صاحبخانه گفت: آن‌جا نرو جن دارد. گفتم: باشد به من کاری ندارند. رفتم داخل اتاق دراز کشیدم، عمامه‌ام را پهلوی خودم گذاشتم و عبایم را روی سرم کشیدم. پاسی از شب که گذشت، صدای پای آن‌ها را بیرون در اتاق می‌شنیدم.
جمله یک جن درباره آیت الله بهجت

به گزارش جهان، حجت الاسلام روحی تعریف می‌کند:

خیلی از داستان‌هایی که آیت الله بهجت نقل می‌کردند که یک آقایی این چنین بود، خودشان را داشتند می‌گفتند. دوستان می‌گفتند: این خودش است. می‌گفتم: نه، دلیلی ندارد. تا اینکه شاید سی سال گذشت و از یک قضیه‌ای که اغلب آن را نقل می‌کردند به صحت این مطلب پی بردیم.

ایشان بارها می‌فرمودند: آن آقا در مورد جن چنین گفته. تا یک بار بچه‌های کوچک کتابی خوانده بودند و خیلی از جن وحشت کرده بودند. ایشان به بچه‌ها فرمودند: بیایید با شما کار دارم. من هم رفتم طرف دیگری و می‌خواستم مراقبت کنم که چه کار می‌خواهند بکنند آقا. دیدم به آن‌ها فرمودند: جن ترس ندارد، آن‌ها کاری به مومن ندارند. حالا کسی که سی سال می‌گفت یک آقایی، به این بچه‌های کوچک می‌گفتند: "من خودم وارد منزلی شدم(منزل عمویشان در کربلا) خواستم بروم داخل اتاق، صاحبخانه گفت: آن‌جا نرو جن دارد. گفتم: باشد به من کاری ندارند. رفتم داخل اتاق دراز کشیدم، عمامه‌ام را پهلوی خودم گذاشتم و عبایم را روی سرم کشیدم. پاسی از شب که گذشت، صدای پای آن‌ها را بیرون در اتاق می‌شنیدم. یک دفعه احساس کردم که یکی از این پاها به در اتاق نزدیک شد. از پنجره خودش را بالا کشید و داخل اتاق را نگاه کرد. دید که من اینجا خوابیدم. عمامه‌ام کنارم است. رفت به آن‌ها گفت: این لشکر خداست."


عصر از ایشان پرسیدم آقا، آن شخص حرف جن را چه طوری متوجه شد؟ فرمود: آخر آن جمله‌اش این بود: هذا خیل الله. سی سال به ما در خانه می‌گفتند: یک آقایی بود.




تاریخ : جمعه 93/3/2 | 10:7 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

یکی از مراجع تقلید شیعیان با بیان اینکه اخلاق منتظران امام زمان(عج) باید الگو و نمونه برای دیگران باشد، گفت: متأسفانه مسئله مهدویت و انتظار که مهمترین مسئله اسلامی است جایگاه کمرنگی در نوشته‌ها و رسانه‌ها دارد.
به گزارش جهان به نقل از مهر، آیت الله العظمی لطف الله صافی گلپایگانی در دیدار سرپرست و اعضای پژوهشکده مهدویت، با تشکر و قدردانی از کسانی که در راه اعلای امر حضرت ولی عصر(عج) خدمت می‌کنند، گفت: مسئله امر حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا فداه) و اعلای آن و توجه دادن مردم به مقام مقدس و ولایت عظمای آن حضرت بسیار با اهمیت است و کسانی که در این راه خدمت می‌کنند، کار بسیار با عظمتی انجام می‌دهند و انشاء‌الله مقبول درگاه آن حضرت قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به موضوع همایش امسال با عنوان مهدویت و اخلاق، بیان داشت: ابعاد مختلفی در مسئله مهدویت مطرح است که مهمترین و محور همه آنها، ‌اخلاق مهدوی و ولائی است یعنی مردمی که ادّعای انتظار حضرت را دارند و خود را منتظر ایشان می‌دانند باید به اخلاق آن حضرت متخلّق بوده و برای دیگران، الگو و نمونه باشند که هر چه اخلاق اسلامی در جامعه پر رنگ تر شود، اسباب ظهور بیشتر خواهد شد.

این مفسر قرآن کریم در ادامه با برشمردن برخی از ویژگی‌های مهم منتظران حضرت، افزود: از ویژگی‌های مهم منتظران واقعی حضرت، اهتمام به برپایی احکام مقدّس اسلام و امر به معروف و نهی از منکر است. اگر شخصی نسبت به خلاف شرع‌هایی که اتفاق می‌افتد بی‌تفاوت باشد نباید ادعای منتظر بودن داشته باشد.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) در باب انتظار و وظایف منتظران، گفت: در مسئله مهدویت و انتظار، حرف، مهم نیست بلکه آنچه که اهمیت دارد عمل است. انتظار به معنای واقعی، یعنی عمل به دستورات حضرت ولی عصر (ع) که باید در جامعه محقّق شود. کسانی که بیشتر به امر ترویج دین و امر به معروف و نهی از منکر اهتمام دارند منتظران واقعی آن حضرت هستند.

آیت الله صافی با انتقاد از کمرنگ بودن مسأله مهم مهدویت در رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های مکتوب، ضمن توصیه‌هایی به نویسندگان، اظهار داشت: باید از این ظرفیت بزرگ استفاده کرد و به موضوعات مختلف مهدویت بنا به اهمیت آن پرداخت. متأسفانه مسأله مهدویت و انتظار که مهمترین مسئله اسلامی است جایش در نوشته‌ها و رسانه‌ها کمتر است.

مردم هیچ‌گاه ذکر و نام امام زمان(عج) را فراموش نکنند

وی ادامه داد: مردم ما هیچ گاه ذکر و نام آن حضرت را فراموش نکنند که مرحوم آیت الله العظمی بروجردی اعلی الله مقامه در نصایح خودشان همیشه می‌فرمودند که در سخنرانی‌ها و مواقع مختلف همیشه نام حضرت را ببرید و هیچ گاه ذکر ایشان را فراموش نکنید.

