سفارش تبلیغ
صبا ویژن

**آیا مدارک معتبری دال بر قرآن خواندن سر بریده امام حسین(ع)بر سر نیزه وجود دارد؟


از «منهال‌بن عمرو اسدى» روایت مى‏کند که به خدا سوگند! من در دمشق دیدم که سر مطهر امام حسین علیه‌السلام را بر سر نیزه کرده بودند و مردى پیش روى سر مبارک، سوره کهف را مى‏خواند. همین که به این آیه رسید: أم حسبت أنّ أصحاب‌الکهف و‌الرّقیم کانوا من آیاتنا عجباً سوره کهف، آیه 9، ناگهان سر مطهر اباعبد‌الله علیه‌السلام به قدرت خدا سخن گفت و به زبان فصیح و شیوا، فرمود: ماجراى من از قصه اصحاب کهف شگفت‏انگیزتر است!...

....اینکه سر مطهر ابی‌عبدالله(ع) از میان آن همه آیات قرآن، این آیه را تلاوت فرمود، شاید امام(ع) با تلاوت این آیه می‌خواست بگوید: ای ناظر شنونده تو می‌پنداری که داستان اصحاب کهف شگفت‌آور است که برای حفظ دین و عقاید و باورهای صحیح و حفظ حریت و آزادگی و رهایی از ظلم ستمگر زمان خود به غار پناه آوردند؟ نه؟ عجیب و شگفت‌انگیز حکایت ماست که با عزمی جزم و تصمیمی استوار از مرگ سرخ استقبال کردیم تا شاهد مرگ دین نباشیم! به اسارت رفتن اهل‌بیت(ع) خویش را پذیرا گشتیم تا دین در اسارت دشمن نباشد. شهادت را استبقال کردیم ولی در برابر باطل و ظلم و بی‌عدالتی تسلیم نشدیم. کشته شدن در راه حق و عدل و آزادی را بر حیات ننگین و زندگی ذلت‌بار ترجیح دادیم تا اصل کرامت و شئون انسانی را پاس داریم. و بالاخره قیام را بر قعود و فریاد را بر سکوت، حرکت و هجرت را بر سکون و ایستائی و ماندن ترجیح دادیم و از مدینه هجرت کردیم و در روز هشتم ذیحجه از معبد عاشقان، قافله آزادی‌بخش عزت آفرین راه انداختیم و در دل دشت‌ها و در سینه صحاری راه پیمودیم. در هر منزل و آبادی، در دل‌های مستعد بذر بیداری پاشیدیم و در اذهان بی‌خبر نور آگاهی تاباندیم. و سرانجام در منای عشق (کربلا) در وقت موعود (عاشورا) در یک رویارویی کامل با سپاه جور و ظلمت، در یک نیمروز بزرگ! یا چند ساعت بیشتر، خون خود و یاران و جوانان، برای احقاق حق و ابطال باطل و احیای ارزشهای انسانی و اماته سنن جاهلی، در راه خدا ایثار و نثار کردیم.


http://abolfazlshie.blogfa.com/post/31

 

**قران خواندن سر مبارک امام حسین(ع) | مرکز ملی پاسخگویی

**سر امام حسین ع  وتلاوت قرآن




تاریخ : جمعه 93/8/9 | 4:0 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
          الفاتحه + الصلوات
مرحوم حجت الاسلام حاج رحمت الله قائمی گیلانی رودسری(ابوالشهداء)

ایشان مدیر حوزه علمیه رودسر و مدیر گزینش جهاد سازندگی گیلان را برعهده داشت دارای دو فرزند شهید و پنج فرزند جانباز 20 تا 65 درصد هستند.

مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین رحمت‌الله قائمی بیش از 50 سال برای پیروزی و اعتلای انقلاب اسلامی تلاش کرد.

*تجلیل امام جمعه رودسر از ابوالشهدین قائمی

 

*روحانی مبارز گیلان و پدر شهیدان قائمی درگذشت‌






تاریخ : جمعه 93/8/9 | 12:38 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

 

