استقبال جوانان عراقی از تئوری ولایت‌فقیهآیت‌الله موسوی جزایری خبر داد

  استقبال جوانان عراقی از تئوری ولایت‌فقیه 


  آیت الله موسوی جزایری، در نشست شورای حوزه علمیه خوزستان با بیان این که خوزستان در خط مقدم جبهه قرار دارد، گفت: بهترین سنگر برای دفاع از ایمان مردم مدارس علمیه هستند. 

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، نشست جمعی از معاونان مرکز مدیریت حوزه های علمیه با اعضای شورای حوزه علمیه خوزستان برگزار شد.

آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، در این نشست ضمن خوش آمدگویی به حجج اسلام فرحانی و نواب، به بیان خاطراتی از نجف اشرف پرداخت و اظهار داشت: من برای شرکت و سخنرانی در کنگره بزرگ تجلیل از مقام شامخ امام خمینی(ره) عازم نجف شدم و سخنانی پیرامون مسأله ولایت فقیه بیان کردم که با استقبال چشم گیر جوانان عراقی مواجه شد.

امام جمعه اهواز، با اشاره به استقبال مردم عراق از این کنگره، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی گستره ای جهانی پیدا کرده و اتحاد کشورهای اسلامی می تواند سد محکمی در برابر دسیسه های استکبار جهانی باشد.

آیت الله موسوی جزایری، در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان این که خوزستان مورد هجمه شدید دشمن قرار دارد، گفت: هم اکنون ما در خط مقدم جبهه قرار داریم باید سنگرهایی مستحکم در برابر آنها برای دفاع از مردم بسازیم، که این هم اکنون این سنگرها، مدارس علمیه هستند.

پس از سخنان آیت الله موسوی جزایری، حجت الاسلام و المسلمین حاجتی، اظهار داشت: انتظار حوزه علمیه از مرکز مدیریت حوزه های علمیه، تعامل و همکاری همه جانبه به این استان است.

وی در ادامه با اشاره به ساخت و توسعه چندین مدرسه علمیه در سطح استان خوزستان، تصریح کرد: امید است مرکز مدیریت حوزه های علمیه ضعیت موجود در استان را درک کرده و کمال همکاری را در راستای کمک به اعتلای فرهنگ ناب شیعی در خوزستان غیور را داشته باشد.

گفتنی است در این نشست، حجج اسلام والمسلمین کعبی، حیدری، امام، مالکی و نواب به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص مسایل مطرح شده، پرداختند که در پایان نیز حجت الاسلام و المسلمین فرحانی به بیان گزارشی از سیستم آموزشی حوزه های علمیه پرداخت.




تاریخ : شنبه 93/3/17 | 4:17 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

خاطره تبلیغی عجیب و تکان دهنده

آیت الله بروجردی
بیست و پنج آلمانی با دیدن عکس آقای بروجردی مسلمان شدند.

 

ائمه طاهرین‌ علیهم‌السلام افرادی را در آفریقا داشتند که این‌ها گاهی از آفریقا به مدینه می‌آمدند و محضر ائمه طاهرین علیهم‌السلام می‌رسیدند؛ این‌ها نشان می‌دهد که ائمه علیهم‌السلام بر جهانی‌کردن اسلام بسیار تأکید داشتند.

 

 حتی در محدودیت‌ها هم نماینده داشتند که به صورت سرّی باهم در ارتباط بودند. بدون شک حضور یک روحانی در مجامع علمی، فرهنگی، دینی و حتی در میان عموم مردم در کشورهای مختلف تأثیراتی گوناگونی دارد. از همین رو تبلیغ دین در کشورهای مختلف همواره از  دغدغه های مهم علما و بزرگان دین بوده است.‌

 

سید جعفر کشفی

 

عالم ربانی سید جعفر کشفی رحمه الله در مدح و ستایش گروهی از مبلغان و اهل وعظ می فرماید:

 

«در وعظ و ارشاد مردمان، اصلا طمع در کسی ندارند و اجری از کسی نمی‎خواهند و به مضمون «قل لا اسئلکم علیه اجرا» که شیوه و طریقه پیغمبران بوده است، واقف و برقرار می باشند و بر طریقه اخلاص و رضاجویی خداوند در امر خلافت خود مشغول اند و به فرموده «ان اجری الا علی الله » که پیغمبران می فرمودند، طمع و امید ایشان در امر وعظ و نصیحت، در رحمت خداوند و به اجر و ثواب او می باشد و در مرتبه خلافت خدای و وراثت انبیا و ائمه، ثابت و مستقیم اند .» (1)

 

مراجع بزرگوار در زمینه تبلیغ بین‌الملل اقداماتی داشته‌اند که در ادامه به گزیده‏ای از آنها اشاره می‎کنیم:

  

اقدامات علماء در عرصه تبلیغ بین‎الملل

  

سفر مرحوم قمی به تایلند

 

ایشان پدرش بازرگان و خودش طلبه بوده است. وقتی با پدرش به تایلند می‌رود، به پدرش می‌گوید من به قم برنمی‌گردم چون احساس می‌کنم باید این‌جا بمانم و اسلام را تبلیغ کنم؛ اتفاقاً همین‌طور هم می‌شود و آن‌قدر آن‌جا محبوب می‌شود که تا پست نخست‌وزیری شاه هم بالا می‌رود؛ قبرش هم که الان زیارتگاه است و تاسوعاً و عاشوراً دسته‌ها می‌روند و در صحنش عزاداری می‌کنند.

 

حاج شیخ عبدالکریم حائری

 

مرحوم آیةالله‌العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی قدس‌سره، که یک تحصیل‌کرده نجف بود و آن وقت‌ها می‌گفتند فکر نجفی‌ها بسته است! در حالی‌که این‌گونه نبود.

 

 حاج شیخ وقتی می‌آید و حوزه قم را تشکیل می‌دهد و حوزه قم جان می‌گیرد، بنا می‌گذارد که یک تعداد طلبه را انتخاب کند که زبان خارجی یاد بگیرند، ‌متأسفانه تاجرانی که سهم امام می‌دادند، حرف ایشان را نمی‌فهمند و می‌گویند ما پول نمی‌دهیم که زبان کفر را در این حوزه یاد این ‌و‌ آن بدهید!

 

خوب حاج شیخ اهم و مهم می‌کند و می‌گوید اگر این‌ها قهر کنند و سهم امام را به حوزه قم ندهند، این حوزه پا نمی‌گیرد. لذا با یک دنیا تأثر و تأسف، این فکر را رها می‌کند!

 

آیةالله‌العظمی بروجردی

 

بعد از حاج شیخ، اولین کسی‌ که در میان مراجع ما در حوزه قم به فکر جهانی‌کردن دین اسلام افتاد، مرحوم آیةالله‌العظمی بروجردی قدس‌سره بود و ایشان این کار را از دو طریق دنبال می‌کرد.