استاد برجسته حوزه در پاسخ به اینکه آیا شبهات جدیدی در باب مهدویت وارد شده است که نیاز به تحقیق داشته باشد بیان داشت: اهل بیت (ع) و بعد بزرگان ما در مسئله مهدویت، چیزی را فروگذار نکرده‌اند و اگر شبهه‌ای هم باشد گر چه به لفظ و بیان جدیدی وارد شده ولی جواب آن را علما و بزرگان قبلاً داده‌اند. حقیر هم اگر می‌خواستم الان تحقیق یا کتابی بنویسم باز هم همان مطالب منتخب الأثر را می‌نوشتم. هر آنچه ما در باب انتظار و مهدویت می‌خواهیم همه را علمای ما بیان کرده‌اند.

وی با اشاره به اشعار مهدوی و قدرت تأثیرگذاری آن بر مردم، افزود: رشته‌های مختلف در مسئله مهدویت وارد شده‌اند که از آن جمله اشعاری است که در این باره سروده شده است. حقیر دیروز دو عدد کتاب را مطالعه می‌کردم که همه اشعار مهدوی از زمان ناصرالدین شاه بود و بسیار لذّت بردم. بزرگان ما اشعار بسیار زیادی در این باب دارند؛ از جمله مرحوم شیخ بهائی که قصیده بسیار زیبا و با اهمیتی دارند و بنده آرزو دارم که خداوند به حقیر توفیق دهد آن قصیده را از حفظ داشته باشم و تکرار کنم.

انتظار به اسم و لفظ نیست

آیت الله صافی گلپایگانی در پایان این دیدار ضمن قدردانی مجدد از حاضران جلسه، در توصیه به جوانان منتظر آن حضرت، گفت: همه بخصوص جوانان عزیز بدانند که انتظار به اسم و لفظ نیست بلکه باید به حقیقت منتظر باشند؛ ارتباط با آن حضرت را محکم کنند و هیچ گاه حضرت را فراموش ننمایند.

در ابتدای این دیدار که در آستانه فرارسیدن ماه معظم شعبان و برگزاری دهمین همایش دکترین مهدویت انجام شد، حجت الاسلام سید مسعود پور سید آقایی مسئول این همایش، برنامه‌های این کنگره بین المللی را تشریح کرد.



تاریخ : جمعه 93/3/2 | 10:0 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
کودکی‌که‌ دائم‌ زبانش‌رشدمی‌کند!+عکس
کودکی در انگلیس از زمان تولد با بیماری عجیب و نادری دست و پنچه نرم می کند.زبان این کودک پیوسته در حال رشد است.

به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران، دیلی میل نوشت: پزشکان در انگلیس تاکنون زبان این کودک دختر را 3 مرتبه عمل جراحی کرده اند تا نقص ژنتیکی او را برطرف کنند.


"اولیوا جلیس" از حالتی نادر رنج می برد که از هر 15 هزار کودک در انگلیس یکی به آن دچار می شود.

پدر 40 ساله و مادر 29 ساله این کودک از بیماری او شگفت زده شدند اما با انجام سه عمل جراحی تاحدودی از حجم زبان او کاسته شد.




تاریخ : جمعه 93/3/2 | 9:34 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
 
علی خلیلی طلبه جوان 19 ساله‌ای که 3 سال پیش در حین بازگشت از هیئت در جریان نهی از منکر عده‌ای از اراذل و اوباش به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته، مصدوم شد و چندی پیش به شهادت رسید.
 
 



تاریخ : جمعه 93/3/2 | 9:30 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
فدای یک ریش خمینی(ره) +تصویر

 
اسناد محرمانه ساواک پر از رویدادهای جالب و شگفتی است که بازخوانی آنها در عین حال که ریشه عمیق انقلاب اسلامی و عشق امام راحل در جامعه را نشان می‌دهد، عبرت انگیز هم هست.
فدای یک ریش خمینی(ره) +تصویر

به گزارش جهان نیوز، در یکی از این اسناد خیلی محرمانه به رئیس ساواک آمده است:

در ساعت 1830 مورخه 22/9/1357 دو دستگاه خودرو شخصی که یکی از آنان پژو به شماره 35328 ـ تهران ل بود در خیابان ‌آیزنهاور با یکدیگر تصادف نمودند که به خودرو دیگر مبلغ 60000 ریال خسارت وارد گردید و افسر راهنمائی ضمن کشیدن کروکی تصادف اظهار نمود من کروکی را کشیدم ولی شما باید پولش را از خمینی بگیرید هر دو راننده ناراحت شدند و راننده پژو مزبور چکی به مبلغ 70000 ریال نوشت و اظهار داشت (فدای یک ریش خمینی، و بلافاصله راننده خودرو بعدی چک را گرفته و ضمن سوزانیدن آن در جلو جمعیت اظهار نمود فدای خمینی).
ارزیابی خبر: قابل تحقیق و بررسی است.

http://www.jahannews.com/images/docs/files/000361/nf00361197-1.png




تاریخ : پنج شنبه 93/3/1 | 11:6 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

پاداش مسخره کنندگان

پنج شنبه 93 خرداد 1 :: 4:0 عصر ::  نویسنده : علیرضا احسانی نیا
وقتى که آیه «فَاصْدَعْ بِما تُؤْمَرُ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِکِینَ إِنَّا کَفَیْناکَ الْمُسْتَهْزِئِینَ» نازل شد، استهزاکنندگان پنج نفر بودند.

  به گزارش علیرضا احسانی نیا از پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار ،وقتى که آیه «فَاصْدَعْ بِما تُؤْمَرُ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِکِینَ إِنَّا کَفَیْناکَ الْمُسْتَهْزِئِینَ» 1 نازل شد، استهزاکنندگان پنج نفر بودند.
پیامبر اکرم- صلّى اللَّه علیه و آله- به اصحابش خبر داد که خداوند شرّ آنها را کم خواهد کرد.
رسول خدا- صلّى اللَّه علیه و آله- به خانه کعبه آمد، مردم طواف مى‏ کردند و جبرئیل در طرف راست پیامبر قرار داشت. وقتى اسود بن مطلب عبور کرد، جبرئیل ورق سبزى را به صورت او انداخت، خداوند چشمش را کور کرد و اولادش را در ماتم او نشاند.
بعد اسود بن عبد یغوث گذشت، جبرئیل به شکم او اشاره کرد و او آنقدر آب خورد تا شکمش ورم کرد و مُرد.
ولید بن مغیره را دید جبرئیل به زخمى که در پایین پاى او بود، اشاره کرد آن زخم بزرگ شد و او را کشت.
عاص بن وائل آمد باز جبرئیل به باطن قدم او اشاره نمود و او سوار الاغش شد و به طرف طائف رفت، دردى او را گرفت و کشت.
و حارث را دید، به او اشاره کرد جراحتى پیدا کرد و مرد.
و این است سرگذشت استهزاء کنندگان.
منبع:
1-سوره حجر، آیه 94.
 2-جلوه‏هاى اعجاز معصومین علیهم السلام، ص45.




