سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هشت خطر در کمین جوان مؤمن انقلابی
 
یکی از زنهارهای رهبر انقلاب خطاب به جوانان مومن انقلابی این بود که تکفیر و متهم کردن را به نفع منطق محکم نقادی کنار بگذارند.

جهان نیوز - مهدی نوری: گزارش پیش رو بخش‌های مهمی از آفت‌ها و خطراتی است که جوان مومن انقلابی را تهدید می‌کند. این گزارش دو ادعا ندارد. یکی اینکه آفات واقعی فقط همین‌هاست که در بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی آمده و در این گزارش قید شده است. نه چه بسا هرکس به فراخور فهم و تحلیلش مصادیق و محورهای دیگری هم برای این موضوع بیابد. دوم اینکه آنچه می‌خوانید باز همه‌ی آنچه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شده هم نیست. شاید و حتما می‌شود با کندوکاو بیشتر چیزهای فزون‌تری هم یافت. این گزارش بیشتر بهانه‌ای است برای فتح باب سخن گفتن در این باب.

 

آیت الله‌العظمی خامنه‌ای که به رهبری منصوب شدند طی رسمی دیرینه افراد در گروه‌ها و دسته‌های مختلف با ایشان بیعت کردند. بعد از مقامات رسمی نظام و نیروهای نظامی و انتظامی که صورت‌بندی نظام را تشکیل می‌دادند، و عده‌ای از مردم؛ دهمین گروه تعدادی از دانشجویان بودند که دو هفته بعد از انتصاب برای بیعت به حیاط حسینیه آمده بودند. اینجا اولین جایی بود که رهبر معظم انقلاب از تعبیر «جوان مومن انقلابی» یاد کردند:
«شما دانشجویان نقش خودتان را فراموش نکنید. آگاهى سیاسى کسب کنید و نسبت به آنچه که مى‌‌گذرد، هوشیار باشید و انگیزه و تپش جوانانه‌‌ى انقلابىِ متناسب با قشر شما، در خدمت هدفهاى نظام قرار گیرد. 
عده‌‌یى از افراد ساده‌‌اندیش خیال مى‌کنند که اگر دانشجو بخواهد حضور انقلابى‌ داشته باشد، راهش این است که بر سر مسئولان خود داد بکشد؛ خیر، اینکه انقلابى‌‌گرى نیست. آنجایى که مى‌‌بینید دانشجو بر سر مسئولان امر داد مى‌‌کشد، مسئولان با دانشجویان هم‌جهت نیستند؛ آن‌ها مزدور امریکا هستند و این جوانان نمى‌‌توانند طاقت بیاورند و بالاخره فریاد اعتراض مى‌کشند؛ کمااینکه در رژیم گذشته همین‌گونه بود و دانشجو و طلبه و مردم و وجدانهاى بیدار و انسانهاى شجاع و روحهاى سالم، بر سر مسئولان امر داد مى‌‌کشیدند.» 1


نقشه‌ی کلان و دهه‌ای به نام «عدالت و پیشرفت». برنامه‌ای که تحقق آن یک دهه کار و تلاش و سختی کشیدن می‌خواهد؛ علاوه بر سه عنصر راهبردی مفهوم‌سازی، گفتمان‌سازی و نهادسازی؛ و همچنین تعیین زیرساخت‌های قانونی و اجرایی، یک موتور محرک بیشتر ندارد. آنچه کشنده اصلی قطار در حرکت نظام اسلامی خواهد بود به تصریح و اذعان رهبر انقلاب اسلامی، «جوان مومن انقلابی» است. این پیام را بیاد دارید؟

 
«جوانان عزیز!

دست یافتن به آرزوهای بزرگ ملی، نیازمند فکر روشن و عزم راسخ و شجاعت و اخلاص است، و جوان مومن که مبانی جمهوری اسلامی و راه امام بزرگوار را عمیقا پذیرفته است، امید بخش‌ترین نیرویی است که میتواند ملت ایران را در رسیدن به آرزوهای بزرگش یاری برساند. نقشه‌ی راه برای رسیدن به پیشرفت و عدالت در دهه‌ی چهارم را فقط با اذعان به این حقیقت میتوان ترسیم کرد.» 2




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 5:7 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
رهبر انقلاب اسلامی در بازدید از نمایشگاه مؤسسه دارالحدیث:

پیروزی انقلاب اسلامی نمونه‌ای اطمینان‌بخش برای تحقق وعده بزرگ ظهور امام زمان(عج) است
انتظار فرج، انتظاری امیدبخش و نیروبخش است
 
رهبر معظم انقلاب با اشاره به اینکه دانشنامه امام مهدی(عج) هدیه‌ای ارزشمند به جامعه اسلامی است تاکید کردند: پیروزی انقلاب اسلامی نمونه‌ای اطمینان بخش برای تحقق وعده بزرگ ظهور امام زمان(عج) است.
پیروزی انقلاب اسلامی نمونه‌ای اطمینان‌بخش برای تحقق وعده بزرگ ظهور امام زمان(عج) است
به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در آستانه خجسته سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب‌الزمان(عج)، امام خامنه‌ای امروز(چهارشنبه) از نمایشگاه مجموعه تولیدات علمی و پژوهشی مؤسسه دارالحدیث بازدید کردند.

در جریان این بازدید، دانشنامه امام مهدی(عج) که به همت این مؤسسه تهیه شده است، ارائه شد.

رهبر انقلاب اسلامی بعد از این بازدید، در جمع اساتید، محققان، مسئولان و کارکنان مؤسسه دارالحدیث و پژوهشگاه قرآن و حدیث، ضمن تشکر صمیمانه از تدوین دانشنامه امام مهدی(عج)، آن را نمونه برجسته‌ای از شناسایی خلاءها و مسئله‌یابی درست و هدیه‌ای ارزشمند به جامعه اسلامی و جامعه علمی، در آستانه عید بزرگ نیمه شعبان، خواندند و افزودند: موضوع مهدویت و ظهور امام زمان(عج) وعده قطعی الهی است که محقق شدن وعده‌هایی که در طول تاریخ، به بشریت، داده شده، در واقع نوعی اطمینان‌بخشی به انسان‌ها است که آن وعده بزرگ نیز حتماً محقق خواهد شد.