 

یکی از راه تقریب که بنیان‌گذار تفکر تقریب هم بود و مرحوم قمی را به مصر فرستاد. سی‌سال مرحوم قمی در مصر بود و دارالتقریب را اداره می‌کرد که کار آقای بروجردی به وسیله نماینده‌ خود در مصر منتهی به این شد که بزرگ‌ترین مرجع تقلید باسواد آن‌روز اهل تسنن یعنی شیخ شلتوت، فتوا داد که هر اهل‌سنتی می‌تواند در تمام عبادات و معاملاتش به مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام عمل کند. و سند این فتوا اکنون در موزه آستان قدس رضوی موجود است.

 

کار دوم ایشان، احداث مسجد ‌هامبورگ بود. مرحوم آیةالله‌العظمی بروجردی دستور دادند در بهترین نقطه‌ هامبورگ که مسلمانان بیشتری از جاهای دیگر آلمان در آن‌جا حضور داشتند، یک زمین به هر قیمتی که داشت بخرند؛

 

 کنار دریاچه ‌‌هالستر، زیباترین نقطه، زمین خریدند، سنگ بنای مسجد را گذاشتند و انصافاً تا زنده بودند افراد متخصص به آن‌جا می‌فرستادند. البته بعد از انقلاب هم افرادی که رفتند آدم‌های موثری بودند.

 

ماجرای شیعه شدن 25 مرد و زن مسیحی آلمانی با مشاهده عکس آیت الله بروجردی

 

حاج میرزا حسن نوری از علمای قم و از اطرافیان مرحوم آیةالله‌العظمی بروجردی بود که می‌گفت، در دفتر مسجد ‌هامبورگ، عکس آقای بروجردی را قاب کرده و به دیوار زده بودند؛ ایشان می‌گفت تا جایی‌که من یادم می‌آید، 25 مرد و زن مسیحی آلمانی که آمده بودند ببینند این‌جا چه خبر است، وقتی آن‌ها را به دفتر بردند که چایی یا قهوه به ایشان بدهند، این‌ها فقط با دیدن عکس آقای بروجردی شیعه شدند.

 

 یعنی وقتی این چهره و جمال نورانی را دیدند، شیعه شدند. یعنی آخوند شیعه باید یک آخوندی باشد که عکسش هم مسیحی، یهودی و زرتشتی را مسلمان کند، چه برسد به خودش. (2)

 

خاطره تبلیغی حجة الاسلام فاضل تبریزی

 

در یکی از مساجد باکوی آذربایجان ، سخنرانی می کردم، دیدم جمعیتی زیاد، از زن و مرد، به داخل مسجد نمی آیند، با این که مسجد، هنوز جای خالی داشت و هوا هم خیلی سرد بود هر قدر من اصرار می کردم که بیایید داخل، آن ها نمی آمدند! من، علت را سؤال کردم، گفتند:

 

«این ها، خودشان، مسلمان اند و چون هنوز آثار شرب خمر در وجودشان هست، خودشان را لایق نمی دانند که در داخل مسجد بیایند و در مجلس امام حسین علیه السلام شرکت کنند!» .

 

و بعضی از خانم ها، چون حجاب نداشتند، به خودشان اجازه نمی دادند که داخل مسجد بیایند، ولی همان بیرون مسجد، می نشستند و به سخنرانی گوش می دادند.

 

یک خاطره ی جالبی هم از کشور خودمان بگویم. در جایی که من، در تبریز نماز می خواندم و منبر می رفتم، نزدیک به محله ی مسیحی ها بود، یک مسیحی به نام سلیمان بود که هر روز می آمد در کفش کن مسجد می نشست و وقتی من روضه می خواندم، او گریه می کرد.

 

 یک روز، به شوخی گفتم: «سلیمان! هر روز اینجا می آیی، شاید ماموریت داری که مرا مسیحی کنی؟» . گفت: «نه; من، به حضرت ابوالفضل علیه السلام علاقه خاصی دارم.»

 گفت: «من، راننده ی ماشین سنگین هستم و از شهری به شهر دیگر می روم. من، با ابوالفضل شما، قصه ای دارم. روزی، با ماشین بار می بردم که یک باره در وسط یک رودخانه، ماشین ام خراب شد.

 

 آب، به شمع های ماشین رسیده بود. اتفاقا، باران زیادی هم آمده بود، یک مرتبه دیدم از طرف بالای رودخانه، سیل عجیبی در حرکت است! من، همان جا، یک مرتبه گفتم.

 

یا ابوالفضل! من را نجات بده که الآن، سیل مرا می برد، یک مرتبه دیدم گویا ماشین من را به کنار کشیدند! الآن هم نمی دانم چه قدرتی مرا نجات داد! تنها من، آنجا، متوسل به حضرت ابو الفضل شدم و نجات پیدا کردم.» این سلیمان مسیحی، این قضیه را می گفت و همان طور گریه می کرد. (3)

 


پی نوشت‏ها:

  

1.    میزان الملوک و الطوائف، ص 172 و 173 .

2.    گفتگوی حاج شیخ حسین انصاریان با خبرگزاری حوزه

3.    مصاحبه حجة الاسلام فاضل تبریزی با نشریه مبلغان، آذر 1378، شماره 1

 

منابع:

خبرگزاری حوزه

پایگاه حوزه نت

نشریه مبلغان

تهیه و فرآوری: عبداله فربود، گروه حوزه علمیه تبیان




تاریخ : شنبه 93/3/17 | 9:45 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


کشته در حمله گسترده «داعش» به سامرا/ حمله به مرقد امامین عسکریین(ع) در سامرا خنثی شد

 

حمله صبح امروز عناصر داعش به شهر سامرا تاکنون به کشته شدن 51 نیروی امنیتی منجر شده است اما ارتش عراق موفق شد حمله به حرم امامان عسکری(ع) را خنثی کند.
 
به گزارش خبرگزاری عراقی «الاخباریة»، از ساعت 4 بامداد امروز، شهر سامرا شاهد درگیری مسلحانه تروریست‌های گروه موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) با نیروهای امنیتی است. به نظر می رسد که تروریست‌ها قصد داشتند به مرقد امامان عسگری حمله کنند که تاکنون موفق نشده‌اند و نیروهای امنیتی این حمله تروریستی را خنثی کرده‌اند.
 
51 نیروی امنیتی کشته شدند
 
یک مقام آگاه امنیتی عراق در این‌باره گفت که درگیری‌های مسلحانه‌ای که میان افراد مسلح و نیروهای امنیتی عراق در شهر سامرا از صبح امروز روی داد تاکنون به کشته شدن 51 نیروی ارتش و پلیس در سامرا منجر شده است و درگیری‌ها تا زمان تنظیم این خبر همچنان ادامه دارد.
 
برخی منابع اعلام می‌کنند که افراد مسلح ساختمان‌های دولتی در این شهر را به کنترل خود درآورده‌اند.
 
5 محله سامرا در کنترل داعش
 
خبرگزاری کل‌العراق نیز نوشت: عناصر داعش 5 محله شهر سامرا را تحت کنترل خود درآورده‌اند و گزارش‌ها حاکی از آن است که آنها توانسته‌اند دانشگاه سامرا را اشغال کنند.
 
اعلام حکومت نظامی و آماده باش در سامرا
 
نیروهای امنیتی عراق در پی حمله همه جانبه داعش به سامرا در استان «صلاح‌الدین» در این شهر حکومت نظامی اعلام کردند و تمامی راه‌های منتهی به مرقد دو امام عسکری (ع) را بستند.
 