تاریخ : پنج شنبه 93/3/1 | 11:1 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
رابطه سیاسی ما, رابطه اقتصادی ما, رابطه اجتماعی ما, رابطه‌های فرهنگی و مانند آن می‌تواند بدون مودّت, بدون محبّت, بدون عاطفه, بدون اتّخاذ ولیّ, بدون اتّخاذ سبیل باشد هیچ تلازمی بین ترابط و تعامل متقابل با مسائل عاطفی و اتّخاذ مودّت و محبّت و اتّخاذ ولیّ و سبیل و امثال ذلک نیست, این هم یک مطلب.

به گزارش علیرضا احسانی نیا از پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار به نقل از فردا:حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در پیامی تصویری به همایش «عقلانیت و اعتدال در سیاست خارجی» اصول سیاست خارجی نظام اسلامی را در چند محور مورد بررسی قرار داد و با استناد به قرآن چگونگی تعامل با اهل کتاب، ملحد و محارب را بیان کرد.

 متن کامل پیام آیت الله العظمی جوادی آملی به همایش «عقلانیت و اعتدال در سیاست خارجی» به این شرح است:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

اصول سیاست خارجی نظام اسلامی در چند محور قابل طرح است که اجمالاً به سه یا چهار محور از آنها اشاره می‌شود و در پایان ـ ان‌شاءالله ـ به آن جمع‌بندی هم می‌پردازیم.

اسلام بر اساس سه منطقه برنامه‌ریزی کرده است هم منطقه ملّی و محلّی, هم به اصطلاح منطقه‌ای, هم بین‌المللی. محورهای سه‌گانه با سه بخش از دستورهای اصولی و فقهی و اخلاقی همراه است. بخش اول که در مدار ملّی و محلّی است در حوزه اسلام و مسلمین است که با مسلمان‌ها چگونه رابطه داشته باشیم, رابطه داخلی ما, رابطه خارجی ما با دولت و ملت اسلامی چگونه باشد. محور دوم, بخش منطقه‌ای است در قبال محلّی و آن اینکه با اهل کتاب چه در داخل چه در خارج چگونه رابطه داشته باشیم. با یهودی‌ها, با مسیحی‌ها و به نظر عده‌ای هم با زرتشتی‌ها چگونه معامله داشته باشیم. رابطه سیاسی نظام اسلامی با اهل کتاب و موحّدان عالم چگونه خواهد بود. بخش سوم مربوط به جریان بین‌المللی است که رابطه انسانیِ نظام الهی با جوامع بشری چگونه است؟ خواه مشرک, خواه ملحد ما با آنها چگونه رابطه انسانی داشته باشیم؟ در هر سه بخش, هم آیات ما, هم روایات ما دستورهای ویژه‌ای دادند, این یک مطلب.

مطلب دیگر آن است که ما فعلاً بر اساس جامعة المصطفی العالمیة بحث‌های فرهنگی و علمی‌مان را سامان می‌دهیم وقتی بر اساس جامعة المصطفی العالمیة بحث‌های فرهنگی و علمی‌مان را سامان ببخشیم بحث‌های سیاسی ما هم باید بر اساس جامعة المصطفی العالمیة باشد, بحث‌های اقتصادی و اجتماعی ما هم باید بر اساس جامعة المصطفی العالمیة باشد مگر در مواردی که استثنای خاص داریم, اگر بحث‌های علمی, فرهنگی ما  بر محور جامعة المصطفی است و بخش‌های داخلی ما بر اساس جامعة المرتضی, جامعة المجتبی, جامعة السجاد, جامعة الباقر و الکاظم باشد که حوزه داخلی است نه تنها در محور اسلام, بلکه در محور تشیّع باشد با آن مدار اصلی ما سازگار نیست, این هم یک مطلب و ذات اقدس الهی در قرآن کریم برای سه مرحله از حوزه رسالت پیغمبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) که برنامه‌ریزی کرده وجود مبارک پیغمبر را به عنوان ?رَحْمَةً لِلْعالَمینَ?[1], ?کَافَّةً لِلنَّاسِ?[2], ?ذِکْری‏ لِلْعالَمینَ?[3]  که با داشتن قرآن و کتاب جهان‌شمول، او جهانی می‌اندیشد با جهان رابطه دارد جهان را دعوت می‌کند در امور اعتقادی جهان نظر می‌دهد راهنمایی می‌کند و مانند آن, اگر نظامی اسلامی شد چه اینکه هست باید بر محور جهان‌شمول رسالت و نبوّت پیغمبر اسلام(صلّی الله علیه و آله و سلّم) که در همه این مراحل اظهارنظر می‌کند سخن بگوید. اظهارنظر بدون رابطه و تعامل متقابل و بدون رابطه و ارتباط‌های متقابل صورت نمی‌پذیرد, این هم یک مطلب.

ارتباط اعم از ولایت و سبیل است, ارتباط اعم از مودّت و محبّت است بسیاری از روابط است که روابط فرهنگی, اجتماعی است کاری به اخلاقی و عاطفی ندارد رابطه سیاسی ما, رابطه اقتصادی ما, رابطه اجتماعی ما, رابطه‌های فرهنگی و مانند آن می‌تواند بدون مودّت, بدون محبّت, بدون عاطفه, بدون اتّخاذ ولیّ, بدون اتّخاذ سبیل باشد هیچ تلازمی بین ترابط و تعامل متقابل با مسائل عاطفی و اتّخاذ مودّت و محبّت و اتّخاذ ولیّ و سبیل و امثال ذلک نیست, این هم یک مطلب.