ایشان پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تحقق یکی از همان وعده‌های اطمینان‌بخش به بشریت دانستند و گفتند: چه کسی تصور می‌کرد که در این منطقه بسیار حساس و در این کشور بسیار مهم و در جایی که یک رژیم مورد حمایت کامل قدرت‌های بین‌المللی حضور داشت، انقلابی براساس دین و فقه و شریعت به پیروزی برسد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در همین خصوص به یک نمونه قرآنی نیز اشاره کردند و افزودند: در قرآن کریم هنگامی که داستان کودکی حضرت موسی(ع) نقل می‌شود، خداوند دو وعده به مادر آن حضرت می‌دهد. اول بازگرداندن آن کودکی که به دریا انداخته شده است و دوم رسیدن حضرت موسی(ع) به مقام پیامبری.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: تحقق وعده اول از جانب خداوند متعال، در مدت کوتاهی، در واقع اطمینان‌بخشی برای وعده دوم بود که در سال‌های بعد محقق شد.

ایشان با اشاره به اینکه اعتقاد به امام زمان(عج) و سرانجامِ حرکت کاروان بشریت در این دنیا، یکی از بخش‌های مهم جهان بینی ادیان الهی است، افزودند: همه ادیان الهی معتقدند که کاروان بشریت در پایان راه، به یک منزلگاه مطلوب و دلگشا و دلنشینی خواهد رسید که مهمترین ویژگی آن عدالت است.

ایشان گفتند: کاروان بشریت از ابتدای خلقت، در حال عبور از پیچ و خم های دشوار، خارزارها و لجنزارها است تا به یک مسیر هموار و باز برسد که این مسیر هموار، همان دوران ظهور حضرت مهدی (عج) است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه تحقق شرایط مطلوب در دوران امام زمان(عج) بصورت دفعی نخواهد بود، خاطرنشان کردند: در آن دوران نیز تنازع میان خیر و شر در طبیعت بشر ادامه خواهد داشت و در کنار افراد خوب، افراد بد نیز خواهند بود اما شرایط آن دوران به گونه ای است که زمینه خوب شدن انسانها و تحقق عدالت بسیار فراهم است.

حضرت آیت الله خامنه ای، پایان راه کاروان بشریت را بسیار امیدبخش خواندند و تأکید کردند: انتظار فرج، انتظاری امیدبخش و نیروبخش است و روحیه انتظار یکی از بزرگترین دریچه های فرج برای جامعه اسلامی است.

ایشان در پایان از زحمات و تلاشهای حجت الاسلام و المسلمین ری شهری و اساتید و محققان مؤسسه دار الحدیث در تهیه دانشنامه امام مهدی (عج) قدردانی کردند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری رییس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در گزارشی با اشاره به رونمایی از دانشنامه امام مهدی (عج) در آستانه ولادت آن حضرت، اعتبارسنجی مضاعف منابع، استناد گسترده به منابع شیعه و سنی، نقد و ارزیابی دلایل غیرنقلی مهدویت، جامعیت و گزیده‌نگاری، برخورداری از تبیین و تحلیل و همچنین نقد و بررسی دیدگاههای مختلف، تبیین عقاید دیگر ادیان درباره منجی، جمع بندی و تحلیل گزارش‌های متعارض، پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات و هشدار درباره خرافه گرایی را از مهمترین خصوصیات دانشنامه امام مهدی(عج) خواند.



تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 5:2 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
آیت الله آملی لاریجانی:
رئیس قوه قضاییه گفت: سرانجام جریان اصلاح‌طلبی که ابتدا با شعارهای خوبی آغاز و در نهایت به فتنه منجر شد، جریان مجلس ششم و تحصن های نمایندگان آن دوره که تبدیل به موضوعی برای رسانه‌های معاند شد و وقوع فتنه‌های سال 78 و 88 از جمله توطئه‌ها و مشکلاتی است که با تدبیر و رهبری بی‌بدیل مقام معظم رهبری خنثی و در نهایت موجب سربلندی هرچه بیشتر نظام جمهوری اسلامی شد.
به گزارش حوزه حقوقی - قضایی باشگاه خبرنگاران، به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با اشاره به برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) و با تاکید بر اینکه حضور گسترده مردم در این مراسم نشانگر این است که پیام این انقلاب به تمام نقاط جهان رسیده و باید قدر این نعمت را بدانیم گفت: بعد از ارتحال جانسوز حضرت امام (ره)، مردم و دوستداران انقلاب نگران آینده انقلاب بودند و دشمنان نیز در تصورات باطل خود امیدوار بودند که این نظام از هم می‌پاشد اما با عنایت حق تعالی مقام معظم رهبری سکاندار انقلاب اسلامی شدند و در طول یک ربع قرن توانستند انقلاب را از گردنه‌ها و عقبات مختلف به سلامت عبور دهند و اکنون در خاورمیانه و در جهان، انقلاب اسلامی ایران حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

آیت الله آملی لاریجانی پیام انقلاب اسلامی ایران را پیامی ماندگار در سطح جهان دانست و با تأکید بر نقش بی‌بدیل مقام معظم رهبری در گسترش این پیام بعد از ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گفت: با عنایت حق تعالی مقام معظم رهبری(مدظله) به عنوان سکاندار انقلاب بعد از حضرت امام (ره) با غلبه بر تمام مشکلات، دشمنی ها و فتنه‌ها، طنین نظام اسلامی را با قوت هرچه تمامتر به گوش جهانیان رساندند.

رئیس قوه قضاییه با یادآوری توطئه‌ها و فتنه‌هایی که پس از ارتحال حضرت امام(ره) و در طول 25 سال گذشته از سوی دشمنان خارجی و داخلی نظام رقم خورده است، افزود: سرانجام جریان اصلاح‌طلبی که ابتدا با شعارهای خوبی آغاز و در نهایت به فتنه منجر شد، جریان مجلس ششم و تحصن های نمایندگان آن دوره که تبدیل به موضوعی برای رسانه‌های معاند شد و وقوع فتنه‌های سال 78 و 88 از جمله توطئه‌ها و مشکلاتی است که با تدبیر و رهبری بی‌بدیل مقام معظم رهبری خنثی و در نهایت موجب سربلندی هرچه بیشتر نظام جمهوری اسلامی شد.
 