سلام من به محرم  به تشنگی عجیبش

به بوی سیب زمین و غم حسین غریبش

سلام من به محرم  به غصه و غم مهدی

به چشم کاسه خون و به شال ماتم مهدی

سلام من به محرم  به کربلا و جلالش

به لحظه های پر از حزن و غرق درد و ملالش

سلام من به محرم  به حال خسته زینب

به بینهایت داغ دل شکسته زینب

سلام من به محرم  به دست و مشک ابوالفضل

به ناامیدی سقا به سوز و اشک ابوالفضل

سلام من به محرم  به قد و قامت اکبر

به کام خشک اذان گوی زیر نیزه و خنجر

سلام من به محرم  به دست و بازوی قاسم

به شوق شهد شهادت  حنای گیسوی قاسم

سلام من به محرم  به گاهواره اصغر

به اشک خجلت شاه و گلوی پاره اصغر

سلام من به محرم  به احترام سکینه

به آن ملیکه که رویش ندیده چشم مدینه

سلام من به محرم  به عاشقی زهیرش

به بازگشتن حر  خروج ختم به خیرش

سلام من به محرم  به مسلم و به حبیبش

به رو سپیدی عون و بوی عطر عجیبش

سلام من به محرم  به زنگ محمل زینب

به پاره پاره تن بی  سر مقابل رینب

سلام من به محرم  به انتظار رقیه

به پای آبله بسته به چشم تار رقیه

سلام من به محرم  به شور و حال عیانش

سلام من به حسین و به اشک سینه زنانش

سلام من به محرم  به حزن نغمه هایش

به پرچم و به سیاهی  به خیمه های عزایش


السلاک علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)

 

http://mohajjer.parsiblog.com/






تاریخ : پنج شنبه 93/8/8 | 2:13 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


اگر عاشورا نبود!

 

 

به گزارش «تهران پرس»، برخی بیانات حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب درباره محرم
و عزاداری به این شرح است:
 
عاشورا ؛ روح انقلاب اسلامی ایران: در مورد مساله محرم و عاشورا‚ باید بگویم که روح نهضت ما و جهتگیری کلی و پشتوانه پیروزی آن‚ همین توجه به حضرت ابی عبدالله(علیه الصلاتوالسلام) و مسایل مربوط به عاشورا بود. 11/5/68 
 
الهام امام خمینی از نهضت عاشورا: در دو فصل‚ امام(ره) مساله نهضت را به مساله عاشورا گره زدند: یکی در فصل اول نهضت -یعنی روزهای محرم سال 42- که تریبون بیان مسایل نهضت‚ حسینیه ها و مجالس روضه خوانی و هیئات سینه زنی و روضه روضه خوانها و ذکر مصیبت گویندگان مذهبی شد و دیگری‚ فصل آخر نهضت -یعنی محرم سال 57- بود که امام(ره) اعلام فرمودند: ماه محرم گرامی و بزرگ داشته بشود و مردم مجالس برپا کنند . ایشان‚ عنوان این ماه را ماه پیروزی خون بر شمشیر قرار دادند و مجددا همان طوفان عظیم عمومی و مردمی به وجود آمد‚ یعنی ماجرای نهضت که روح و جهت حسینی داشت‚ با ماجرای ذکر مصیبت حسینی و یاد امام حسین(ع) گره خورد. 11/5/68
 
 
ما بیشتر از گذشتگان، قدر نهضت حسینی را می دانیم: آنچه که نهضت ما را جهت می داد و امروز هم باید بدهد‚ دقیقا همان چیزی است که حسین بن علی(علیه السلام) در راه آن قیام کرد. ما امروز‚ برای شهدای خود که در جبهه های گوناگون و در راه این نظام و حفظ آن‚ به شهادت می رسند‚ با معرفت عزاداری می کنیم. آن شهید و جوانی که یا در جنگ تحمیلی و یا در برخورد با انواع و اقسام دشمنان و منافقان و کفار به شهادت رسیده‚ هیچ شبهه یی برای مردم ما وجود ندارد که این شهید‚ شهید راه همین نظام است و برای نگهداشتن و محکم کردن ستونهای همین نظام و انقلاب‚ به شهادت رسیده است‚. 
 
اگر عاشورا نبود ...: اگر در جامعه ما‚ عشق به امام حسین(ع) و یاد او و ذکر مصایب و حوادث عاشورا معمول و رایج نبود‚ معلوم نبود که نهضت با این فاصله زمانی و با این کیفیتی که پیروز شد‚ به پیروزی می رسید. 
 