مطلب دیگر اینکه تمام این جوامع یادشده که برای چهارده معصوم(علیهم الصلاة و علیهم السلام) است همه اینها در جای خود لازم; ولی زیر پوشش جامعة المصطفی العالمیّة سامان می‌پذیرد; یعنی رابطه داخلی ما باید طوری باشد که با آن ?نَذیراً لِلْبَشَرِ?[4] و ?ذِکْری‏ لِلْعالَمینَ?, ?کَافَّةً لِلنَّاسِ?, ?یا أَیُّهَا النَّاسُ?[5], ?یا بَنی‏ آدَمَ?[6], ?لا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْیاءَهُمْ?[7] منافات نداشته باشد. قرآن کریم ضمن اینکه ?أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ?[8] دارد, ?یا أَهْلَ الْکِتابِ?[9] دارد, ?یا أَیُّهَا النَّاسُ? هم دارد. ضمن اینکه جریان محلّی و منطقه‌ای دارد, جریان جهان‌شمول هم دارد که ?لا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْیاءَهُمْ? هیچ چیزی از مردم جهان اعم از مسلمان و اهل کتاب و ملحد و مشرک شما کم ندارید رابطه داشته باشید, در معاملات و تعهّداتتان, این هم یک مطلب.

اما اگر طرف مقابل محاربی بود که همواره سخن از گزینه نظامی روی میز دارد این گروه همان‌هایی هستند که بارها به عرضتان رسید وقتی انسان با اینها معامله می‌کند دست می‌دهد باید انگشتانش را بشمرد باید مواظب باشد. قرآن کریم اینکه فرمود: ?خُذُوا حِذْرَکُمْ?[10] ناظر به دشمن‌هاست, اینکه می‌فرماید: ?فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ?[11] ناظر به همین گروه محاربی است که هر از چند گاه سخن از گزینه نظامی روی میز بودن است. برهانی که قرآن کریم اقامه می‌کند این نیست که آنها چون مسلمان نیستند و کافرند شما با اینها طرز دیگر رفتار کنید برهان مسئله این نیست که آنها کافرند, چون با کافر می‌شود کنار آمد چه اینکه در مطلب بعد به عرضتان می‌رسد; ولی با مستکبر نمی‌شود کنار آمد. برهان قرآن کریم این نیست که «فقاتلوا ائمة الکفر انّهم لا اِیمان لهم» چون ایمان ندارند و کافرند, بلکه برهان قرآن کریم این است ?إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ? اَیمان جمع یمین است; یعنی اینها سوگندشناس نیستند, امضاشناس نیستند, کنوانسیون‌شناس نیستند, میثاق بین‌الملل‌شناس نیستند, تعهّد متقابل‌شناس نیستند, قطعنامه‌شناس نیستند با این گروه نمی‌شود زندگی کرد اینها به هیچ تعهّدی از تعهّدات خود پایبند نیستند چندین قطعنامه علیه اسرائیل صادر شد اینها عمل نکردند, چندین قطعنامه در زمان دفاع مقدس صادر شد اینها عمل نکردند.

غرض آن است که برهان قرآن درباره محاربی که همواره سخن از گزینه نظامی روی میز است دارد این است که ?لا أَیْمانَ لَهُمْ? با اینها باید کمال دقّت, رعایت و تیزبینی و تیزهوشی را اِعمال کرد. در بخشی از سخنان نورانی امیر بیان علی‌بن‌ابی‌طالب(علیه أفضل صلوات المصلّین) دارد که فلان شخص اگر بیعت کند به بیعت او, به امضای او, به تعهّد او هیچ اعتبار نیست «إِنَّهُا کَفُّ یَهُودِیَّةٌ»[12] دستش, دست یهودی است این یعنی اگر با دست راست بیعت کند با دست چپ نقض می‌کند, با دست بیعت کند با پا نقض می‌کند, با چشم تعهّد کند با گوش نقض می‌کند چنین کسی است. مذاکره با اینها در حدّ عالی سواد بین‌الملل, فرهنگ بین‌الملل, ادب بین‌الملل, هوش بین‌الملل, گوش بین‌الملل, عقل بین‌الملل, قلب بین‌الملل لازم است که انسان مصافحه کند بعد انگشتانش را هم بشمرد و چیزی کم نیاید در توافق‌ها این‌چنین است ?لا تَظْلِمُونَ وَ لا تُظْلَمُونَ?[13] این هوشیاری دقیق و عمیق مسئولان محترم ما را می‌طلبد. دست اینها از نظر مسائل حقوقی پر است.

مطلب دیگر اینکه در موارد شخصی, کلاً عزّت, حکمت, مصلحت اینها حاکم است و هیچ کدام از اینها منافی با رابطه بین‌الملل نیست, منافی نیست و معاند نیست و مزاحم نیست یک, چه اینکه ارتباط بین‌الملل, روابط با کشورها هم مستلزم اتّخاذ ولیّ, مستلزم سبیل داشتن که آنها بر مسلمین سبیل داشته باشند, مستلزم موالات, مستلزم تحت حمایت اینها بودن نیست نه از این طرف تعاند است نه از آن طرف تلازم, نه رعایت اصول عزّت, حکمت و مصلحت معاند با رابطه است, مخالف با رابطه است, مزاحم با رابطه است نه رابطه مستلزم اتّخاذ ولیّ, اخذ سبیل, دادن سلطه به آنهاست این به هوشیاری مرتبطان ما وابسته است این عزیزان ما آن‌قدر باید مقتدرانه حامی و بیانگر اسلام باشند که «الإِسلامُ یَعلُوا و لا یُعلی? عَلیه»[14] را در نظر داشته باشند و هیچ‌گاه چیزی را امضا نکنند که بر خلاف فرمان ذات اقدس الهی است.