آیت الله آملی لاریجانی افزود: خداوند به مقام معظم رهبری سلامتی و توفیق روزافزون دهد و نقش و تدبیر ایشان را در ادامه راه نظام اسلامی ایران موثرتر گرداند.
 
رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنان خود به برگزاری انتخابات سوریه اشاره کرد و با تبریک برگزاری باشکوه این انتخابات به مردم سوریه و بشاراسد رئیس جمهور منتخب، گفت: مردم سوریه بر خلاف انتظار دشمنان مقاومت، با رفتن پای صندوق های رأی نشان دادند که به نظام خود علاقه‌مند هستند و با این اقدام پس از این انتخابات بار دیگر نقش دوگانه غرب در شعارهای مربوط به دموکراسی آشکار شد.
 
آیت الله آملی لاریجانی تأکید کرد: غربی‌ها در حالی که همواره از دموکراسی حرف می‌زنند، می‌گویند ما انتخابات سوریه را قبول نداریم که باید به آنان گفت شما چه کاره‌اید که می‌گویید قبول نداریم؟ این مردم هر کشور هستند که سرنوشت خود را تعیین می‌کنند.
 
رئیس قوه قضاییه افزود: با برگزاری انتخابات در سوریه امیدواریم که هرچه زودتر بساط تکفیری‌ها نیز در این کشور جمع شود و از بین برود.
 
آیت الله آملی لاریجانی در ابتدای این جلسه با تبریک میلاد مسعود امام عصر (عج) و با این آرزو که «خداوند به برکت این روز عزیز و این میلاد عظیم برکاتش را بر این ملت و همه مسلمین فزونی ببخشد» ظهور امام زمان (عج) را یکی از پیش‌بینی‌های مهم قرآنی دانست و گفت : از آیات قرآنی استفاده می‌شود که این معنا یعنی ظهور امام عصر (عج) نه تنها در قرآن بلکه در همه کتب آسمانی مورد تأکید بوده است.
 
رئیس قوه قضاییه به آیه شریفه «وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ» سوره انبیاء اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه در برخی از روایات وارد شده است که همه کتب الهی ذکراند، ظاهراً از این آیه می‌توان فهمید که مسئله ظهور بعد از اینکه در همه کتابهای آسمانی آمده در زبور نیز بر آن تأکید شده است.
 
آیت الله آملی لاریجانی افزود: چنین معنا و مفهومی از این آیه اهمیت مسئله ظهور را به خوبی نشان می‌دهد و مسئله بسیار عجیبی است چرا که اگر آن مطلبی که در همه کتب آسمانی آمده است، توحید باشد، استبعادی ندارد یا معاد باشد باز هم استبعادی ندارد و چندان عجیب نیست اما اینکه تأکید می‌شود زمین «یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ» یعنی برای صالحان به ارث می‌رسد باید دید از میان این همه حقایق که در عالم هستی وجود دارد این موضوع چه خصوصیتی دارد که در همه کتب آسمانی و در کتاب زبور هم آمده است.
 

رئیس دستگاه قضا به آیه شریفه «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین» در سوره قصص نیز اشاره کرد و گفت: در این آیه شریفه نیز پیش بینی شده است کسانی که ضعیف شمرده شده‌اند یا به استضعاف کشیده شده‌اند بر اینان خداوند می‌خواهد منت بگذارد و آنها را ائمه، امام، پیشگام و وارث زمین قرار می‌دهد.
 
آیت الله آملی لاریجانی به حکمت 209 امیرالمومنان(ع) نیز اشاره کرد و افزود: آن حضرت در حکمت 209 می‌فرمایند این دنیا که با ما این چنین کرد دوباره با علاقه به سوی ما برمی‌گردد، چونان برگشتن ناقه به سوی فرزند خود و نکته جالب این است که حضرت برای استدلال این مطلب به همین آیه «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین» تمسک کرده‌اند که معلوم می‌شود منظور آن چه که برمی‌گردد ظهور اولاد حضرت است، یعنی ائمه (ع) ظهور پیدا می‌کنند.
 
رئیس قوه قضاییه در ادامه به آیه «یُرِیدُونَ لِیُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ هُوَ الَّذی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى‏ وَ دینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ» در سوره صف و آیه «یُریدُونَ أَنْ یُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ یَأْبَى اللَّهُ إِلاَّ أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ هُوَ الَّذی أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدى وَدینِ الحَقِّ لِیُظهِرَهُ عَلَى الدّینِ کُلِّهِ وَلَو کَرِهَ المُشرِکونَ» در سوره توبه نیز اشاره و تأکید کرد: در این آیات پیش بینی می‌شود که خداوند دین خودش را بر سایر ادیان غالب و بر همه آنها مسیطر می‌کند و در نهایت خداوند متمّ نور خود هم خواهد بود که البته در روایات متعددی ائمه اطهار(ع) به نور حق تعالی تفسیر شده‌اند.
 
آیت الله آملی لاریجانی افزود: حال باید پرسید که اتمام این نور به چیست؟ به نظر می‌آید اتمامش علی القاعده به این است که امامی ظاهر می‌شود که می‌تواند تمام آنچه را که از مقتضیات امامت هست، اظهار بکند و در واقع باید گفت این نور در مقام ظهور امام عصر (عج) تمام می‌شود.
 

رئیس دستگاه قضا ظهور امام عصر (عج) را ظهور تمام مقتضیات امامت توصیف کرد و با بیان اینکه مهم‌ترین این مقتضیات توحید است گفت : در زمان ظهور حضرت، «کنوز ارض» آشکار می‌شود اما از همه مهم‌تر تمامیت نور امام است، که خداوند آن را تمام می‌کند آن هم به گونه‌ای که «لا یعبد غیر الله» چنانکه در برخی از روایات وارد شده و این نکته خیلی جالبی است که باید بدان توجه شود.
 