قوی کردن نگاه عاطفی لازمه عزاداری: امام(ره) با ظرافت‚ آن تصور غلط روشنفکرمآبانه قبل از پیروزی انقلاب را که در برهه یی از زمان رایج بود‚ از بین بردند. ایشان‚ جهتگیری سیاسی مترقی انقلابی را با جهتگیری عاطفی در قضیه عاشورا پیوند و گره زدند و روضه خوانی و ذکر مصیبت را احیا کردند و فهماندند که این‚ یک کار زاید و تجملاتی و قدیمی و منسوخ در جامعه ما نیست‚ بلکه لازم است و یاد امام حسین و ذکر مصیبت و بیان فضایل آن بزرگوار -چه به صورت روضه خوانی و چه به شکل مراسم عزاداری گوناگون- باید به شکل رایج و معمول و گریه آور و عاطفه برانگیز و تکان دهنده دلها‚ در بین مردم ما باشد و از آنچه که هست‚ قویتر هم بشود. ایشان‚ بارها بر این مطلب تاکید می کردند و عملا هم خودشان وارد می شدند. 
 
اثر محسوس محرم در زندگی ما: محرم دوران انقلاب‚ بامحرمهای قبل از انقلاب و دوران عمر ما و قبل از ما‚ متفاوت است. این محرمها‚محرمهایی است که در آن‚ معنا و روح و جهتگیری‚ واضح و محسوس است. ما نتایج محرم را در زندگی خود می بینیم. حکومت و حاکمیت واعلای کلمه اسلام و ایجاد امید به برکت اسلام در دل مستضعفان عالم‚ آثار محرم است. 
 
عزاداری میدانی برای پیشرفت روحی: پروردگارا ! این ماه محرم و ایام عزاداری را‚ برای ما میدان پیشرفتی در معارف و عمل اسلامی قرار بده. 20/4/70 
 
درس از محرم فقط به معنی کشته شدن نیست: در ایام محرم و صفر‚ ملت عزیز ما‚ باید روح حماسه را‚ روح عاشورایی را‚ روح نترسیدن از دشمن را‚ روح توکل به خدا را‚ روح مجاهدت فداکارانه در راه خدا را‚ در خودشان تقویت کنند‚ و از امام حسین‚ علیه السلام‚ مدد بگیرند. مجالس عزاداری برای این است که دلهای مارا با حسین بن علی‚ علیه السلام‚ و اهداف آن بزرگوار نزدیک و آشنا کند. یک عده ی کج فهم نگویند که امام حسین‚ علیه السلام‚ شکست خورد. یک عده ی کج فهم نگویند که راه امام حسین‚ علیه السلام‚ معنایش این است که همه ی ملت ایران کشته شوند. کدام انسان نادانی‚ چنین حرفی را ممکن است بزند.‚ یک ملت از حسین بن علی‚ علیه السلام‚ باید درس بگیرد. یعنی از دشمن نترسد‚ به خود متکی باشد‚ به خدای خود توکل کند‚ 10/4/71 
 
نوحه خوانی و عروج معنوی مردم: نوحه و سینه زنی خواندن هم شرایط دارد. باید آن کسانی که اینها را تهیه می کنند‚ می سرایند‚ می خوانند‚ مواظب باشند که درست برطبق معارف اسلامی حرف بزنند‚ تا این سینه زنی‚ این روضه خوانی‚ این نوحه خوانی‚ قدمی باشد در راه عروج مردم به اوج قله ی افکار اسلامی.26/3/72 
 
بهانه ای برای نوشیدن از چشمه عاشورا: از همان روزی که موضوع ذکر مصیبت حسین بن علی‚ علیه السلام‚ مطرح شد‚ چشمه ی جوشانی از فیض و معنویت‚ در اذهان معتقدین و محبین اهل بیت‚ علیهم السلام‚ جاری گشت. این چشمه ی جوشان‚ تا امروزهمچنان ادامه و جریان داشته است‚ بعد از این هم خواهد داشت‚ و بهانه ی آن هم‚ یادآوری خاطره ی عاشوراست.17/3/73 
 
(عاشورا)وسیله ای برای ارتباط روحی و قلبی با اهل بیت علیهم السلام : مسلما شرکت در مجالس مذکور‚ ثواب اخروی دارد‚ اما ثواب اخروی مجالس عزا‚ از چه ناحیه و به چه جهت است‚ مسلما مربوط به جهتی است که اگر آن جهت نباشد‚ ثواب هم نیست. بعضی از مردم متوجه این نکته نیستند. همه باید در این مجالس شرکت کنند‚ قدر مجالس عزاداری را بدانند‚ از این مجالس استفاده کنند‚ و روحا و قلبا‚ این مجالس را وسیله ای برای ایجاد ارتباط و اتصال هرچه محکم تر میان خودشان و حسین بن علی‚ علیه السلام‚ خاندان پیغمبر‚ و روح اسلام و قرآن قرار دهند. این‚ از وظایفی که در این خصوص مربوط به مردم است. 
 