بخش پایانی عرضم این است که مسئولان محترم ما در عین حال که اصول سیاست را بر محور قرآن و روایات و عترت اهل بیت(علیهم السلام) اجرا می‌کنند مصوّبات مجلس, قانون رسمی مملکت هم برای همه قابل احترام است و اگر این قانون ملحوظ شود همه مسئولان نظام حمایت می‌کنند, خود قانون حمایت می‌کند, توده مردم هم حمایت می‌کنند. اول و وسط و آخر, آخر و وسط و اول همه برنامه‌ها حضور خداست که انسان خدای سبحان را در آغاز در ذهن نظر داشته باشد, در اثنای سخن در نظر داشته باشد چیزی که در قیامت انسان نتواند از عهده‌اش برآید نه بگوید, نه امضا کند, نه بپذیرد, نه گوش بدهد این تأیید الهی است که فرمود: ?إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدامَکُمْ?[15] اینها عصاره‌ای از اصول سیاست دولت اسلام و نظام اسلامی است در سطح محلّی و منطقه‌ای و بین‌المللی.

امیدواریم ذات اقدس الهی نظام ما, رهبر ما, ملت و مملکت ما, مراجع ما, حوزه و دانشگاه ما همه را در سایه ولیّ‌اش حفظ بفرماید! روح مطهر امام راحل و شهدا را با انبیای الهی محشور بفرماید! مسئولان محترم نظام را از هر نظر مورد عنایت ویژه خود قرار بدهد و این نظام را تا ظهور صاحب اصلی‌اش از هر گزندی محافظت بفرماید!

«غفر الله لنا و لکم و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته»

. سوره أنبیاء، آیه107.[1]

. سوره سبأ، آیه28.[2]

. سوره أنعام، آیه90.[3]

. سوره مدثر، آیه36.[4]

. سوره بقره، آیات21و168؛ سوره نساء، آیه1؛ و ... .[5]

. سوره أعراف، آیات26، 27و31 و ... .[6]

. سوره أعراف، آیه85؛ سوره هود، آیه85؛ سوره شعراء، آیه183.[7]

. سوره نور، آیه31.[8]

. سوره آل عمران آیات 64، 65 و70 و ... .[9]

. سوره نساء، آیات71 و 102.[10]

. سوره توبه، آیه12.[11]

. نهج البلاغه(للصبحی صالح)، خطبه 73.[12]

. سوره بقره، آیه279.[13]

. من لا یحضره الفقیه، ج4، ص334.[14]

. سوره محمد، آیه7.[15]

 




تاریخ : پنج شنبه 93/3/1 | 10:59 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

آیا نباید تحقیقات بیشتر درباره مقاصد فتنه‌گران از بازگشت به کشور؛ انجام بگیرد؟ آیا پروژه مشارکت میدانی فتنه‌گران با نهادهای ظاهراً حقوق بشری به عملیات حرفه‌ای علیه امنیت ملی تبدیل نشده؟
به گزارش علیرضا احسانی نیا از پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار به نقل از مشرق:اول اردیبهشت ماه بود که شبکه سلطنتی «BBC Persian    » طی گزارشی به نقل از «خبرگزاری ایلنا»، از بازداشت «حسین نورانی نژاد» خبرداد[1]. بزودی یک جنگ روانی هماهنگ درباره این سوژه خبری و توسط دیگر سایت های مجازی اپوزیسیون خارج نشین به راه افتاد.

چند روز پیش، برخی از عناصر سیاسی اصلاح طلب طی نامه ای که بنام "جوانان اصلاح طلب" منتشر گردید؛ از نمایندگان خواستند که هر چه زودتر برای آزادی وی تلاش کنند و نوشتند: «شما نمایندگان محترم مجلس، امروز بر جایگاهی تکیه زده اید که ... می باید، شنوای تظلم و دادخواهی آحاد ملت باشید ... یکی از این جوانان (اصلاح طلب) که در اندیشه و عمل، از پیش قراولان صادق این جریان بوده، «حسین نورانی نژاد» است که سال هاست با زبان و قلم اصلاح‌طلبانه خود، چه در داخل کشور و چه خارج؛ از کلیت نظام «جمهوری اسلامی» و مشروعیت نهادهای آن ... دفاع کرده و ... از حیثیت سیاسی و رسانه ای خود مایه گذاشته است»[2].

به نظر می رسد که تلاش برای دگرگونی مفهوم دفاع از نظام و مشروعیت نهادهای آن، بطور حیرت انگیزی در دستورکار قرار گرفته است؟ معمولاً نمی توان، همراهی و کمک به ادعاهای حقوق بشری اتحادیه اروپا و آمریکا که عمدتاً برگرفته از خبرسازی های ناقص و مغرضانه سایت های معاندی چون «کلمه» و «جرس» است را در قالب مفهوم دفاع از نظام و مشروعیت آن؛ جا زد. با این حال گویا، برخی سعی دارند که چنین امر محالی را با استفاده از بمباران خبری متناقض و جهت دار؛ طبیعی جلوه دهند، همانطور که هتاکان به عاشورای 88 را مردم خداجوی خواندند!

چرا اتحادیه اروپا به نورانی‌نژاد بورس تحصیلی داده است؟

«حسن نورانی نژاد» که «رئیس کمیته اطلاع رسانی حزب منحله مشارکت» و بعدها «عضو شواری مشورتی محمد خاتمی» بود، طی مردادماه سال 88 و در میانه یکی از نادرترین عملیات های براندازی «جمهوری اسلامی»؛ توسط مأمورین بازداشت می شود و سپس در بهمن ماه همان سال، محکوم به حبس تعزیری می شود. وی کمی پس از آزادی، با اخذ پذیرش بورسیه از «دانشگاه سیدنی» استرالیا برای ادامه تحصیل عازم این کشور می شود. با تغییرهای صورت گرفته در عرصه مدیریت اجرایی کشور طی انتخابات، وی تصمیم می گیرد که به ایران باز گردد و بدین ترتیب؛ حدود 2 ماه پیش از این به کشور مراجعه می کند.

چندی پیش، منابع خبری داخلی از پروژه بازگشت عناصر رسانه ای فتنه مستقر در خارج به کشور خبر دادند که گفته می شد، هدف از این موج بازگشت هدفمند؛ تشکیل یک شبکه رسانه ای قوی در حمایت از اپوزیسیون تندرو و فتنه است. این منابع نوشته بودند: «یک گزارش که نسخه ای از آن رویت شده، نشان می دهد که 3 کشور اروپایی و یک کشور غربی دیگر، در حال گسترش دادن تماس های خود با برخی ایرانیان مقیم داخل و خارج از کشور؛ برای اجرای پروژه ای هستند که از آن بعنوان "پروژه دیوار آتش" نام برده می شود.

