره به برخی از قوانینی که در مجلس دهم تصویب شده، خاطرنشان کرد: 26 جلسه مجلس به موضوعات مهمی نظیر بررسی وضعیت صندوقهای بازنشستگی، مشکلات آب، مسئلهسازیهای دیماه سال گذشته، مسائل هستهای و منطقهای، وضعیت بانکها و اشتغال و اولویتهای اقتصادی کشور اختصاص یافت.
رئیس مجلس افزود: مشکل تورم و طرحهای عمرانی نیمهتمام مورد توجه مجلس است و در بودجه سال 97 سازوکار جدیدی برای حل آن در نظر گرفته شد.
آقای لاریجانی حساسیت نمایندگان به اقدامات خصمانه آمریکا و مقابله با تحریمها را بسیار جدی خواند و گفت: در شرایط حساس امروز ایران با تدابیر هوشمندانه رهبر انقلاب ملت با سرافرازی از چالشها عبور خواهد کرد.
رئیس مجلس افزود: مجلس شورای اسلامی با همه توان، در مقابله با دسیسههای بیگانگان میایستد و در جهت امنیت و سعادت ملت ایران بویژه در ابعاد اقتصادی با قوای دیگر همکاری صمیمانه خواهد داشت.
http://www.leader.ir/fa/content/21378/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7
.: Weblog Themes By Pichak :.