سه ویژگی عزاداری حسین بن علی (ع): مجالس عزاداری ماه محرم‚ این سه ویژگی‚ باید وجود داشته باشد: 1. عاطفه را نسبت به حسین بن علی و خاندان پیغمبر‚ علیهم صلواه الله‚ بیشتر کند. (علقه و رابطه و پیوند عاطفی را باید مستحکم تر سازد.) چون رابطه ی عاطفی‚ یک رابطه ی بسیار ذی قیمت است.2. نسبت به حادثه ی عاشورا‚ باید دید روشن و واضحی به مستمع بدهد. 3. نسبت به معارف دین‚ هم ایجاد معرفت و هم ایجاد ایمان - ولو به نحو کمی – کند.
http://tehranpress.com/fa/news-details/24312/%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF!/






تاریخ : پنج شنبه 93/8/8 | 2:12 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

 

سخنان امام خمینی (ره)

در خصوص محرم و نهضت عاشورا

 

***لطفا کلیک کنید: مقتل امام حسین علیه السلام

***لطفا کلیک کنید:     روزشمار محرم

 

 

محرم ماهی است که عدالت در مقابل ظلم و حق در مقابل باطل قیام کرده ، و به اثبات رسانده است که در طول تاریخ ، همیشه حق بر باطل پیروز شده است.
محرم ماهی است که به وسیله سید مجاهدان و مظلومان اسلام زنده شده ،  و از توطئه عناصر فاسد و رژیم بنی امیه،  که اسلام را تا  لب پرتگاه برده بودند ، رهایی بخشید.
این خون سید الشهدا است که خونهای همه ملت های اسلامی را به جوش می آورد . ماه محرم برای مذهب تشیّع ماهی است که پیروزی، در متن فداکاری و خون به دست آمده است.
محرم ماه نهضت بزرگ سید شهیدان و سرور اولیای خداست، که با قیام خود در مقابل طاغوت، تعلیم سازندگی و کوبندگی به بشر داد، وراه فنای ظالم و شکستن ستمکار را به فدایی دادن و فدایی شدن  دانست. واین خود سرلوح? تعلیمات اسلام است برای ملتها تا آخر دهر.
با حلول ماه محرم، ماه حماسه و شجاعت و فداکاری آغاز شد.ماهی که خون بر شمشیر پیروز شد.ماهی که قدرت حق، باطل را تا ابد محکوم ‍«و داغ باطله » بر جبهه ستمکاران و حکومتهای شیطانی زد. ماهی که به نسل ها در طول تاریخ ، راه پیروزی بر سر نیزه را آموخت.ماهی که شکست ابر قدرتها را در مقابل کلمه حق، به ثبت رساند.ماهی که امام مسلمین ، راه مبارزه با ستمکاران تاریخ را به ما آموخت.
سید الشهدا را کشتند، اسلام ترقی اش بیشتر شد.
سیدالشهدا _سلام الله علیه_ با همه اصحاب و عشیره اش قتل عام شدند،لکن مکتبشان را جلو بردند.
شهادت حضرت سیدالشهدا مکتب را زنده کرد .
زنده نگه داشتن عاشورا ، یک مسأله بسیار مهم سیاسی _ عبادی است.
انقلاب اسلامی ایران ، پرتویی از عاشورا و انقلاب عظیم الهی آن است.
کربلا کاخ ستمگری را با خون در هم کوبید ، و کربلای ما کاخ سلطنت شیطانی را فرو ریخت.
کربلا را زنده نگه دارید و نام مبارک حضرت سید الشهدا را زنده نگه دارید ، که با زنده  بودن او اسلام زنده  نگه داشته می شود.
مسأله کربلا ، که خودش در رأس مسائل سیاسی هست ، باید زنده بماند.
ملت بزرگ ما باید خاطره عاشورا را، با موازین اسلامی ، هر چه شکوهمندتر حفظ نماید.
این محرم را زند ه نگه دارید؛ ما هر چه داریم از این محرم است.
محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است.
تمام این وحدت کلمه ای که مبدأ پیروزی ما شد ، برای خاطر این مجالس عزا و این مجالس سوگواری و این  مجالس تبلیغ و ترویج اسلام شد.
مجالس بزرگداشت سید مظلومان و سرور آزادگان ، که مجالس غلبه سپاه عقل بر جهل،و عدل بر ظلم، وامانت بر خیانت، و حکومت اسلامی بر حکومت طاغوت است ، هر چه با شکوه تر و فشرده تر بر پا شود ، و بیرق های خونین عاشورا به علامت حلول روز انتقام مظلوم و ظالم ، هر چه بیشتر افراشته شود.