رئیس قوه قضاییه تأکید کرد: بر اساس آیات و روایات و تفاسیر متعدد مشخص می‌شود که نور الهی به امام تفسیر شده است اما اتمام این نور باید تناسب با این مقام عظیم داشته باشد که البته بهترین تفسیرش این است که حد اعلی این اتمام، توحید است و در واقع ظهور امام عصر (عج) ظهور تمام و کمال توحید حق تعالی است.
 

آیت الله آملی لاریجانی به روایت قدسی دیگر مربوط به شب معراج پیامبر(ص) نیز اشاره کرد و با قرائت بخشی از ابتدای این روایت گفت: خداوند در این شب عظیم به پیامبرش می‌فرماید «فَإِنِّی قَدْ رَضِیتُ بِکَ عَبْداً وَ حَبِیباً وَ رَسُولًا و نبیاً » آن وقت ذیل آن حق تعالی به پیغمبرش می‌فرماید «وبالقائم منکم اعمر ارضی بتسبیحی و تهلیلی و  تقدیسی و تکبیری و تمجیدی و به اطهر الارض من اعدائی و اورثها اولیاء و به اجعل کلمه الذین کفروا به السفلی و کلمتی العلیا و به احیی عبادی و بلادی بعلمی و له اظهر الکنوز و الذخائر بمشییتی و ایاه اظهر علی الاسرار و الضمائر بارادتی و اُمده بملائکتی لتؤیده علی انفاذ امری و اعلان دینی ذلک ولیی حقا و مهدی عبادی صدقا» . در واقع این روایت تاکید است بر آنچه که در آخر الزمان آشکار می‌شود و مرتبه اعلی اولیای حق و حقیقت را نشان می‌دهد.
 
رئیس دستگاه قضا تاکید کرد: همگان باید توجه داشته باشیم که در هر زمان، امام عصر(عج) حیّ و حاضر و ناظر است و به باطن امور و اسرار آگاه است.
 
رئیس قوه قضاییه به استناد آیات و روایات جایگاه امامت را چنان رفیع دانست که اگر زمین بی امام و بی حجت باقی بماند از هم می‌پاشد و این تلقی یک تلقی تعارفی برای نشان دادن عظمت امامت نیست بلکه واقعیت عالم این است که این عالم قائم به امام است در طول اینکه قائم به حق تعالی است .
 
رئیس دستگاه قضا افزود: در روایت دیگری از امام رضا(ع) سوال می‌کنند «اتبقی الارض بغیرامام؟» آیا زمین بدون امام می‌ماند؟ امام فرمودند نه. روای سوال می کند «فانا نروی عن ابی عبدالله علیه السلام انها لاتبقی بغیر امام الا ان یسخط الله تعالی علی اهل الارض او علی العباد». راوی از امام سوال می‌کند: ما از امام صادق (ع) روایت کرده‌ایم که زمین بدون امام نمی‌ماند والا خداوند غضب می‌کند به اهل الارض یا به عباد. امام رضا(ع) فرمود نه «لا تبقی اذا لساخت» نه این است که فقط خداوند غضب می‌کند بلکه زمین از هم می‌پاشد. در واقع فرق است بین اینکه بگوییم خداوند غضب می کند با اینکه بگوییم بدون امام و حجت، زمین از هم می‌پاشد.
 
 آیت الله آملی لاریجانی در پایان تاکید کرد: اگر ما مدعی هستیم که شیعه ائمه اطهار و شیعه امام مهدی(ع) هستیم باید به آنچه که مقتضای این شیعه بودن هست هم عمل کنیم. شیعه کسی است که تبعیت داشته باشد از صراط مستقیم الهی که همان خط ائمه اطهار است و هر کسی این صراط مستقیم را که عبودیت است بیشتر طی کرد به امام نزدیک‌تر است و شیعه حقیقی اوست ولذا کسانی که منتظر واقعی حضرت هستند باید با عبودیت، با توحید و با رفتار صحیح دینی، خودشان را به حق تعالی و امام زمانشان سلام الله علیه نزدیک کنند.
 
این گزارش حاکی است در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی اصلاح و الحاق موادی از آیین نامه تعیین گروه‌های شغلی و ضوابط مربوط به ارتقاء گروه و تغییر مقام قضات و نحوه احتساب سنوات بحث و بررسی و موادی از آن مصوب شد.
 
 انتهای پیام/
مطالب مرتبط :



تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 4:39 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

 

چشمه دانش




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 4:32 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
لحظه به لحظه با آخرین تحولات عراق
عراق پس از حملات روز گذشته داعش، همچنان شاهد تحولات گسترده‌ای برای برقراری امنیت و پاکسازی برخی مناطق از وجود این ترویست‌ها است.
به گزارش سرویس بین‌ الملل باشگاه خبرنگاران، صدها عضو مسلح داعش روز گذشته به شهر موصل حمله غافلگیرانه‌ای کردند و پس از درگیری با نیروهای ارتش و پلیس توانستند بر این شهر مسلط شوند. البته دامنه این درگیری‌ها به موصل محدود نشد و دیگر شهرها از جمله کربلا و تکریت نیز شاهد تحولات گسترده‌ای بود. 

به دلیل اهمیت موضوع، اخبار لحظه به لحظه تحولات عراق به روز رسانی می‌شود؛ 


کارشناس انگلیسی بحران اخیر در عراق را سناریوی انگلیسی-آمریکایی توصیف کرد.


فرودگاه و ساختمان فرمانداری موصل از حضور تروریست‌ها پاکسازی شد.


گروه داعش پانزده نفر از نیروهای امنیتی عراق را در کرکوک اعدام کرد.


در حمله به تجمع نیروهای ارتش عراق در شمال بغداد شماری از آنها کشته و زخمی شدند.


عشائر نینوی نشستی امنیتی برای تشکیل کمیته مردمی مبارزه با داعش تشکیل می‌دهند.

وزرای خارجه کشورهای عربی و اروپایی از مبارزات دولت عراق علیه تروریسم حمایت کردند.
افراد مسلح شهر العظیم را در استان صلاح الدین واقع در شمال بغداد به تصرف خود در آوردند.