پلیس استان صلاح‌الدین اعلام کرد که تمامی نیروهای امنیتی به حالت آماده‌باش در آمده‌اند.
 



تاریخ : شنبه 93/3/17 | 9:38 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

آخرین اخبار از سامرا
نبرد در 500 متری حرم امامین عسگرین(ع)/ فداییان صدام در کنار داعش می جنگند

 یک منبع آگاه عراقی می‌گوید 90 درصد چریک‌های داعش از گروه‌های بسیار آموزش دیده گارد ریاست جمهوری سابق و فدائیان صدام هستند.

 
به گزارش فارس، یک منبع آگاه عراقی در تشریح وضعیت شهر سامرا و حمله گروهک تروریستی داعش به این شهر گفت: داعش از دیشب با 5 هزار نیرو به شهر حمله کرده و برخی عشایر نیز با آن همکاری می‌کنند. این گروه از عشایر در همکاری با داعش به مراکز پلیس و ارتش حمله کرده و پلیس و ارتش را مشغول کردند تا نتواند از شهر دفاع کند.
 
بنابراین گزارش، با استفاده از این فرصت، داعش به راحتی وارد شهر شد و 90 درصد محلات شهر را کاملا تصرف کرد. داعش برای دست‌یابی به حرمین امامین عسکریین (علیهما سلام) نیز حمله‌ای را ترتیب داد اما مدافعین کم‌تعداد حرم به شدت دفاع کردند و با غیرت حیدری اجازه نفوذ مهاجمین را به محوطه 500 متری حرم ندادند. در حال حاضر نیز نبرد سختی در محوطه 500 تا 600 متری حرمین در جریان است.
 
به گفته این منبع آگاه، ارتش عراق به خود آمده و تعداد زیادی هلی‌کوپتر و هواپیما به صحنه نبرد فرستاده، شهر در محاصره است و راه‌ها بسته شده‌اند. ارتش کوچک‌ترین جنبنده‌ مسلحی را می‌زند اما چریک‌های داعش به شدت آموزش دیده‌اند. 90 درصد داعش از گروه‌های بسیار آموزش دیده گارد ریاست جمهوری سابق و فدائیان صدام هستند.  اگر فیلم‌های آموزش آنها را دیده باشید، دیده‌اید که گرگ‌های درنده از دست اینها فرار می‌کنند؛ اینها از گرگ وحشی‌ترند.
 
با تمام این تفاصیل ارتش عراق  در حال مقابله هستند. اوضاع در سامرا بسیار وخیم است. داعش با ساز و برگ کامل نظامی وارد شده است تاجایی که تاکنون 17 ماشین داعش مسلح به دوشکا، کاتیوشا و توپ ضدهوایی توسط ارتش منهدم شده است.
 
 



تاریخ : شنبه 93/3/17 | 9:32 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
بهبود نسبی حال آیت الله مهدوی کنی/ عضو تیم پزشکی: قلب آیت الله به حالت عادی برگشته و وضعیت مغز ایشان از 40 درصد به 60 درصد رسیده است/ درخواست از مردم برای دعا جهت شفای کامل یار امام و رهبری

رجانیوز: پس از آنکه تیم پزشکی آیت الله مهدوی کنی اعلام وضعیت نهایی این شخصیت بارز انقلاب را به بعدازظهر امروز موکول کرده بود حال از بیمارستان بهمن خبر می رسد، حال ایشان رو بهبود است.

 دکتر باقی، عضو تیم پزشکی آیت‌الله مهدوی‌کنی در گفتگو با نسیم با بیان اینکه تست قطع کردن داروهای بیهوشی آیت الله مهدوی کنی موفق بوده است، اظهار داشت: وضعیت ایشان رو به بهبود است، اظهار داشت: قلب ایشان به حالت عادی برگشته است و وضعیت مغز ایشان از 40 درصد به 60 درصد رسیده است.

پیش از این حجت الاسلام میرلوحی، مسئول دفتر آیت‌الله مهدوی‌کنی اعلام کرده بود، از زمان انتقال به بیمارستان تا کنون هیچ جوابی از مغز ایشان دریافت نکرده‌ایم. در جلسه تیم پزشکی تصمیم گرفته شد که تا بعد از ظهر صبر کنیم تا جواب مغز گرفته شود.

پیش از این دکتر فضل الله صفی ، پزشک معالج آیت‌الله مهدوی‌کنی گفته بود: ایشان بعد از تشنجی که داشته‌اند آسیب جدی مغزی دیده‌اند، خیلی به بازگشت ایشان خوشبین نیستم چون علائم نشان می‌دهد که آسیب جدی بوده است.


حال پزشکان پس از قطع کردن داروهای بیهوشی و انجام تست مغزی، علائم مثبتی را دریافت کردند که نشان از بهبود نسبی حال آیت الله مهدوی کنی دارد.

گفتنی است بنابر گفته دکتر باقی، مقام معظم رهبری بر بالین آیت‌الله مهدوی‌ کنی سوره حمد قرائت کردند و به همه نیز توصیه قرائت این سوره را جهت شفای ایشان داشتند.




تاریخ : شنبه 93/3/17 | 9:29 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

دولت تایلند اخیرا در واکنش به نقش رسانه های اجتماعی در تظاهرات اخیر این کشور، فیس بوک را در این کشور مسدود کرد و از سایر شبکه های اجتماعی نیز خواست که با این کشور در خصوص پایان دادن به گردهم آیی های اعتراضی همکاری بکنند.این خبری بود که چند روز پیش در رسانه های کشورمان به آن پرداخته شد.

گروه سیاسی - این اقدام دولت تایلند فارغ از حقانیت سیستم سیاسی این کشور، کاری است برای تثبیت ثبات در این کشور و دفاعی است از حاکمیت کنونی این کشور.
به گزارش بولتن نیوز،واکنش کشورها به مواردی که مربوط به حاکمیت ملی کشورها می شود امری طبیعی و قانونی است و اگر غیر از این باشد در مسئولیت پذیر بودن آن دولت در قبال کشور متبوع باید شک کرد.
از این دست مثالها در جامعه کنونی امروز که در حال رسیدن به نسخه ای برای مسئولیت پذیر کردن شبکه های اجتماعی و فراتر از آن فضای وب می باشد زیاد است، اما آنچه به منافع کشورمان باز می گردد اقدام اخیر موتور جستجوگر گوگل می باشد که با ارائه نقشه کردستان به جستجو کنندگانش در این موتور کوشیده است حاکمیت کشورهایی چون ترکیه ، ایران ، عراق ، سوریه و حتی ایران را زیر سوال ببرد.