مأمورانی این کشورها ظرف دو هفته گذشته با بیش از 150 نفر از ایرانیان مقیم خارج و همچنین با رعایت برخی پوشش ها، با حداقل 12 نفر در داخل ایران تماس گرفته و خواسته اند؛ خود را آماده کنند.آنها به مرتبطان خود تأکید کردند که با هماهنگی برخی جریان های سیاسی در داخل، تصمیم دارند ... یک جبهه رسانه ای قدرتمند شامل بیش از 10 روزنامه، بیش از 100 سایت اینترنتی و همچنین برخی شبکه های اجتماعی جدید و همچنین مرتبط کردن شان با "سازمان های حقوق بشری" و «BBC    » این شبکه را راه اندازی کنند که هدف از آن؛ ایجاد یک دیواره حفاظت رسانه ای برای جریان غربگرا در ایران است»[3].


 

چرا اتحادیه اروپا به نورانی‌نژاد بورس تحصیلی داده است؟

بعد از این، شبکه سلطنتی «BBC    » طی گزارشی از «سوسن کیانپور» گفت: «انتخاب «روحانی» به ریاست جمهوری، بسیاری از ایرانیان مهاجر مقیم ‏خارج را به تحقق ‏اصلاحات در ایران و فراهم شدن زمینه بازگشت آنها به کشور؛ ‏امیدوار کرده است ... ایرانیان مقیم آمریکا، امیدوارند ‏که «روحانی»، محدودیت ها را کاهش ‏دهد تا آنها بدون ترس و نگرانی؛ بتوانند به کشورشان بازگردند»[4].

کمی بعد و در حاشیه هئیت دولت، خبرنگاری از «محمود علوی» (وزیر اطلاعات) پرسید: "در حوادث سال 88 افرادی که در ستاد انتخاباتی دو تن از کاندیداها فعالیت داشتند، بدون اینکه خلاف خاصی انجام دهند، از کشور خارج شدند؛ با توجه به فضای فعلی می خواهند، به کشور باز گردند اما دچار ترس هستند، شما چه صحبتی دارید؟"، وی گفت: «ان شاء ا...، ترس بی مورد کلیه کسانی را که خلافی مرتکب نشدند، حل می کنیم و هر کسی خلافی نداشته باشد را تضمین می کنیم که مشکلی پیدا نکند»[5].

علیرغم این پیام دولت، به نظر می رسد که برخی از عناصری که دستی بر آتش داشته اند نیز به اشتباه، گمان کرده اند که فضا برای آنها نیز امن است. در حالیکه اصلاح طلبان افراطی، «نورانی نژاد» را مدافع مشروعیت نظام می دانند، باید یک نگاه دقیق تر و خارج از هوچی گری های ژورنالیستی انداخته و ببینیم وی واقعاً؛ زمانیکه در «دانشگاه سیدنی» بوده به چه کاری پرداخته و برای چه امری بورسیه گرفته است؟

چرا اتحادیه اروپا به نورانی‌نژاد بورس تحصیلی داده است؟

«نورانی نژاد»، درخواست بورسیه تحصیلی خویش را در رشته «کارشناسی ارشد حقوق بشر و دموکراتیزاسیون» (MHRD    )، به «دانشکده هنر و علوم اجتماعی» از «دانشگاه سیدنی» تسلیم می کند. این رشته اما یک رشته عادی نیست، این رشته فقط برای دانشجویان داخلی استرالیا (حداقل دارای اقامت دائم) و یا دانشجویان بین المللی منطقه "آسیاپاسیفیک" تدارک دیده شده است.

در فرم رسمی اپلیکیشن دانشگاه، کشورهای عضو منطقه آسیاپاسیفیک شامل کشورهای: استرالیا ، برونئی، کامبوج، چین، هنگ کنگ، اندونزی، ژاپن، کره شمالی، کره جنوبی، لائوس، ماکائو، مالزی، مغولستان، برمه، نیوزلند، گینه نو، فیلیپین، سنگاپور، تایوان، تایلند، تیمور شرقی و غربی و نهایتاً ویتنام؛ معرفی شده اند. مبرهن است که ایران جزء این منطقه شرقی جهان نیست. کشور ما در دسته بندی های رایج غرب، در حوزه خاورمیانه طبقه بندی شده است؛ نه شرق دور که بخشی از آن آسیاپاسیفیک است.

علاوه بر این، رشته «کارشناسی ارشد حقوق بشر و دموکراتیزاسیون» یک رشته تازه تأسیس در «دانشگاه سیدنی» است که به درخواست اتحادیه اروپا راه اندازی شده و تمامی مخارج آن؛ توسط اتحادیه اروپایی تأمین می شود. همچنین، شرایط اخذ پذیرش در این رشته نیز استثنایی و همراه با رقابت های شدید است.

در سایت رسمی دانشگاه، درباره این رشته چنین آمده است: «"MHRD    "،     یک برنامه کارشناسی منحصر به فرد است که در آن، دانشجویان به انجام یک ترم بنیادی و فشرده در «دانشگاه سیدنی» و سپس یک ترم منطقه ای؛ در یکی از دانشگاه های همکار ما مطالعه می کنند ... بورسیه تحصیلی حال حاضر، در دسترس و مناسب برای افراد واجد شرایط با کار حرفه ای و محلی حقوق بشر و دموکراتیزاسیون برای پیوستن به برنامه "MHRD    " است».

ماجرای بورس اروپا برای نورانی‌نژاد بنام حقوق بشر و دموکراتیزاسیون چه بود؟

همچنین این دانشگاه، بطور رسمی و بعنوان پیش شرط ضمنی استفاده از بورسیه، اعلان می کند که این رشته؛ شامل چهار بخش اجباری می شود: 1- مطالعات بنیادی در حوزه دموکراتیزاسیون و حقوق بشر در محل دانشگاه سیدنی، 2- مطالعات متکامل تر در همین حوزه ها در یکی از دانشگاه های منطقه آسیاپاسیفیک که مورد تأیید دانشگاه است، 3- تکمیل یک طرح پایان نامه ای و 4- گذراندن یک دوره کارورزی در حوزه پیشبرد حقوق بشر و دموکراتیزاسیون در کشوری که داوطلب پیشنهاد می کند و باید به تأیید دانشگاه برسد.