"ویلیام هیگ" وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد تحولات عراق بر ضرورت پیدا کردن راه حل فوری برای بحران سوریه تاکید دارد.


"هوشیار زیباری" وزیر امور خارجه عراق گفت: بغداد و منطقه کردستان برای از بین بردن گروه موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) همکاری می‌کنند.

شبکه تلویزیونی العربیه از نزدیک شدن گروه تروریستی داعش به هدف اصلی خود یعنی تسلط بر حلب سوریه تا سلیمانیه عراق خبر داد.

رهبر جریان صدر عراق درخواست کرد، کمیته‌هایی برای دفاع از مراقد و دیگر اماکن مقدس در عراق تشکیل شود.

بی بی سی تلاش کرد با بحرانی توصیف کردن اوضاع عراق، جو را متشنج جلوه دهد.


نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی با اشاره به گسترش فعالیت داعش در عراق، این سؤال را مطرح کرد که آیا غرب دوباره در عراق مداخله خواهد کرد؟!


خبرگزاری رویترز لحظاتی پیش به نقل از وزیر نفت عراق اعلام کرد تاسیسات صدور نفت عراق در جنوب این کشور در امنیت کامل قرار دارد و بارگیری کنونی نفت در این منطقه حدود 2 میلیون و 600 هزار بشکه در روز است.

گروه "پ‌ک‌ک" در ترکیه برای دفاع از استان‌های عراق که هدف حملات تروریستی داعش قرار گرفته‌اند ، اعلام آمادگی کرد.


روزنامه انگلیسی "تایمز" نوشت، بیشتر منابع مالی داعش از شهر موصل تامین می شد و این گروه در سوریه بیشترین دستمزد را به عناصرش پرداخت می کند.


استاندار نینوای عراق در کنفرانس خبری گفت که فرار فرماندهان امنیتی و نظامی از موصل باعث فروپاشی تشکیلات امنیتی در این شهر شده است.

یکی از فرماندهان ارتش عراق از آماده باش کامل نیروهای ارتش در استان دیاله خبر داد.
نیروهای عراقی با کمک عشایر منطقه بیجی را کاملا از وجود داعش پاکسازی کردند


گروه تروریستی داعش در صفحه خود در فیسبوک از برنامه ریزی برای حمله به منطقه سبز بغداد خبر داد.


2 خودروی بمب‌گذاری شده در کربلا منفجر شدند و شماری کشته و زخمی شدند.


یک نماینده پارلمان عراق در سخنانی تاکید کرد مقتدا صدر رهبر جریان الصدر تاکنون در مورد رفع تعلیق "جیش المهدی" بیانیه ای صادر نکرده است.

در استان بابل عراق آماده باش کامل اعلام شده است.


پلیس کرکوک پس از درگیری با عناصر داعش، منطقه "الملتقی" را از وجود داعش پاکسازی کرد.




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 4:29 عصر | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 

الفصل الأوّل : الحِکَمُ العَقلِیَّةُ وَالعِلمِیَّةُ

1 / 1

1.عیسى بن مریم علیه السلام:طوبى‏ لِمَن جُعِلَ بَصَرُهُ فی قَلبِهِ ، ولَم یُجعَل بَصَرُهُ فی عَینِه .1

2.عنه علیه السلام:بِحَقٍّ أَقولُ لَکُم : لَا یَجتَمِعُ الماءُ وَالنّارُ فِی إِناءٍ وَاحِدٍ ، کَذلِکَ لَا یَجتَمِعُ الفِقهُ وَالعَمى‏2 فِی قَلبٍ وَاحِدٍ .3

3.عنه علیه السلام:یَا بنَ آدمَ . . . عَوِّد جِسمَکَ الصَبرَ ، وقَلبَکَ الفِکرَ .4

4.عنه علیه السلام:طُوبى‏ لِمَن کانَ صَمتُهُ فِکراً .5


فصل یکم : حکمت‏هاى عقلى و علمى‏

1 / 1

1.عیسى بن مریم علیه السلام :خوشا آن که بینایى او در دلش نهاده شده و نه در دیده‏اش!

2.عیسى بن مریم علیه السلام :به راستى به شما مى‏گویم : آن چنان که آب و آتش در یک ظرف جمع نمى‏شوند ، فهم و کورى نیز در یک دل ، گرد هم نمى‏آیند .

3.عیسى بن مریم علیه السلام :اى آدمیزاد! ... تنِ خود را به شکیبایى و دلت را به اندیشیدن ، خو  ده .

4.عیسى بن مریم علیه السلام :خوشا آن که سکوتش ، اندیشیدن باشد!

1.تحف العقول: ص 305 عن الإمام الصادق علیه السلام و ص 502 وفیه «قلبه فی نظر عینه» بدل «بصره فی عینه»، بحار الأنوار: ج 78 ص 284 ح 1؛ تاریخ دمشق: ج 47 ص 452 عن عمران بن سلیمان وفیه «ولم یکن قلبه فی بصره» بدل «ولم یجعل...» وص 462، الزهد وصفة الزاهدین: ص 72 ح 136 کلاهما عن عیسى المرادی وفیهما «ولم یکن قلبه فی بصر عینه» بدل «ولم یجعل...».

2.فی نسخة: «والعیّ» (هامش بحار الأنوار: ج 14 ص 316).

3.تحف العقول: ص 512، بحار الأنوار: ج 14 ص 316 ح 17.

4.تنبیه الخواطر: ج 2 ص 229، بحار الأنوار: ج 14 ص 329 ح 63.

5.الخصال: ص 295 ح 62 عن عبد اللَّه بن میمون عن الإمام الصادق عن آبائه عن الإمام علیّ علیهم السلام، الاختصاص: ص 232، مشکاة الأنوار: ص 81 ح 154 کلاهما عن الإمام الصادق عن أبیه عنه علیهم السلام، أعلام الدین: ص 129 عن الإمام علیّ عنه علیهما السلام، بحار الأنوار: ج 14 ص 321 ح 23؛ تفسیر ابن کثیر: ج 2 ص 160 وفیه «تفکّراً» بدل «فکراً».