ماه محرم ماهی است که مردم آماده اند برای شنیدن مطالب حق.
گریه کردن بر عزای امام حسین ، زنده نگه داشتن نهضت ، و زنده نگه داشتن همین معنا که یک جمعیت کمی در مقابل یک امپراطوری بزرگ ایستاد ، دستور است.
باید سینه زدن هم محتوا داشته باشد.
عاشورا روز عزای عمومی ملت مظلوم است ، روز حماسه و تولد جدید اسلام و مسلمانان است.

http://radioquran.ir/?part=menu&inc=menu&id=1797&







تاریخ : پنج شنبه 93/8/8 | 2:11 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 


 

ابوالحسن اول وثانی وثالث به کدامیک از امامان گفته میشود؟

دربین عرب رسم است که اگر بخواهندکسی را با احترام صدا کنند، اسم او را صدا نمی زنند وبه جایش از کنیه ویا لقب استفاده می شود. کنیه چیزی است که با «اب» یا «ام» شروع می شود مانند امّ البنین  و  ابوالحسن  . معمولاً کنیه هر کسی را با استفاده از اسم فرزند بزرگ تر یا مشهورتر آن فرد می سازند اما گاهی هم بااینکه  فرد دارای فرزندی نیست با این وجود به او کنیه می دهند . مثلا به امام رضا ع  در ایام جوانیش که فرزندی به نام جواد ع  نداشت از باب احترام به او کنیه ابوالحسن داده بودند.(امام رضا ع خیلی دیر صاحب پسری به نام محمد تقی =جواد  ع شدند) از آنجایی که آن حضرت سومین فرد از آل علی (ع)  بعد از امام اول وامام چهارم بود که اسم علی داشت، کنیه جدشان – یعنی امام علی (ع) – را به ایشان دادند و آن حضرت را «ابوالحسن» صدا می زدند. این کنیه را ظاهراً امام موسی کاظم(ع) برای حضرت انتخاب کردند(رجوع شود به کتاب عیون اخبارالرضا ع ج1 ص23 و بحارالانوار ج49ص4). معمولاً درکتب شیعه از آن حضرت به عنوان ابوالحسن ثانی یاد می شود. ابوالحسن مطلق وبدون قیدبه امام علی ع  گفته می شود و ابوالحسن اول به امام موسی بن جعفر ع وابوالحسن ثانی به امام رضا ع وابوالحسن ثالث به امام دهم (امام هادی) اطلاق می گردد. 

{در کتاب چهارده معصوم از محمد باقر مدرّس بستان آبادی ص 245 آمده است: ... هر وقت مطلق ابوالحسن ، گفته شود امام هفتم ع منظور است واگر باقید ثانی مقید شود امام هشتم ع است وبا ثالث قید شود امام هادی ع است ودر علم رجال به علی ع ابوالحسن گفته نشد.}

(ونیز در کتاب چهارده معصوم  از سیدعبدالله حسینی دشتی ص523آمده است:...دراصطلاح حدیث و راویان شیعه ، ابوالحسن به طور مطلق حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیهما السلام است وابوالحسن اول حضرت امام موسی کاظم ع وابوالحسن ثانی حضرت امام رضا ع  است.)

در دعای توسل به ائمه علیهم السلام که در مفاتیح الچنان ذکرشده است پنج نفر از امامان  مکنّی به کنیه اباالحسن می باشند که عبارتند از:...1-یااباالحسن یا امیرالمؤمنین ...     2-یااباالحسن یاعلی بن الحسین ....     3-یاابالحسن یا موسی بن جعفر...      4-یاابالحسن یاعلی بن موسی ایهاالرضا......    5-یااباالحسن یا علی بن محمد ایهاالهادی النقی...  بدین ترتیب می بینیم که در دعای توسل به پنج نفر از ائمه معصومین علیهم السلام  کنیه ابوالحسن داده شده است. البته همانطور که در بالا ذکر شد در اصطلاح حدیث  وراویان شیعه ودر علم رجال به همه این پنج نفر ، ابوالحسن اطلاق نمی شود واین نکته ای است که باید به آن توجه شود تا برداشت نادرستی نشود.


کنیه‌ی چهار نفر از امامان معصوم علیهم السلام «ابوالحسن» است: امام علی، امام موسی کاظم، امام رضا و امام هادی علیهم السلام.

هر گاه صرفا ابوالحسن گفته شود، منظور امیرالمؤمنین علی علیه السلام است
«ابوالحسن اول» امام کاظم است؛ «ابوالحسن ثانی» امام رضا است و «ابوالحسن ثالث» امام هادی علیهم السلام.