سایت دانشگاه در این مورد می نویسد: «در ترم های بنیادی در دانشگاه سیدنی، دانشجویان 4 واحد پژوهشی در علوم اجتماعی، روش های قانونی و سیاسی در حقوق بشر و دموکراتیزاسیون خواهند گذراند. دانشجویان در طول ترم منطقه ای، 2 واحد بیشتر در مطالعه حقوق بشر و دموکراتیزاسیون را تکمیل خواهند نمود. تکمیل روند، بوسیله انتخاب دانشجو از بین یک پایان نامه تحت نظارت و یا کارورزی در یک سازمان تخصصی در یک کشور در مورد حقوق بشر و دموکراتیزاسیون است».

دانشگاه اعلان می کند که در صورت موفقیت در کسب درجه کارشناسی ارشد در رشته «حقوق بشر و دموکراتیزاسیون»، دانش آموختگان؛ شانس همکاری در حوزه حقوق بشر و دموکراتیزاسیون با انستیتوهای مرتبط با این حوزه را دارند.

این در واقع، نوعی تضمین درباره بکارگیری شغلی دانش آموختگان در حوزه تحصیلی شان است و برای تقریب ذهنی؛ شبیه تضمینی است که مثلاً به دانش آموختگان نظامی، درباره بکارگیری آنها بعد از فراغت از تحصیل داده می شود. دانشگاه در این مورد می نویسد: «فارغ التحصیلان از "MHRD    "، درکی میان رشته ای از حقوق بشر و دموکراسی بدست خواهند آورد و فرصت تحقیق و بررسی و استفاده از حقوق بشر و دموکراتیزاسیون در این زمینه با مؤسسات شریک ما را بدست خواهند آورد».

سایت دانشگاه، دوره های آموزشی این برنامه را به ترتیب زیر معرفی می نماید:

اول- ترم بنیادی در دانشگاه سیدنی استرالیا: HRTD6901 (: هنجارهای حقوق بشر و مکانیسم ها)، HRTD6902 (: حقوق بشر و تحقیقات دموکراسی)، HRTD6903(: پویایی شناسی - دینامیکِ- نقض های حقوق بشر)، HRTD6904 (: دموکراتیزاسیون: تئوری و عملی)

دوم- در میان دو ترم: جلسه فشرده در دانشگاه سیدنی استرالیا: HRTD6905 (: حقوق بشر و دموکراسی فشرده)

سوم- ترم منطقه ای در یک دانشگاه همکار در آسیاپاسیفیک: HRTD6907 (: هنجارهای حقوق بشر و مکانیزم ها 2)، HRTD6908 (: مسائل بحرانی و در حال ظهور در آسیاپاسیفیک)

انتخاب اختیاری بین مورد چهار یا پنج:

چهارم- در هر دو صورت: HRTD6909 (: پایان نامه حقوق بشر و دموکراسی 1)، HRTD6911 (: پایان نامه حقوق بشر و دموکراسی 2)

پنجم-HRTD6910 (: کارورزی حقوق بشر و دموکراسی)، HRTD6912 (: گزارش کارورزی حقوق بشر و دموکراسی برای دانشجویان بالقوه)

***

ماجرای بورس اروپا برای نورانی‌نژاد بنام حقوق بشر و دموکراتیزاسیون چه بود؟




بعد از یک نگاه گذار به ماهیت رشته تحصیلی «نورانی نژاد»، همینجا لازم است که اقدامات جنجال برانگیز چند ماهه پیش اتحادیه اروپا؛ در تمرکز بر ادعاهای حقوق بشری علیه «جمهوری اسلامی» را به یاد آورد. این از آن جهت است که مشخص شود، عملیات بزرگنمایی ادعاهای حقوق بشری علیه ایران، همزمان با جلو رفتن مذاکرات هسته ای دولت و 5+1؛ یک مأموریت سازمان دهی شده برای کشورهای اروپایی است و برخی از کارشناسان، بدرستی معتقدند که این موضوع؛ تقسیم کاری تاکتیکی بین آمریکا و اروپاست.

گذشته از این، نباید از یاد برد که انستیتوهای فکری- اطلاعاتی شبه خصوصی آمریکا طی چند ماهه گذشته، بارها درباره لزوم بررسی گزینه پیاده کردن تجربه کودتای اوکراین در ایران یا همان "اوکراینیزاسیون ایران"؛ بحث هایی را مطرح کرده اند که «مشرق» گزارش هایی در این مورد را تهیه کرده بود.

پیش از این، «جان کری» - وزیر خارجه آمریکا- در جریان رونمایی از «گزارش سالانه حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا»، تلویحاً به ارتباط این نهاد با اپوزیسیون داخلی ایران در ادعاهای ادعاهای حقوق بشری، اشاره کرده و گفته بود: ««عذرا زیا» (سرپرست معاونت دمکراسی، حقوق بشر و کار وزارت خارجه)، شاغلان سفارتخانه ها و کنسولگری های آمریکا در سراسر دنیا، ساعت های بی شماری را صرف تحقیق و نگارش این گزارش کردند؛ با فعالان تماس برقرار کردند، با دولت ها صحبت کردند و گزارش های سازمان های غیردولتی و رسانه ای را هم تحلیل و بررسی کردند»[6].

 

ماجرای بورس اروپا برای نورانی‌نژاد بنام حقوق بشر و دموکراتیزاسیون چه بود؟

 

اکنون، مهمترین سئوال این است که آیا نباید تحقیقات بیشتر و کارشناسی تری درباره مقاصد برخی عناصر افراطی اصلاح طلب و فتنه گران از بازگشت مجدد به کشور؛ انجام بگیرد؟ آیا پروژه مشارکت میدانی فتنه گران با نهادهای ظاهراً حقوق بشری آمریکا و اروپا به یک عملیات حرفه ای علیه امنیت ملی تبدیل نشده است؟ آیا برخی از آنها برای سپری کردن "دوره عملی کارورزی در حوزه حقوق بشر و دموکراتیزاسیون" و با همکاری مؤسسات حقوق بشری اتحادیه اروپا به ایران بازگشته اند؟ پاسخ به این پرسش ها هنوز در هاله ای از ابهام است و نمی توان به قطعیت درباره آنها سخنی گفت ولی شواهد دیگری که «مشرق» آنها را بزودی منتشر خواهد کرد؛ در راستای تقویت این فرضیه ها هستند که نظام با یک پروژه میدانی سر و ته دار برای بزرگنمایی ادعاهای حقوق بشری روبروست که گویی عناصر عملیاتی آن در حال آماده سازی پروژه هستند.