حکمت نامه عیسی بن مریم  علیهما السلام ص24




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 11:59 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
برای همایش‌ های میلیاردی پول دارید اما برای کارهای دینی نه!
 
آیت‌الله علوی گرگانی با بیان این‌که در کشور پول وجود دارد اما مدیریت ضعیف است، گفت: امروز برای برخی از همایش‌ها و اجلاس‌ها هزینه‌های میلیاردی می‌شود اما برای کارهای ضروری همچون مسائل دینی و تبلیغی هزینه ای صورت نمی‌گیرد.
برای همایش‌های میلیاردی پول دارید اما برای کارهای دینی نه!

به گزارش جهان به نقل از رسا، حضرت آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی امروز در دیدار رییس و اعضای حزب مؤتلفه اسلامی، با بیان این‌که حزب مؤتلفه اسلامی از قدیمی ترین احزاب در کشور است، گفت: این مسأله مسؤولیت شما را در انقلاب سنگین‌تر می‌کند.

وی آیات قرآن خداوند را یاری دهنده مؤمنان دانست و ابراز کرد: قیام امام خمینی(ره) در این زمینه یک تجربه عملی بود، ایشان در اوائل انقلاب از عده و عده برخوردار نبودند اما با اتکا به خداوند قیام کردند و به پیروزی رسیدند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه با تأکید بر این‌که امام خمینی(ره) به دنبال مرجعیت نبودند، اظهار کرد: امام راحل وقتی احساس وظیفه کردند قدم جلو گذاشتند و به خاطر اخلاص امروز همه جهانیان ایشان را می‌شناسند.

حضرت آیت‌الله علوی گرگانی ادامه داد: از برکت قیام امام خمینی(ره) انقلاب ما بیش از 35 سال است که با قدرت به راه خود ادامه می‌دهد و تنها کشوری است که در جهان از استقلال برخوردار بوده و روی پای خود می‌ایستد.

وی با بیان این‌که حفظ انقلاب کار بسیار سختی است و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، افزود: امروز نه تنها بیگانگان با هجمه‌ها و توطئه‌های خود به دنبال براندازی نظام اسلامی هستند،
بلکه برخی از خودی ها نیز به دنبال تضعیف نظام هستند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه با اشاره به آیات قرآن بر ضرورت استقامت در برابر دشمنان تأکید کرد و گفت: تنها راه علاج ما این است که دنباله رو رهبری و مراجع تقلید باشیم.

حضرت آیت‌الله علوی گرگانی مشکلات اقتصادی کشور را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: مشکلات اقتصادی کشور به خاطر کم کاری خود ما است هرچند تحریم‌ها نیز در این مسأله تأثیر دارند اما مدیریت ما نیز باید قوی باشد.

وی ادامه داد: اقتصاد ما نیازمند حضور افراد متخصص در این رشته است و باید با استفاده از چنین افرادی تورم و بیکاری را از جامعه را دور کنیم.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه با انتقاد از صرف هزینه‌های بی مورد در کشور، تصریح کرد: امروز برای برخی از همایش‌ها و اجلاس‌ها هزینه‌های میلیاردی می‌شود اما برای کارهای ضروری همچون مسائل دینی و تبلیغی هزینه ای صورت نمی‌گیرد؛ در کشور پول وجود دارد اما مدیریت ضعیف است.




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 11:50 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر
تحلیلی بر تصرف شهر موصل و استان نینوا در عراق

چرا داعش در عراق دچار اشتباه استراتژیک شده است؟/ فرصتی که ارتش عراق نباید از دست بدهد
 
داعش پس از ناکامی در سامرا در اقدامی غافگیلر کننده تر به شهر موصل حمله کرده و اینک علاوه بر تصرف موصول استان نینوا را نیز تقریبا به کنترل خود در آورده است.
چرا داعش در عراق دچار اشتباه استراتژیک شده است؟/ فرصتی که ارتش عراق نباید از دست بدهد

گروه بین الملل جهان نیوز ـ داعش، این گروه سرکش، اینک حتی به دیگر استان سنی نشین صلاح الدین نیز طمع کرده است. از سوی دیگر ارتش عراق به حالت آماده باش درآمده و گفته می شود مواضع این گروه را در موصل بمباران کرده است. گروهک داعش که با القاعده دچار اختلاف است خود را مستحق ترین گروه برای تشکیل حکومت در عراق و سوریه می داند. تفاوت اساسی این گروه با دیگر نیروهای القاعده این است که علاوه بر استفاده از عناصر تکفیری و تندرو مذهبی بخش اصلی از کادر آن را افسران زبده بعثی تشکیل می دهند.

با این وجود به نظر می رسد که داعش با بلندپروازی دچار اشتباهات استراتژیکی در عراق شده است، در این باره نکات ذیل قابل تأمل است:

الف: این گروه با بسیاری از مسؤولین حتی سنی عراق برخورد تکفیری دارد. طمع آنان برای درگیر شدن با شهرهایی در بخش کردنشین عراق مانند شهر نفت خیز کرکوک سبب درگیری گسترده با نیروهای کرد خواهد شد. در صورت ورود کردها علاوه بر سخت شدن کار بر داعش نزدیکی حاکمان کردستان عراق با دولت مرکزی نیز موجب انسجام بیشتر گروه های عراقی بر علیه این گروه می شود. این در حالی است که در پی حمله گروه تروریستی «داعش» به شهر موصل، سخنگوی نیروی نظامی منطقه کردستان عراق موسوم به «پیشمرگه» از آمادگی این نیروهای برای مقابله با داعش خبر داد.

ب: داعش که گفته می شود علاوه بر جذب نیروهای خارجی و غیر عراقی تازه نفس با حمایت برخی کشورهای عربی به سلاح های پیشرفته نیز مجهز شده است، با استفاده از آخرین حد توان خود برای تصرف برخی شهرهای سنی نشین عملا این فرصت را برای ارتش عراق ایجاد کرده اند که توجیهی برای استفاده بیشتر از حملات هوایی بیابد. حملات هوایی در سوریه نشان داده که به خوبی می تواند تروریست ها را در منگنه قرار بدهد.