سکوت ناراحت کننده وزارت امور خارجه ؟
در اینکه کردها امروز بخش اساسی از هویت ایرانی و جغرافیای ایرانی هستند شک و تردیدی نیست و از هر کردی که بپرسید شما کجایی هستید پاسخ آن ایران خواهد بود و در اینکه دولت می بایستی در مقابل مسائل توسعه استان حساس تر باشد نیز شکی نیست اما در عین حال باید از نقش وزارت امور خارجه کشورمان پرسید که در مقابل این موتورجستجوگر که در کشورمان آزاد است چه اقدامی می خواهد انجام دهد ؟
اصولا چرا وزارت امور خارجه سکوت کرده است ؟ آیا این موضوع که نقض حاکمیت و استقلال کشورمان ایران است در درجه اهمیت کمتری نسبت به سایر مسائل کشور قرار می گیرد؟
این سوالات قطعا باید از سخنگوی وزات امور خارجه کشورمان پرسیده شود واینکه دولت برای برخورد با متجاوزین حریم ایران در فضای مجازی چه اقدامی کرده است ؟
سخنگوی وزارت امور خارجه باید به این سوالات بصورت صریح و شفاف پاسخ دهد، چرا که مردم کشورمان از کرد گرفته تا ترک و عرب و فارس و.... برای دفاع از استقلال کشور هزینه سنگینی مانند خون شهداء را داده اند و اجازه نمی دهند که اینگونه تجاوزگریهای سایبری علیه کشور صورت بگیرد.
همزمان بر دولت است که با تاکید بر هویت ایرانی بودن اکراد در کشور تصریح نماید که گوگل باید از کشورمان عذرخواهی کرده و دست از اقداماتی که حاکمیت کشورها را مورد تعرض قرار می دهد بردارد .
ما همه چشم انتظار این هستیم که وزارت امور خارجه کشورمان همانگونه که از حقوق هسته ای کشورمان دفاع می کنند می بایستی از مرزهای جغرافیایی کشورمان و استقلال سیاسی کشورمان نیز حمایت بکنند، از این رو منتظر واکنش سخنگوی وزارت امورخارجه خواهیم ماند.
موتور جستجوگر گوگل اخیرا در یک اقدام که نقض حاکمیت و استقلال سیاسی کشور عزیزمان ایران است نقشه ای را در مقابل درخواست کاربران برای نقشه کردستان به مخاطبین می دهد که  در این نقشه بخش عظیمی از استانهای غربی کشورمان در این نقشه تفکیک شده و در قالب نقشه کردستان نشان داده می شود و این اقدام نه تنها قوانین بین المللی را در خصوص مرزهای جغرافیایی کشورمان  نقض می کند بلکه توهین بزرگی به هویت هزاران ساله کردها به عنوان بخشی ازایران است که نقش بزرگی در حفظ مرزهای جغرافیایی کشورمان داشته اند.



تاریخ : شنبه 93/3/17 | 9:23 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

بشار اسد، رهبر معظم انقلاب را چگونه خطاب می‌کند؟!!

 

 
نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به دیدار هیئت ایرانی با بشار اسد، گفت: بشار اسد در سخنان خود هنگامی که درباره مقام معظم رهبری سخن می‌گفت لفظ «امام» را به کار می‌برد و می‌گفت که باید قدر ایشان را بدانیم.
بشار اسد، رهبر معظم انقلاب را چگونه خطاب می‌کند؟
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، احمد امیرآبادی فراهانی جمعه‌شب در نشستی که با حضور فعالان فرهنگی و رسانه‌ای در دفتر نماینده مردم قم در مجلس برگزار شد با تبریک فرا رسیدن ایام نیمه شعبان، اظهار داشت: امیدواریم که توفیق داشته باشیم که شیعیان واقعی حضرت باشیم.

وی بیان کرد: هیئت ایرانی در سوریه به دنبال این بود که نشان دهد جمهوری اسلامی از نظر سیاسی و پارلمانی به دنبال حمایت از ملت سوریه است.

عضو هیئت نظارت ایران اعزامی به کشور سوریه با اشاره به اینکه مردم سوریه مانند انتخابات‌های اول انقلاب با شور و هیجان خاصی در انتخابات شرکت می‌کردند، عنوان کرد: پای صندوق‌های رأی صف‌های طولانی شکل گرفته و در برخی از صف‌ها تعداد جمعیت بسیار قابل توجه بود.

امیرآبادی با اشاره به اینکه مردم در این انتخابات کاملا آزادانه شرکت می‌کردند، ابراز کرد: دانشگاهیان حضور پرشوری در انتخابات داشتند و برخی عکس‌های مقام معظم رهبری، سید حسن نصرالله و بشار اسد را با خود حمل می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه شهر دمشق بسیار آرام بود و مردم زندگی راحتی داشتند و البته برخی از مواقع صدای انفجارات را می‌شنیدیم، متذکر شد: انتخابات در نهایت امنیت و آرامش در کشور سوریه برگزار شد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جوانی با خون سرانگشت خود به بشار اسد رأی داد، گفت: وقتی علت این کار را از او جویا شدم در پاسخ گفت که همه مردم سوریه آماده هستند که خون خود را در راه کشورشان بدهند و این جوان مسیحی در ادامه گفت که ما همانند امام خمینی می‌گوییم آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

وی با اشاره به اعزام یک گروه نظارت به شهر حلب، اظهار کرد: بر اثر اصابت خمپاره دختر بچه‌ای مجروح شده بود؛ پدر این کودک پس از انتقال دختر خود به بیمارستان، پای صندوق رأی حاضر شده بود و سپس پیگیر مداوای دختر خود شده بود.

امیرآبادی با اشاره به دیدار هیئت ایرانی با بشار اسد، اذعان کرد: بشار اسد می‌گفت که آمریکایی‌ها به دنبال این هستند خط مقاومت را از بین ببرند.

وی ادامه داد: بشار اسد در سخنان خود هنگامی که درباره مقام معظم رهبری سخن می‌گفت «لفظ» امام را به کار می‌برد و می‌گفت و احترام زیادی برای ایشان قائل می‌شد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی هستند، ابراز داشت: مفتی اعظم سوریه می‌گفت اگر دولت‌ها اجازه دهند ملت‌ها تصمیم گیری کنند، همه رهبر شما را به عنوان امام خود بر می‌گزیدند.

وی با اشاره به اینکه با برگزاری انتخابات سوریه وارد فصل جدید شد، تصریح کرد: آمریکایی‌ها و غربی‌ها با برگزاری این انتخابات دیگر حرفی برای گفتن ندارند؛ غربی‌ها نباید نسبت به برگزاری انتخابات مصر و سوریه برخورد دوگانه داشته باشند.

امیرآبادی با اشاره به علاقه وافر مردم سوریه نسبت به مقام معظم رهبری، بیان کرد: رهبری نظام اسلامی ایران فرامرزی است و امروز شاهد هستیم که انقلاب اسلامی ایران به همه دنیا صادر شده است.



تاریخ : شنبه 93/3/17 | 9:5 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
رحیم پور ازغدی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه تهران تشریح کرد

سه خطری که مانع تحقق اقتصاد مقاومتی است/ هشدار امام درباره بازگشت دو گروه به پست های کلیدی

بازار اسلامی و اقتصاد مقاومتی، موضوع سخنان هفتگی رحیم پور در نمازجمعه
حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: انقلاب با همان شعارها و با همان عزت بین‌المللی دوره امام پیش می‌رود.
سه خطری که مانع تحقق اقتصاد مقاومتی است/ هشدار امام درباره بازگشت دو گروه به پست های کلیدی

به گزارش جهان نیوز، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورا عالی انقلاب فرهنگی در سخنرانی پیش از خطبه‌‌های نماز جمعه تهران در خصوص بازار اسلامی و اقتصاد مقاومتی سخنرانی کرد.