39- ابوالحسن ثالث (چهل کنیه ولقب برای امام رضا(ع)


توضیح: ابوالحسن به حضرت علی(ع)، ابوالحسن اول به حضرت سجاد(ع)، ابوالحسن ثانی به حضرت موسی کاظم(ع) و ابوالحسن ثالث به حضرت رضا(ع) اطلاق می شده است.

40- ابوالحسن ثانی
 (چهل کنیه ولقب برای امام رضا(ع)


توضیح: بدلیل هم عصر بودن حضرت موسی کاظم (ع) و حضرت رضا(ع)، امام هفتم را ابوالحسن ماضی و امام هشتم را ابوالحسن ثانی نیز می گفتند.

(چهل کنیه ولقب برای امام رضا(ع)


... چون کنیه امام موسی کاظم(ع) و امام رضا (ع) نیز ابوالحسن است، لذا برای اجتناب از اشتباه، ابوالحسن اول به امام کاظم (ع)، ابوالحسن ثانی به امام رضا (ع) و ابوالحسن ثالث به حضرت هادی (ع) اختصاص یافته است.


 *امام کاظم علیه السلام و کنیه ابوالحسن الاول - دانشنامه رشد

*القاب مشهور امام رضا(ع)  - ایران ویج

*ابوالحسن علی بن ابی طالب علیه السلام

 

گردآوری: از سید اصغر سعادت میرقدیم

 

 

 




تاریخ : سه شنبه 93/8/6 | 12:20 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

 اندیشوران حوزوی گیلانی شماره 1

مرحوم آیت الله صادق احسانبخش نماینده سابق ولی فقیه در استان گیلان-رشت

 

نام :زین العابدین   نام خانوادگی :قربانی   استان :گیلان
تخصص :    فقه و اصول، تفسیر، علوم قرآنی

http://ghorbanigilani.andishvaran.ir/fa/galleries.html

پایگاه اندیشوران

نام :عبدالله   نام خانوادگی : خائفی   استان : گیلان

 

نام :محمد  نام خانوادگی : محمدی

استان :گیلان تخصص : فقه و اصول، حقوق
http://mmohammadi11.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1007#101ID1007
نام :عباس  نام خانوادگی : محفوظی   استان :گیلان
    تخصص :فقه و اصول، تفسیر، علوم قرآنی
http://mahfozi.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1026#101ID1026
پایگاه اندیشوران
نام :مختار   نام خانوادگی :امینیان   استان :گیلان  تخصص :فقه و اصول، فلسفه، علوم قرآنی
http://aminian.andishvaran.ir/fa/galleries.html
پایگاه اندیشوران
متأسفانه نام و مشخصات حضرت آیت الله سید مجتبی رودباری گیلانی
   در پایگاه اندیشوران حوزوی یافت نشد.
نام :محمد علی  نام خانوادگی :فیض   استان :گیلان
               تخصص :  فقه و اصول
http://mr-fez.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1005#101ID1005
پایگاه اندیشوران
نام :سید اصغر      نام خانوادگی : سعادت میر قدیم لاهیجانی
استان : گیلان  -تخصص : فقه و اصول، تفسیر، فلسفه
http://saadat.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران

 

 

نام :رضا  نام خانوادگی :رمضانی   استان :گیلان   تخصص:   فلسفه، اخلاق و عرفان
http://ramazani-gilani.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID4058#101ID4058
پایگاه اندیشوران
نام :سید محمد     نام خانوادگی:  واحدی واعظ      استان :گیلان
               تخصص :فقه و اصول
http://smvahedi.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID238#101ID238
پایگاه اندیشوران
مرحوم حجت الاسلام حاج رحمت الله قائمی گیلانی رودسری(ابوالشهداء)

ایشان مدیر حوزه علمیه رودسر و مدیر گزینش جهاد سازندگی گیلان را برعهده داشت دارای دو فرزند شهید و پنج فرزند جانباز 20 تا 65 درصد هستند.

مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین رحمت‌الله قائمی بیش از 50 سال برای پیروزی و اعتلای انقلاب اسلامی تلاش کرد.