ج: نیروهای داعش در سوریه عملا با دو جبهه النصره و ارتش سوریه در حال جنگ هستند. این گروه با گشودن یک جبهه جدید در عراق توان نظامی خود را کاهش داده است. این مسأله می تواند به بازی دو سر باخت برای این گروه تکفیری تبدیل شود. نیروهای داعش در عراق، عقبه گروهای وابسته به داعش در سوریه بودند که اینک فرصتی فراهم آمده است تا میان عقبه و نیروهای میدانی در سوریه فاصله ایجاد کرد.

د: در صورت موفق شدن دولت عراق در تشکیل جبهه مردمی مقابله با این گروه تکفیری شرایط برای زدن ضربات گسترده به این گروه اینک فراهم شده است. این روش در سوریه تا حدود زیادی جواب داده است. دولت مالکی در صورت تشکیل گروه های مردمی مجاهد، می تواند امنیت را در دراز مدت در عراق برقرار کند. برخی اخبار حاکی است که ائمه جماعت نینوا مردم این منطقه را برای جهاد بر علیه داعش دعوت کرده اند.




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 11:48 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

انتقاد آیت‌الله العظمی صافی از کم توجهی به نشر معارف اهل‌بیت(ع)

  انتقاد آیت‌الله العظمی صافی از کم توجهی به نشر معارف اهل‌بیت(ع) 


  حضرت آیت الله صافی گلپایگانی گفتند: برخی عقائد باطل خود را با صرف بودجه های کلان مادی تبلیغ و ترویج می کنند، اما متأسفانه ما که مکتب حق و دارای معارف غنی دینی هستیم این گونه اهتمام نداریم و نسبت به این امر کوتاهی می شود. 

 

به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید در دیدار اعضای ستاد کنگره سبط النبی امام حسن مجتبی علیه السلام با  تبریک اعیاد ماه شعبان المعظم بخصوص میلاد حضرت بقیة الله الاعظم ارواح العالمین له الفداء با اشاره به اهمیت احیای امر اهل بیت علیهم السلام بیان داشتند: وظیفه ما این است که به اعتلای کلمه اسلام و احیای امر اهل بیت علیهم السلام اهتمام داشته باشیم.

ایشان افزودند: هدف وجودی ما این است که عمر خود را وقف احیا و تعظیم امر اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام کنیم و لحظه ای در این امر کوتاهی نورزیم که سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت مردم در آن است.

معظم‌له در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهتمام دیگران نسبت به ترویج عقائد و مکتب های باطل خود گفتند: آنها عقائد باطل خود را با صرف بودجه های کلان مادی، تبلیغ و ترویج می کنند، اما متأسفانه ما که مکتب حق و دارای معارف غنی دینی هستیم این گونه اهتمام نداریم و نسبت به این امر کوتاهی می شود.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی افزودند: بودجه هایی که برای امور و مراکزی که ارزش های اسلامی در آنها رعایت نمی شود و برای مملکت و جامعه هم مفید نیستند، بلکه در بعض اوقات به عفت عمومی جامعه و کرامت انسانی ضربه می زنند، صرف می شود، اگر مقداری از آن برای ترویج معارف دین هزینه شود، چه اتفاق بزرگی می افتد.

ایشان تصریح کردند: ما که ادعایمان این است که جمهوری اسلامی تشکیل داده ایم باید از همه بیشتر به ترویج معارف اسلام توجه کنیم.

حاضرم جانم را فدا کنم

معظم له یادآورشدند: همه شیعیان اهل بیت علیهم السلام بخصوص مسئولان باید به این امر اهتمام داشته باشند و نگذارند که ترویج امر اهل بیت علیهم السلام بواسطه کمبود امور مادی، کمرنگ و ضعیف شود. بنده هم در حد توان خودم حاضرم خدمت کنم و در این امر مقدّس، حتی حاضرم جان خود را فدا کنم.

ایشان با توجّه به بدبینی برخی از مذاهب نسبت به مکتب تشیّع درباره کم توجهی به شخصیت پیامبر صلی الله علیه و آله گفتند: متأسفانه این تصوّرباطل پدید آمده است که شیعه به شخصیت  حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله توجهی ندارد و در ترویج سنت های ایشان کوتاهی می کند.

این مرجع تقلید افزودند:باید تلاش کنیم چنین تصوّر باطلی از بین برود و همگان بدانند که شیعه، شخص پیامبر گرامی اسلام را اول شخصیت اسلام می داند و آثار دانشمندان شیعه که درباره آن حضرت نوشته شده است همه بیانگر این امر است.

امام حسن(ع) دین را حفظ کرد

 معظم له در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ابعاد عظیم شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام اظهارداشتند: عنوانی که برای این برنامه بزرگ انتخاب کرده اید باعث افتخار است. شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام، شخصیتی بی نظیر در پیشرفت اسلام و هدایت مردم بود که مقبولیت آن حضرت بین مردم، سبب حفظ امر ولایت و دین شد. باید ابعاد مهم شخصیتی و مکارم اخلاقی آن امام بزرگوار بررسی و ویژگی های آن حضرت برای مردم بازگو شود.

جایگاه رفیع امام حسن(ع) دربین اهل سنت

حضرت آیت الله صافی، با اشاره به مقبولیت شخصیت امام حسن مجتبی علیهالسلام در بین دانشمندان و مورّخان اهل سنّت گفتند: آن حضرت در بین اهل سنّت از جایگاه ویژه ای برخوردار است که کتاب های زیادی توسط دانشمندان اهل سنّت درباره شخصیت آن امام همام نوشته شده است و همچنین شاعرانی از اهل سنّت درباره مقام علمی و اخلاقی آن حضرت اشعار زیادی را سروده اند.

 




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 11:43 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر

 کارشناس شبکه ماهواره ای ولایت:

  در جنگ تمام‌ عیار عقیدتی هستیم 


   راهبرد شبکه های ماهواره ای علیه جوامع شیعی، موج اندازی و جریان سازی بطور گسترده و هماهنگ همه شبکه های تحت مدیریت خود با ایجاد یک شبه مشخص و مدون علیه تفکرات و اعتقادات شیعه است. 