وی با اشاره به موضوع سلسله‌ نشست‌هایی که بنا است در سخنرانی نماز جمعه برپا شود گفت: در نشست‌هایی که در هفته های آینده نمازجمعه ادامه دارد مفهوم شناسی بازار اسلامی به صورت اعم آن در نظام تولید،‌توزیع و الگوی مصرف و ارتباط آن با اقتصاد مقاومتی گفت‌‌وگو می کنیم و همچنین تحولات بسیار مهمی که منجر به اقتصاد اسلامی می‌شود در حوزه نمادگذاری و اولویت‌بندی را بررسی خواهیم کرد.

پورازغدی ادامه داد: بحث اقتصاد اسلامی که در ذیل آن عباراتی چون توسعه و پیشرفت، عدالت اجتماعی و اقتصاد و فرهنگ درج می‌شود از مباحث مهمی اس که همیشه مغفول مانده است. اقتصاد و فرهنگ در موضوع عزم ملی مربوط به مردم می‌شود و در باب مدیریت جهادی در ارتباط با مسئولین و نهادهای حکومتی است که از یک طرف به احکام شرعی مستحدثه اقتصاد و بازار مرتبط است و از طرف دیگر به مسئولیت نهادهای حکومتی و به صورت خاص قوه مجریه وابسته است.

وی با اشاره به بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و فرهنگی جامعه گفت: بیشتر این مشکلات مربوط به مکاسب محرمه مستحدثه است که در بازار شکل گرفته است و روش کس حرام است که در بازار بوجود آمده است. تلاش داریم با دسته‌بندی آیات و روایاتی در مباحث پیش رو فرهنگ عمومی در بازار و خصوصیات فرهنگی و آموزشی برای بازار مسلمین را تبیین کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: یک نکته ای که کم‌کم نسبت به آن بی توجه شده‌ایم تفاوت بین بازار مسلمین و بازار اسلامی است. بازار مسلمین در همه کشورهای اسلامی است اما بازار اسلامی یک مناسبات حقوقی و اخلاقی دارد که اگر رعایت نشود آن بازار اسلامی نخواهد بود.

پورازغدی اضافه کرد: در روایات متعددی در مورد خصوصیات بازار اسلامی از پیامبر نقل شده است که، بازاری که در آن دروغ گفته نشود، دوم اینکه قسم نخورند و سوم چانه نزنند، یک بازار اسلامی خواهد بود. حالا شما در مورد بازار مسلمین نگاه بکنید که این 3 خصوصیت را دارند و قضاوت با خود شماست.

وی افزود: اگر بین اصناف در روابط درون‌صنفی بازار و روابط نهادها با بازار و روابط بازار با مردم این خصوصیات رعایت شد بازار ما اسلامی است.

عضو شورا عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سرفصل جلسه اول به موضوع اقتصاد مقاومتی بر اساس تعابیر امام و رهبری گفت: در موضوع اقتصاد بیشترین اتکای امام به استعدادهای درون ملت بود و اینکه از دشمنان ملت برای پیشرفت مایوس باشند. تعبیر امام این بود که باید ظرفیت‌های درون کشور فعال شود و تولیدکنندگان داخلی را تقویت کنند. همچنین نظام توزیع از دست دلال‌بازی نجات پیدا کند و فضای سالم و امنی برای کسانی که قصد اقتصاد اسلامی دارند شکل بگیرد. اقتصاد اسلامی به معنای اینکه کالا از دست تولیدکننده به مصرف کننده با سودی حلال برسد.

رحیم پورازغدی با اشاره به بیانات امام گفت: بالاترین ضربه‌ای که در رژیم پهلوی به ملت ایران زده شد، تضعیف روحی متخصصین و تولیدکنندگان بود که کشور را وابسته به تولید‌کنندگان خارجی کرد. امام می‌گفت ما باید تصمیم بگیریم که در همه رشته‌ها در صدر باشیم و این ها با رعایت اقتصاد اسلامی در بازار محقق می‌شود.

وی ادامه داد: تعبیر دیگری که امام داشت این بود که نگذارید افراد متمکن و متمول به قدرت برسند. چون اینها مردم ایران را به حساب نمی‌آورند و در مقابل قدرت قدرتمندان مادی جهان متملق و خاضع خواهند بود چون آنها اعتماد به خدا ندارند و برای همین اتکال به نفس و مردم نخواهند داشت.

رحیم پورازغدی در بخش دیگری از سخنان پیش از خطبه نماز جمعه تهران گفت: امام نسبت به دو گروه هشدار دادند که پست های کلیدی و سرنوشت ساز کشور برنگردند یکی دسته ای که در منشور روحانیت امام آورده است انقلابی نماهایی که با ظاهر دین هستند و دیگری لیبرالهای مذهبی که شخصا مذهبی هستند ولی دل به مفاهیم غرب دارند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به بیانات امام گفت: ملت ما دنبال اقتصاد و پیشرفت هست ولی این موضوع زیر سایه دشمن محقق نمی‌شود و باید به نیروی خود اتکا کند.

رحیم پورازغدی با اشاره به دوره رهبری پس از امام گفت: خیلی از افراد در دوره پس از امام جرات بیانات نظر امام را نداشتند اما رهبری حرف‌هایی را زدند که از جنس حرفها و راه امام در دهه 60 بود.

وی با اشاره به خاطره دیدار خود با رهبری گفت: سال‌ها قبل خدمت رهبری رسیدیم و به ایشان گفتیم که ما در دوره جنگ جرات نمی‌کردیم انقلاب را بدون امام تصور کنیم و وقتی که امام رفتند خیلی از دوستان ترس این را داشتند که بعد از امام انقلاب چه خواهد شد و ما پیش خود فکر نمی‌کردیم که انقلاب با همان شعارها و با همان عزت بین‌المللی دوره امام پیش برود.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: در آن جلسه با همان جسارت و سادگی خود به ایشان عرض کردم بعد از شما انقلاب چه می‌شود و این انقلاب با این همه دشمنی و پیچیدگی رهبری چگونه اداره خواهد شد و رهبری به من گفتند همان خدایی که پس از امام انقلاب را پیش برد بعد از من بهتر از من را خواهد آورد و تا زمانی که مردم با خدا باشند خداوند هم با این انقلاب خواهد بود.

رحیم پورازغدی ادامه داد: از این جهت خدا را شکر می‌کنیم که حرف‌های رهبری همان مواضع امام است که در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و عدالت اجتماعی این موضوع دیده می شود.