*تجلیل امام جمعه رودسر از ابوالشهدین قائمی




تاریخ : یکشنبه 93/8/4 | 9:42 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

حجت الاسلام حامد رنجبر امام جمعه سابق لاهیجان

 *گیلانی


reza-34324347728378750

 

نام :احمدعلى   نام خانوادگی :یوسفی  استان :گیلان
تخصص :   فقه و اصول، اقتصاد
http://aayousofi.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID579#101ID579
پایگاه اندیشوران
نام :محمد  نام خانوادگی :احسانی فر    استان :گیلان
                 تخصص :فقه و اصول
http://mehsanifar.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1378#101ID1378
پایگاه اندیشوران
نام :محمد  نام خانوادگی :ساجدی فومنی  استان :گیلان
               تخصص :حقوق
http://msajedi.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID326#101ID326
پایگاه اندیشوران
نام :مسلم  نام خانوادگی :قلی پور گیلانی  استان :گیلان
           تخصص :فقه و اصول، فلسفه، حقوق
http://mgholipour.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
نام :سید محمد جواد    نام خانوادگی :مظفری    استان:گیلان
تخصص :از مدرسین سطوح عالیه و...
http://mozaffari.andishvaran.ir/fa/galleries.html
پایگاه اندیشوران
نام :مجتبی    نام خانوادگی :مهدوی سعیدی     استان :گیلان
   تخصص :فقه و اصول، علوم سیاسی، جامعه شناسی
http://mmahdavisa.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
نام :رسول  نام خانوادگی :سعیدی زاده   استان :گیلان
تخصص :تاریخ و سیره، ادبیات فارسی، رجال و تراجم
http://rsaeidi.andishvaran.ir/fa/galleries.html
پایگاه اندیشوران
نام :هادی:نام خانوادگی :حبیبی ستوا    استان :گیلان
      تخصص :فقه و اصول
http://habibi46.andishvaran.ir/fa/sendmessage.html?UserID=3862
پایگاه اندیشوران
نام :سیدحسین     نام خانوادگی :اسحاقی   استان :گیلان
تخصص :کلام، فلسفه، جامعه شناسی
http://eshaqi.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID2907#101ID2907
پایگاه اندیشوران



تاریخ : یکشنبه 93/8/4 | 9:41 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/thumb/1/18/Imam-Mohagheghi.jpg/220px-Imam-Mohagheghi.jpg

مرحوم آیت‌الله دکتر محمّد محققی لاهیجی 

یکی از مشاهیرلاهیجان


 

                                                           
نام :سیدرضا
نام خانوادگی :
فاطمی نیا
استان :گیلان
تخصص :فقه و اصول، علوم حدیث، رجال و تراجم
http://sfateminiya.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID3643#101ID3643
پایگاه اندیشوران

پایگاه اندیشوران

          
نام :اسماعیل  نام خانوادگی :صدیقی
استان :گیلان
تخصص :فقه و اصول
http://esedighi.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID2069#101ID2069
پایگاه اندیشوران
             
نام :محسن  نام خانوادگی :پور محمد  استان : گیلان
   تخصص : فلسفه، ادیان و مذاهب
http://mpoormohammad.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID2273#101ID2273
پایگاه اندیشوران
نام :محمد  نام خانوادگی : فنایی اشکوری  استان :گیلان
              تخصص :فلسفه
http://mfanaei.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID587#101ID587
پایگاه اندیشوران
نام :محمد  نام خانوادگی : شریفی اشکوری  استان :گیلان
      تخصص :فقه و اصول، جامعه شناسی
http://msharifi.andishvaran.ir/fa/sendmessage.html?UserID=1241
پایگاه اندیشوران
نام :عنایت  نام خانوادگی :شریفی   استان : گیلان
  تخصص : فقه و اصول، اخلاق و عرفان، تبلیغ
http://enayatsharifi.andishvaran.ir/fa/sendmessage.html?UserID=2257
پایگاه اندیشوران
نام :ابوالفضل
نام خانوادگی : رهنما
استان :گیلان
تخصص :فقه و اصول، روانشناسی، ادیان و مذاهب
http://ostadrahnema.andishvaran.ir/fa/sendmessage.html?UserID=3995
پایگاه اندیشوران
  
نام :تقی  نام خانوادگی : علی پور   استان :گیلان
تخصص :فقه و اصول، تبلیغ، امامت و مهدویت

http://tagialipoor.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID3652#101ID3652

پایگاه اندیشوران

          علی اکبر علیزاده
نام : علی اکبر  نام خانوادگی : علیزاده  استان : گیلان
   تخصص :فلسفه، اخلاق و عرفان
http://aalizadeh.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID2323#101ID2323
پایگاه اندیشوران
                  
نام :رضا   نام خانوادگی : سیمبر    استان :  گیلان
تخصص : علوم سیاسی، الهیات و معارف اسلامی
http://rezasimbar.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1999#101ID1999
پایگاه اندیشوران
          