 

 به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام جعفر ابوالقاسمی،از کارشناسان مذهبی– دینی شبکه ماهواره‌ای ولایت، پیش از ظهر امروز به دعوت معاونت تهذیب و تبلیغ مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان در جلسه ای که به منظور آگاه سازی بیشتر روحانیون وبرخی ازمسئولان و مدیران مدارس حوزه علمیه اصفهان و همچنین مبلغین دینی نسبت به شبکه های منحرف و التقاطی ماهواره ای که با نام دین و مذهب درصدد ضربه به جوامع تشیع و اسلام ناب محمدی هستند حضور یافت.

وی در این نشست گفت: امروز اجانب و دشمنان استکباری فعالیت های گسترده ای بر ضد شیعه دارند که اوج این فعالیت‌ها را می‌توان در شبکه های مختلف ماهواره ای و سایت های متعدد اینترنتی شاهد بود.

کارشناس شبکه ماهواره ای جهانی ولایت تصریح کرد:براساس آماری که از سال 91 داشتیم حدود200 شبکه مستقیما زیر نظر وهابیون علیه تفکر و اعتقادات شیعه فعالیت می کردند.

وی افزود: درحال حاضر براساس آمارهای جدید در حدود500 شبکه ماهواره‌ای اعم از شیعه، سنی و وهابی در ماهواره‌های جهانی مشغول فعالیت هستند که از این تعداد در حدود450 شبکه از ان گروه های تندروی وهابیون است که طبق مصوبات رسمی با بودجه بیش از یک چهارم درآمد نفت عربستان تامین و اداره می شوند.

حجت الاسلام ابوالقاسمی ابراز کرد: از جمله کشورهایی که از شبکه های وهابی که مشغول فعالیت علیه اعتقادات شیعه هستند، می توان به عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات اشاره کرد.

وی بیان کرد: تعارفی دربیان هشدار نسبت به گسترش و ترویج روز افزون شبکه های منحط ماهواره ای علیه اسلام ناب محمدی و تفکرات والای شیعه نداریم،امروز این شبکه های وهابی با تاکتیک ایجاد شبهه در بین جوامع شیعه و نسل جوان سعی در متزلزل کردن مذهب تشیع  را دارند.

*در جنگ  تمام عیار عقیدتی هستیم

کارشناس شبکه ماهواره ای جهانی ولایت گفت: تقابل و اشاعه تفکرات غلط، منحط و انحرافی شبکه های ماهواره ای علیه اسلام ناب و مذهب تشیع،به یک جنگ تمام عیار عقیدتی تبدیل شده است که کوچکترین سستی و غفلت و جهالت در آن جبران پذیر نیست.

وی اذعان کرد: تحلیل پیرامون عملکرد و سیاست های رویکردی شبکه های ماهواره ای دینی و مذهبی از چند منظر قابل ارائه است، نخست آن که برخی از این شبکه ها با رویکرد ترویج عقیده شیعه بصورت خاص و با تکیه بر یک تفکر خاص شیعه و القاء این مطلب که فقط این تفکر خاص صحیح است و دیگر تفکرات و عقاید غلط، منحرف،ضاله و منحط هستند در صدد ضربه زدن به جهان تشیع و بد جلوه دادن تفکرات و اعتقادات شیعه دربین مسلمانان هستند.

حجت الاسلام ابوالقاسمی خاطرنشان کرد:سیاست‌های عملکردی شبکه های ماهواره ای به اصطلاح دینی برچند نوع است، مثلا شبکه الجزیره در صدد افزایش جذابیت‌های بصری، تصویری و گرافیکی و توامان در حال افزایش و تقویت فوق العاده فرکانس خود برای جذب و تسهیل دسترسی مخاطبین بیشتر در سطح جهان است.

وی ادامه داد: در مقابل این استراتژیک و راهبرد،شبکه های وهابی به دلیل محدویت هایی که از نظر استفاده در جلوه های بصری و موسیقی دارند، در صدد افزایش چشمگیر تعداد شبکه های خود به زبان های متعدد بوده وهستند .

این کارشناس دینی تاکید کرد: از دیگر راهبردهای شبکه های ماهواره ای علیه جوامع  شیعی، موج اندازی و جریان سازی بطور گسترده و هماهنگ همه شبکه های تحت مدیریت خود با ایجاد یک شبه مشخص و مدون علیه تفکرات و اعتقادات شیعه است.

*شخص گرایی رویکرد شبکه های وهابی

وی اضافه کرد: به راه انداختن دعواها و جدل ها و بحث های بی مرتبط و احساسی، بزرگ کردن مسائل شخصی در این شبکه ها،ترویج و اشاعه شخص گرایی به جای تفکر گرایی و سوق دادن به شخص و مرجعی خاص به جای تقویت تفکر مرجعیت از جمله حربه ها و سیاست‌های شبکه های منحط ماهواره ای وهابی است.

حجت الاسلام ابوالقاسمی در پایان در پاسخ به سوال یکی از حاضران گفت: شبکه جهانی ولایت سیاست رویکردی مناظره ای ندارد،چرا که معقتد است مناظره های جدلی طرف مقابل در این جنگ عقیده ای را تحریک می‌کند، اما هر کجا ببیند شبکه‌های وهابی در صدد موج اندازی بی‌اساس هستند، در صدد بیان و پاسخ به این شبهات برمی آید.

گفتنی است، در این جلسه اطلاعاتی در خصوص برخی از شبکه های ماهواره ای ضد تشیع، برای حاضرین تبیین شد که از جمله آن اقدامات ضد دینی و مذهبی دشمنان ملت ایران در فضای ماهواره، است که می توان به تأسیس دو شبکه وهابی فارسی زبان (کلمه و وصال فارسی) و پخش سریال عربی الحسن و الحسین از شبکه های ماهواره ای عربی در رمضان امسال اشاره نمود.  

 




تاریخ : چهارشنبه 93/3/21 | 11:41 صبح | نویسنده : سیداصغرسعادت میرقدیم لاهیجی | نظر


  • paper | رپورتاژآگهی | فال تاروت چهار کارتی
  • فروش رپورتاژ | بک لینک دائمی