وی با اشاره به تعابیر رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی گفت: تمام پیشرفت‌های اقتصادی و علمی ما در شرایط تحریم صورت گرفت و رهبری در چند مورد مهمترین خطراتی که مانع اقتصاد مقاومتی است را برشمردند. از جمله گرایش مردم و مسئولین به دنیاطلبی است که متاسفانه بخشی از جامعه را گرفتار مادی‌گرایی و اشرافی‌گری کر ده است و در این زمینه توجیه مذهبی هم می‌ شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: خطر دوم که مانع اقتصاد مقاومتی است بحث مصرف‌زدگی است که هم در جامعه و دولت رتبه‌های بالای جهانی را به لحاظ مصرف داریم.

وی با اشاره به خطر سوم که نکته مهم و تاسف‌باری از سوی رهبری است گفت: متاسفانه پیشرفت‌های مادی جمهوری اسلامی از پیشرفت‌های معنوی بیشتر شده است در حالی که توقع از جامعه جمهوری اسلامی بیشتر از این است. روستاهای ما برق‌دار شده، موشک و تانک ساختیم، انرژی هسته‌ای داریم و سوال رهبری این است که آیا ما به همان اندازه که در حوزه آبادانی پیشرفت داشتیم به همین اندازه پیشرفت دینی هم داریم.

رحیم پورازغدی با خواندن روایتی از پیامبر در مورد امت اسلام در آخرالزمان گفت: پیامبر در روایتی احوال امت خود را در دوره آخرالزمان اینگونه بیان کرده است که ظاهرشان را مذهبی می‌کنند ولی باطن‌شان فاسد است و در بازارشان طمع می‌کنند و به وعده‌های خدا اعتنا ندارند،ریا می‌کنند و از خدا نمی‌ترسند. دروغ گفتن بین مردم عادی می‌شود و در بازار مسلمین ربا رایج می‌شود، ساختمانهای مذهبی محکم و تمیز است اما احکام و سبک زندگی قرآنی در جامعه تعطیل است و در این زمان است که امام زمان(عج) می‌آید تا دوباره مسلمانان را مسلمان کند.

وی در پایان سخنان خود گفت: ما باید آموزش دینی را در بین بازار و جامعه داشته باشیم. امروز برخی از مکاسب محرمه در بازار رایج شده است که خود بازاریان متدین هم این موضوع را نمی‌دانند که کسب حرام می‌کنند. ابتدا باید آگاهی کافی و آموزش ویژه در بازار صورت بگیرد تا بازار اسلامی درست شود چون اگر آموزش نباشد ممکن است بازاریان در ربا فرو بروند.




تاریخ : شنبه 93/3/17 | 9:0 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
آخرین وضعیت در شهر سامرا/ چرا تروریستهای داعش و افسران بعثی به این شهر مقدس حمله کردند؟
نیروهای امنیتی و نظامی عراق شهر سامرا را طی عملیاتی که در آن بالگردهای ارتش عراق نیز مشارکت داشتند، از عناصر تروریستی داعش پاکسازی کردند.
آخرین وضعیت در شهر سامرا/ چرا تروریستهای داعش و افسران بعثی به این شهر مقدس حمله کردند؟

گروه بین الملل جهان نیوزـ صبح دیروز در یک عملیات غافلگیر کننده نیروهای داعش با ده ها خودرو و بلدوزر و سلاح سنگین و سبک که برخی منابع تعداد افراد این گروه تروریستی را بیش از 5 هزار نفر برآورد می کردند، توانستند اکثر محله ها و مناطق مهم سامرا در 180 کیلومتری بغداد را به تصرف خود در بیاورند. شدت این عملیات به نحوی بوده که بیش از 50 نفر از نیروهای پلیس عراق کشته و 25 نفر نیز زخمی شده اند.

از سوی دیگر نیروهای داعش در حالی با پرچم های سیاه وارد سامرا شدند که مسجد رزاق بزرگترین مسجد شهر و ساختمان مرکز جوانان این شهر واقع در هزار متری مرقد امامین عسکریین (علیمها السلام) را تصرف کردند. پس از این اتفاق نیروهای امنیتی مدافع حرم امام حسن عسکری (ع) و امام هادی (ع) با درگیر شدن با نیروهای داعش توانستند آنان را فراری بدهند.

نیروهای امنیتی و نظامی عراق بلافاصله در سامرا حکومت نظامی اعلام و همه راه های منتهی به حرمین عسکریین را بستند و پلیس در استان صلاح الدین به حالت آماده باش در آمد.

پس از بحرانی شدن شهر سامرا بلافاصله فرمانده نیروی زمینی ارتش عراق با 300 دستگاه خودرو زرهی با هدف حمایت از نیروهای امنیتی در جنگ با تروریستهای داعش وارد این شهر شدند.

با این وجود در آخرین خبر منتشر شده پایگاه عراقی موسوعه النهرین نوشت: نیروهای امنیتی و نظامی عراق شهر سامرا را طی عملیاتی که در آن بالگردهای ارتش عراق نیز مشارکت داشتند، از عناصر تروریستی داعش پاکسازی کردند. یک خبرگزاری آلمانی نیز ضمن انتشار خبر پاکسازی سامرا از کشته شدن بیش 40 نفر از اعضای گروه داعش خبر داد. در همین حال منابع رسمی دولت عراق هنوز این خبر را به صورت قطعی اعلام نکرده و گفته می شود در بخش های شرقی سامرا هنوز درگیری هایی با عناصر داعش وجود دارد.

با این وجود درباره اهداف حمله داعش به سامرا نکات راهبردی ذیل قابل تامل است:

الف: این عملیات در حالی صورت می پذیرد که ارتش عراق به مخفی گاه های داعش در رمادی و فلوجه در استان الانبار در غرب عراق یورش برده و درگیری های داعش با ارتش آزاد سوریه و گردان های اسلامی جنگی در مناطق شمال سوریه، شکست های سنگینی را برای این گروه به همراه داشته است. همچنین قابل پیش بینی است که نیروهای داعش به زودی مجبور به عقب نشینی از فلوجه بشوند. به تعبیر دیگر سخت شدن کار برای داعش در فلوجه این گروه را برای فرار از شکست به گشودن جبهه دیگری این بار در سامرا کشانده است. ضمن آنکه این گروه تلاش کرد با تصرف شهر سامرا این شهر را مرکز اقدامات خود پس از فلوجه قرار بدهد. تصور داعش این است که با گسترش تفکر وهابی گری در سامرا شرایط برای پذیرش آنها در این شهر فراهم تر است و ضمنا به علت حضور حرمین عسکریین (علیهما السلام) تصرف این شهر برای داعش حرکتی نمادین است.

ب: در این عملیات برخی شرایط از قبل فراهم بوده است. از جمله اینکه برخی گروه های عشایر با داعش در سامرا همکاری کردند. از سوی دیگر گردان هایی از داعش که به سامرا حمله کرده اند بسیار مجهز و حرفه ای هستند. این گروه ها متشکل از افسران زبده بعثی و گارد سابق ریاست جمهوری -صدام- است. این عملیات گرچه با نام داعش انجام شده ولی نقش اساسی بر عهده افسران بعثی بوده است.


ج: برگزاری انتخابات در سوریه و شکست های میدانی پیاپی تروریست ها در این کشور گروه هایی مانند داعش را متمایل به عملیات و حضور بیشتر در عراق کرده است. به معنایی دیگر این گروه های ترویست تلاش می کنند شکست در سوریه را در عراق جبران کنند.