نام :مهدی   نام خانوادگی : دهبان لنگرودی    استان :  گیلان
تخصص : فقه و اصول، ادبیات عرب، اخلاق و عرفان
http://mdehban.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID3822#101ID3822
پایگاه اندیشوران
        
نام :غلامحسن نام خانوادگی : اسدی ملامحله   استان : گیلان
تخصص : فقه و اصول، تاریخ و سیره، علوم قرآنی
http://molamahleh.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1564#101ID1564
پایگاه اندیشوران



تاریخ : یکشنبه 93/8/4 | 9:40 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

 

نام :رضا    نام خانوادگی :برنجکار   استان :گیلان
   تخصص :فقه و اصول، کلام، فلسفه
http://rberenjkar.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1936#101ID1936
پایگاه اندیشوران

 

نام :على   نام خانوادگی :نصیری   استان :گیلان
    تخصص :فقه و اصول، تفسیر، کلام
http://alinasiri.andishvaran.ir/fa/galleries.html
پایگاه اندیشوران
نام :علی اکبرنام خانوادگی :حسنی
استان :گیلان
تخصص :کلام، تاریخ و سیره، علوم قرآنی
http://aahasani.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID1338#101ID1338
پایگاه اندیشوران
نام :علیرضا    نام خانوادگی :گرم آبدشتی   استان :گیلان
    تخصص :فقه و اصول، ادبیات عرب

http://agabdashti.andishvaran.ir/fa/sendmessage.html?UserID=1345
پایگاه اندیشوران

نام :ابوالقاسم   نام خانوادگی :مستشاری راد       استان :گیلان
       تخصص :فقه و اصول، کلام، فلسفه

http://amostasharirad.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html

پایگاه اندیشوران

نام :مسلم   نام خانوادگی :مهدی زاده چافی   استان :گیلان    تخصص :تفسیر، علوم حدیث
http://mmehdizadeh.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
نام: سیدحسین  نام خانوادگی:موسوی راد  استان:گیلان 
تخصص فقه واصول،تاریخ وسیره،الهیات ومعارف اسلامی
http://mosavirad23.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID3889#101ID3889
پایگاه اندیشوران
نام :محمدتقی  نام خانوادگی :ادهم نژاد لنگرودی   استان :گیلان
          تخصص :فقه و اصول، رجال و تراجم
http://mtadhamnd.andishvaran.ir/fa/grades.html
پایگاه اندیشوران
نام : بهمن  نام خانوادگی : ادهم نژاد اطاق وری  استان : گیلان
تخصص : رجال و تراجم
http://badhamnejadetlaghvar.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
               
نام : سیدمحمد  نام خانوادگی : اسدی نژاد   استان :گیلان  تخصص :حقوق
 http://asadinezhad.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html?DataID=101ID2884#101ID2884
پایگاه اندیشوران
              
نام : حسین  نام خانوادگی :  ابراهیم پور لیالستانی  استان :گیلان
     تخصص :حقوق، الهیات و معارف اسلامی
http://hebrahiml.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
               
نام :علی   نام خانوادگی :  باقر شیخانی گفشه   ا ستان :گیلان
   تخصص :فقه و اصول، ادیان و مذاهب، تبلیغ
http://shaykhani.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
       علی پاکپور
نام :علی   نام خانوادگی : پاکپور   استان :گیلان
تخصص :فقه و اصول، اخلاق و عرفان، الهیات و معارف اسلامی
http://apakpoor.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
               
نام :سید على    نام خانوادگی :خیر خواه علوی    استان :گیلان
     تخصص :تاریخ و سیره
http://sakheirkhah.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
                  نعمت الله رضایی گورجی
نام :نعمت الله   نام خانوادگی :رضایی گورجی   استان :گیلان
تخصص : فقه و اصول، ادبیات فارسی
http://narezaei.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html
پایگاه اندیشوران
   
نام :محمد    نام خانوادگی : گرم آبدشتی    استان :گیلان
                 تخصص :فقه و اصول
http://mgarmabdashti.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html

          پایگاه اندیشوران

        علی یحیایی
نام :علی   نام خانوادگی : یحیایی  استان : گیلان
تخصص :حقوق
http://ayahyaei.andishvaran.ir/fa/scholarmainpage.html

          پایگاه اندیشوران  

 






تاریخ : یکشنبه 93/8/4 | 9:37 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


  • paper | رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی
  • فروش رپورتاژ | بک لینک دائمی