 

 

 


[1]«دستگیری حسین نورانی نژاد از اعضای جبهه مشارکت»- «BBC Persian»- 1/2/1393

[2]«نامه جوانان اصلاح طلب به نمایندگان؛ درخصوص وضعیت حسین نوران ‌نژاد»- «سایت سلام نو»- 24/2/1393

[3]«جزئیات طراحی 4 کشور غربی برای اجرای پروژه "دیوار آتش" در ایران/ موج بازگشت فتنه و ضد انقلاب به کشور در راه است؟»- «محمد صدری»- «پایگاه برآورد راهبردی ایران هسته ای»- 25/4/1392

[4]«بی بی سی از آغاز موج بازگشت ایرانیان مقیم خارج به کشور خبر داد»- «پایگاه برآورد راهبردی ایران هسته ای»- 14/5/1392

[5]«وزیر اطلاعات: ترس بی مورد کسانی که در حوادث 88 خلافی مرتکب نشدند را حل می کنیم»- «خبرگزاری ایسنا»- 30/5/1392

[6]«جزئیاتی از ارتباطات جریان فتنه و ضدانقلاب با آمریکا، به بهانه مسئله حقوق بشر»- «پایگاه برآورد راهبردی ایران هسته ای»- 18/12/1392




تاریخ : پنج شنبه 93/3/1 | 10:58 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

انتقاد آیت الله زنجانی از ترویج دهه های پیاپی عزاداری

پنج شنبه 93 خرداد 1 :: 2:0 عصر ::  نویسنده : علیرضا احسانی نیا
یکی از مراجع تقلید شیعیان نسبت به ترویج دهه‌های پیاپی عزاداری هشدار داد و گفت: افراط در عزاداری‌ها به تفریط می‌انجامد. از آنجا که جامعه نمی‌تواند نسبت به همه عزاداری‌های پیاپی مراقبت داشته باشد سرانجام به انکار مجموع عزاداری روی می‌آورد.

به گزارش علیرضا احسانی نیا از پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار به نقل از مهر، آیت الله العظمی سید موسی شبیری زنجانی در جمع تعدادی از روحانیون و طلبه‌های حوزه علمیه قم که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، ترویج دهه‌های پیاپی عزاداری را زمینه ساز رویگردانی جامعه از عزای اهل بیت (ع) دانست و گفتند: همین طور پشت سر هم دهه درست کردن، توسط جامعه قابل پذیرش نیست و به مرور زمان زمینه انکار مجموعه عزاداری‌ها را به وجود می‌آورد. افراط در عزاداری‌ها به تفریط می‌انجامد.
وی با تأکید بر اینکه موضوع هتک عزاداری را عرف تشخیص می‌دهد و مسئله ای شرعی نیست، خاطرنشان کرد: حدیث خاصی راجع به مدت زمان عزاداری‌ها وجود ندارد. از نظر شرعی هتک حرمت عزای اهل بیت (ع) خلاف شرع است، اما این که چه کاری هتک حرمت است را خود افراد باید تشخیص بدهند.
استاد برجسته حوزه افزود: عقیده ما درباره اینکه آیا شادی در ایامی غیر از روز شهادت، موجب هتک حرمت می‌شود یا خیر، حجت نیست بلکه تشخیص این موضوع بر عهده عرف است جامعه مشخص می‌کند تا چه زمانی باید عزا نگه داشته شود.
عده‌ای با افراط در عزاداری‌ها زمینه هتک حرمت را فراهم می‌کنند
آیت الله شبیری زنجانی با ابراز نگرانی از اینکه عده‌ای امروزه با افراط در عزاداری‌ها زمینه هتک حرمت را فراهم می‌کنند، گفت: این افراد در این زمینه مسئولند. آیا واقعا کسی که مدعی محب اهل بیت (ع) بودن است موظف به چنین کارهایی است؟!
وی ادامه داد: امروزه برخی از منبری‌ها و بعضی از مداح‌های بی تقوا حرفهای بی سند و مجالس بی سندی را ترویج می‌کنند نظر عرف، پس از ترویج آن در جامعه، ممکن است به اینکه هرگونه مجلس شادی در این ایام، هتک حرمت باشد تغییر کند البته در این صورت موضوع هتک حرمت محقق است و افراد هم شرعا موظفند هتک حرمت نکنند ولی آیا ما باید دنبال این باشیم که آنقدر در اذهان مردم بعضی از مصادیق را به عنوان هتک عزاداری مطرح کنیم و آن را تبلیغ کنیم تا واقعا عرف آن را هتک بداند؟ آیا شرع چنین سفارشی به ما کرده است؟





تاریخ : پنج شنبه 93/3/1 | 10:53 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر




.....اى مردم مسلمان قدر رهبر بزرگوار را بدانید. زیرا ما هر چه را بدست آوردیم از راهنماییهاى امام بزرگوار بوده و هست،انسان وقتى که چشمش به امام عزیز مى‏افتد یکباره تمام رنجها و همه دردها را فراموش مى‏کند چون خداوند متعال مقدر گردانیده است که بدست این بزرگوار پوزه ابر جنایتکاران شرق و غرب را بخاک بمالد و انتقام تمامى مظلومان تاریخ را یکباره توسط بسیجیان و پاسداران و دیگر رزمندگان از تمامى زورمندان تاریخ باز پس بگیرد و این حکومت را بدست مهدى موعود (عج)بسپارد .

فرازی از وصیت‌نامه شهید مهدى تقى خانى


پایگاه تخصصی امام حسین علیه السلام(پایگاه جامع عاشورا)




تاریخ : پنج شنبه 93/3/1 | 10:11 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


  • paper | رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی
  • فروش رپورتاژ | بک لینک دائمی