هـ: نوری مالکی که با اقتدار و نتیجه ای قابل تامل، پیروز انتخابات در عراق شده است، اینک با رایزنی های سیاسی که در حال انجام است، توانسته یک بار دیگر در آستانه نخست وزیری و تشکیل کابینه قرار بگیرد. از سوی دیگر در پشت سر چنین عملیات های دقیق و تجهیز شده به انواع سلاح ها و ادوات جنگی، رد پای پر رنگ افسران اطلاعاتی عربستان قرار دارد. به نظر می رسد که این عملیات ضمن آنکه به دنبال تضعیف مالکی در آستانه ایجاد اجماع برای نخست وزیری است، تلاش می کند که به ابزار فشاری برای دادن امتیاز به برخی گروه های سیاسی و اهل سنت مخالف نوری مالکی در تشکیل دولت جدید در عراق تبدیل شود.




تاریخ : جمعه 93/3/16 | 10:3 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
آیت الله موحدی کرمانی در نمازجمعه تهران:

به وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش تذکر می‌دهم مراقب نفوذ اصحاب فتنه باشند

تشکر از رئیس جمهور برای اجرای طرح جامع سلامت
 
خطیب موقت نمازجمعه تهران گفت: مسئولان کشور باید مراقب نفوذ اصحاب فتنه باشند و در این زمینه به وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش تذکر می‌دهم که مراقب باشند.
به وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش تذکر می‌دهم مراقب نفوذ اصحاب فتنه باشند

به گزارش جهان نیوز، آیت‌الله محمدعلی موحدی‌کرمانی خطیب موقت این هفته نمازجمعه تهران در خطبه دوم، با بیان اینکه جا دارد همین‌جا از دولت محترم به دلیل طرح جامع سلامت تشکر کنم، گفت: مردم از این موضوع خوشحال هستند و از برادر عزیزم رئیس‌جمهور محترم که در این مجلس هم حضور دارند تشکر می‌کنم، چون آنها که به بیمارستان‌ها می‌روند، خیال‌شان راحت است.

وی با بیان اینکه اینجا باید دغدغه‌های مردم را نیز گوشزد کنم، اظهار داشت: این کشور، کشور اسلامی است. باید چهره‌اش اسلامی باشد. نمایان شدن بدحجاب‌ها در کشور دهن‌کجی به نظام است. دهن‌کجی به اسلامیت نظام، شهدا، خون شهدا و پایمال کردن خون آنهاست.

به گفته خطیب موقت نمازجمعه تهران، مسئولان نباید به چنین چیزی رضایت دهند. اگر گناه سری انجام بگیرد و مردم از آن مطلع نشوند هیچ‌کس مسئول نیست و هیچ‌کدام از ما مسئولیت نداریم. نه تنها مسئولیت نداریم، بلکه مجاز به تفحص هم نیستیم و به هیچ‌کس مربوط نیست، اما اگر گناه آشکار شود، دامن همه را می‌گیرد و همه گناهکار هستند. بنابراین باید اقدام لازم برای ریشه‌کن کردن گناه صورت بگیرد.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی در خطبه دوم نمازجمعه امروز تهران ضمن تشکر از برنامه‌های خوب صداوسیما، تصریح کرد: مردم در فیلم‌ها تحمل دیدن چهره‌های بدنام و بدسابقه را ندارند ولو آن فرد هنرمند قوی باشد، اما وقتی مردم او را ببینند از شهدا خجالت می‌کشند.

وی با بیان اینکه مسئولان کشور باید مراقب نفوذ اصحاب فتنه باشند و در این زمینه به وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش تذکر می‌دهم که مراقب باشند، گفت: متاسفانه این قضیه تعدادی از نمایندگان مجلس را به شدت ناراحت کرده است.

امام‌جمعه موقت تهران از متصدیان صدور مجوز به نشریات و کتب خواست که دقت لازم در دادن مجوزها را داشته باشند.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی تاکید کرد: مبادا در نمایشگاه کتاب، کتاب‌هایی که احیانا بخشی از آنها یا تمام آنها گمراه‌کننده هستند به دست خانواده‌ها برسد و یک خانواده را آلوده کند. مسئولان در این زمینه مسئولیت سنگینی برعهده دارند و باید دقت کنند. کتاب و نشر پرورش‌دهنده مغزهاست و اگر کتابی باشد که مطالبش مضر است، آن کسی که به آن کتاب مجوز داده باید بداند که مسئول است.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی در ابتدای سخنان خود در خطبه دوم نمازجمعه تهران، نمازگزاران را به رعایت تقوا سفارش کرد و گفت: مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام(ره) بیانات مفصل و ارزنده‌ای ایراد کردند که اگر کسی بخواهد دشمن را خوب بشناسد باید به این بیانات ارزنده توجه کامل و خاص داشته باشد.

وی به حمله گروه تروریستی داعش به شهر سامرای عراق اشاره کرد و گفت: می‌بینید که جانیان دست بردار نیستند. دشمن در هر لحظه در مقام ضربه قرار دارد و باید بیدار و هوشیار باشیم و مکرها را بشناسیم.

خطیب موقت نمازجمعه تهران ادامه داد: طبق اطلاعاتی که به دست ما رسیده تمام اعضایی که در این حمله بودند کشته و نابود شده‌اند و این لطف خداست.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی به سالروز 15 خرداد اشاره کرد و گفت: این روز، روز بزرگی بود. روزی بود که مردم امتحان خود را داده و نشان دادند تابع ولی‌فقیه و مطیع و فرمانبردار او هستند. دشمن در این روز سیل خون به راه انداخت، اما روشن شدند که مردم ما مردم ولایی هستند و سیل خون هم راه بیاندازند، مردم ایستاده‌اند.

وی به انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه اشاره کرد و ضمن تبریک به بشار اسد، فرد منتخب سوریه، اظهار داشت: موفقیت آقای بشار اسد را تبریک می‌گویم. توفیق خوبی بود و مردم سوریه نشان دادند که در برابر همه توطئه‌ها، تروریست‌ها و جنایت‌های آنها ایستاده‌اند و با رای بالای خود به بشار اسد آمریکا را مایوس کردند و آمریکایی‌ها فهمیدند با مکرها و مکاید در سوریه نمی‌توانند نفوذی داشته باشند.

خطیب موقت نمازجمعه تهران به هوشمندی امام راحل در استفاده از فرصت‌ها برای پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امام(ره) از فرصت‌ها استفاده کرد. امام(ره) در برابر شاهی قرار داشت که انسان‌ها را می‌کشت و شکنجه می‌داد و به راحتی بردگی آمریکا را پذیرفته بود و جریان کاپیتولاسیون نیز از مظاهر این امر بود.

وی افزود: شرایطی در کشور به وجود آمد که امام(ره) تشخیص دادند می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و امام(ره) باید جنایت‌های شاهی را که تاریخ هجری را به تاریخ شاهنشاهی تبدیل کرده بود و بیت‌المال را غارت، آشکار می‌کرد و امام(ره) به وعاظ دستور دادند که جنایات شاه را بگویند که این همان استفاده از فرصت‌ها بود.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی تصریح کرد: نتیجه این هوشمندی امام(ره) پیروزی انقلاب بود. امامت دعوت حق را لبیک گفت و بعد از امام(ره) فردی که همانند ایشان فریاد می‌زد و روحیه‌اش نیز به مانند او بود، رهبر انقلاب شد که شجاعتش، زهدش، آگاهی و اشرافش به مسائل جهانی به مانند امام(ره) است و این توفیق بزرگی است که بعد از امام(ره)، انقلاب آسیبی ندید.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با اشراف کامل و بینش اسلامی تمام شرایط کشور و جهانی را زیر نظر دارند، گفت: بی‌خود نیست که امسال را ایشان سال فرهنگ و اقتصاد با عظم ملی و مدیریت جهادی نام گذاری کرده‌اند و فرمودند فرهنگ مهمتر است. لازم است به همه تذکرات و هشدارهای ایشان توجه کنیم. بله؛ فرهنگ مهمتر است. فرهنگ اسلامی می‌تواند تمام شئون کشور را وزین کند و در مسیر قرار دهد و جلوی انحراف را بگیرد.

به گفته خطیب موقت نمازجمعه تهران همه امور باید یک پیوست فرهنگی اسلامی شفاف داشته باشد و در غیر این صورت انقلاب آسیب می‌بیند.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی به بیانات رهبر انقلاب در خصوص مذاکرات ایران با گروه 1+5 اشاره کرد و گفت: ایشان تاکید دارند که پیشرفت‌های علمی و هسته‌ای باید ادامه یابد و دلبستگی به غرب نداشته باشیم و باید همه این اصول را مراعات کنیم.

وی اقتصاد کشور را مورد توجه قرار داد و گفت: مردم ما در جبهه نظامی نشان دادند که مردم جنگ هستند و در جبهه مبارزه اقتصادی نیز نشان دادند که فرزندان رمضان هستند. هر 2 روحیه در هر 2 جبهه ضروری است. مردم آمادگی خود را نشان دادند و انشاءالله موفق خواهند بود.

امام‌جمعه موقت تهران با تاکید بر لزوم جلوگیری از اسراف در زندگی روزانه، خاطرنشان کرد: مسئولان به مبلمان‌هایی که در ادارات هست، اکتفا کنند. مبلمان و تشریفات جدید را قبول نکنند و به معنویات توجه کنند.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی با بیان اینکه ثروتمندان باید به فقرا عنایت ویژه کنند و بدانند بخشی از اموال در اختیار آنها متعلق به فقرا بوده و این یک روایت است، اظهار داشت: اغنیاء آنجا که باید پول خرج کنند و پول بدهند باید خرج کنند و بدهند که اگر ندهند به فلاکت خواهند افتاد.

خطیب موقت نمازجمعه تهران تاکید کرد: فاصله طبقاتی برای جامعه خطرناک است و باید این فاصله را کم کرد و در این زمینه هم دولت و هم مجلس گام‌های موثری بردارند.

وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: فاصله بین حقوق‌های دریافتی، فاصله عجیبی است. بعضی‌ها بسیار بالا و بعضی‌ها بسیار پایین هستند. به هر حال هر دوی آنها انسان‌اند، خانواده و زن و فرزند دارند و چرا باید این تفاوت‌ها باشد. باید فاصله را کم کرد و مجلس در این زمینه تصمیم جدی و انقلابی بگیرد.

موحدی‌کرمانی ادامه داد: اینکه نمی‌شود کل بودجه کشور را دانه درشت‌ها ببلعند و ما ماتم بگیریم که بودجه نداریم. برای جبران تورم این موضوع مطرح است که اگر تورم 20 درصد است خوب به حقوق‌ها نیز 20 درصد اضافه شود و معنای این حرف این است که آن فردی که 10 میلیون حقوق می‌گیرد به دلیل تورم 2 میلیون به حقوق او افزوده شود، اما آن فردی که یک میلیون حقوق می‌گیرد تنها 200 هزار تومان به حقوقش اضافه شود و آیا این عدالت است؟

خطیب موقت نمازجمعه تهران خاطرنشان کرد: دولت در این زمینه قانون دارد و باید طبق قانون عمل کند و انتظارمان از مجلس است که تصمیم قاطعی در این خصوص بگیرد و به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که این‌گونه نباشد.

وی افزود: برای مهار تورم به فردی که 10 میلیون حقوق می‌گیرد 2 میلیون اضافه شود و به فردی که یک میلیون حقوق می‌گیرد 200 هزار تومان اضافه شود، چرا که این با عدل علی تناسب ندارد. البته همه باید به تولیدات داخلی توجه کنند و از استفاده از تولیدات خارجی صرفن‌ظر کنند، چرا که اگر جنس خارجی را خریداری کنیم به اقتصاد آنها کمک کرده‌ایم و اصلا چرا به اقتصاد آنها کمک کنیم تا چرخ‌های تولید آنها بچرخد و چرخ‌های تولید داخلی نچرخد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله موحدی‌کرمانی در خطبه اول نمازجمعه تهران با اشاره به برکات ماه شعبان و لزوم استفاده معنوی از این ماه، گفت: تقوا انسان را در فضای نورانی صاحب بصیرت می‌کند و او گرفتار غفلت نمی‌شود و تنها عزم و اراده‌ای قوی به انسان می‌دهد تا بتواند با شیطان مبارزه کند.

وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین عنایات الهی که خداوند به انسان‌ها داده فطرت الهی است. ساختمان وجود انسان‌ها کشش به خدا دارد و باید ما از این عنایات خداوند به نحو احسن استفاده کنیم.

خطیب موقت نمازجمعه تهران به موضوع شعور ظاهری و شعور باطنی اشاره کرد و گفت: فطرت همان شعور باطنی است. شعور باطن مشخصاتی دارد. یک احتمال آن است که آن یک عبودیت و بندگی است، یعنی انسان در درونش حالت بندگی و پرستش و عبودیت است، منتهی بعضی‌ها این حالت را درک می‌کنند و بعضی‌ها درک نمی‌کنند.

آیت‌الله موحدی‌کرمانی ادامه داد: احتمال دوم این است که حقیقت این فطرت یک جذبه و کشش به سوی خدا دارد که اگر به آن نرسیم ناآرام خواهیم بود. مثال آن مثال طفل و پستان مادر است که اگر طفل به دنیا بیاید جذبه‌ای به شیر مادر دارد که اگر به شیر نرسد آرام نمی‌گیرد و پیوسته گریه می‌کند و این همان جذبه فطرت است و انسان برای رسیدن به فطرت الهی میل دارد از جهان محدود مادی بگذرد و در حقیقت دنبال استعانت است و خود را در برابر خداوند، ضعیف می‌بیند.

وی در بخش پایانی سخنانش برای سلامتی آیت‌الله مهدوی‌کنی دعا کرد و گفت: همه مومنان انشاءالله برای سلامتی ایشان دعا کنند.




تاریخ : جمعه 93/3/16 | 5:56 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


  • paper | رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی
  • فروش رپورتاژ | بک لینک دائمی